tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 4

Babisa spune:
Poate nu o spun din rautate,sau ca ar vrea sa comneteze diferenta de ani dintre voi ,ci pur si simplu nu le da prin cap ca el este tatal.Nu este un lucru rau sa fi bunic ,asa ca nu vad de ce crezi tu ca intrebarea vine adresata cu rautate?Tu daca nu ai avea un sot de 50 ani,darai vedea un barbat de varsta sotului tau ,ce ai gandi prima si prima oara?ca e tatal sau bunicul?incearca sa iti raspunzi cu sinceritate si ai sa vezi de ce lumea crede ca e bunic.Pe cand cand afla ca e de fapt tatal,atunci chiar tot respectul...un barbat care poate avea copil (practic sa o ia de la 0 cum se spune)la 50 ani ,merita toata admiratia .Dar stiu si iti dau dreptate ca pe langa cei care pun intrebari nevinovate,mai sunt si cei care stiu adevarul, dar ce la mai place sa barfeascaaaaaaaaa.
Felicitari pt bebic si in mod special prospatului tatic care ar trebui sa fie tare mandru

Cricor spune:
Pe voi va deranjaza ce spun cunoscutii despre faptul ca sotul tau are la 50 de ani un bebe (lucru care de altfel mie mi se pare minunat) sau ce spune lumea de pe strada. Sincer lumea de pe strada nu e nici nesimtita nici vaca (sau alte animalute nevinovate de altfel), lumea presupune ca un domn la 50 de ani e bunic si nu tatic, in baza experientelor anterioare. Cum spunea Natasa nu mi se pare nimic jignitor, nu au emis o judecata asupra varstei sotului ci au facut o presupunere.
Eu am o prietena care are 30 de ani, arata ca de 25 si are o fetita de 8 ani. Cand a dus-o la o petrecere, mama copilului gazda a intrebat-o daca e sora sau baby-sitter-a. Ar fi trebuit sa se simta jignita sau complimentata? Ea nu s-a simtit in nici un fel, s-a uitat in jur si a vazut ca majoritatea parintilor aveau in jur de 40-45, si ea intr-adevar parea cam copila.
Felicitari pentru bebe sa creasca mare si sanatos!!
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Natasa spune:
Daniella, ca ti-a ranit orgoliul tau de femeie tinara inteleg (desi nu cred ca asta a fost intentia, pluralul o fi fost spus din greseala), dar ca uneori i se spune sotului tau bunic, asta nu e o mitocanie, e raectia la primul contact. Daca si dupa ce afla mai au sa-si dea cu parerea, atunci ingnora-i si gata!
A mea bunica avea 45 de ani cind m-am nascut eu si nu suporta sa-i spuna lumea ca e bunica. A fost dezastru in primii ani in care ii ziceam mamaie, dar cu timpul s-a obisnuit :)In schimb, bunicul meu avea 47 si n-a avut problemele astea.

ICorina spune:
Cunosc 2 cazuri, printre colegii de serviciu, in care diferenta de varsta intre cei 2 soti este relativ mare.Spun "relativ" fiindca depinde cum privesti, sau ce privesti.Primul caz, ea 30 si ceva, el 50, au o fetitza de 3 ani si arata ca o familie super! De fapt, lui nu-i dai varsta: este un tip tanar la suflet si asta se vede si pe el, de fapt si la 80 de ani cred ca va fi tot tanar! Atitudinea lui este joviala, tinereasca, mereu optimista si nonsalanta.Mai are copii din cele 2 casnicii anterioare, si nu si-a batut prea mult capul cu ce va zice lumea!Daca ii vezi in parc, lui nu-i dai mai mult de 40, asa ca nu prea au avut incidente de genul celor descrise.
Al doilea caz, un cuplu,ea 35,el 53, nu au copii, pentru ca nu vrea el! (Dar nici ea nu prea se impune)Diferenta intre ei pare uriasa, el pare mai batran decat este de fapt, datorita unei atitudini batranicioase, o blazare vadita si o lene comoda.Atitudine care se rasfrange si asupra ei.Desi tanara, ingrijita, frumoasa, are ceva, nu stiu ce, de fata batrana!In cuplul acesta , cred ca ea imprumuta din varsta lui.
Asa ca nu prea conteaza varsta, sau diferenta dintre cei 2 sotzi. Conteaza numai varsta sufleteasca,modalitatea de a aborda viata si problemele ei.Sunt oameni tineri care par batrani, si oameni care par ca nu au varsta!

noemi marian spune:
Felicitari!Este extraordinar ce vi se-ntimpla.
Noi avem niste prieteni f buni:ea 40,el 50.Ea avea 39 de ani cind a ramas insarcinata,asta in conditiile in care ei deja se resemnasera si nici prin cap nu le trecea ca minunea se va intimpla.
Au un baietel absolut superb si da! lui i se spune bunicul,dar are o atitudine plina de umor si este foarte mindru de fiul sau.Si trimbiteaza in gura mare ca el este tatal lui.Ce-i pasa lui de ce zice lumea?Dorinta lui cea mai mare s-a indeplinit si doar asta conteaza.Asa ca bucurati-va!
Dumnezeu sa va ajute!Noemi

roxanicea spune:
quote:
Initial creeata de sunt_mamica
la noi in familie situatia e mai hazlie:eu am 25 de ani,sotul 50 iar8 luni.noi suntem fericiti...dar problema e ca lumea se uita f.ciudat si mustaceste pe la spate.iar sotul meu e disperat cand il intreaba lumea daca bunic?
aveti cunostinta de astfel de cazuri?cum au reusit sa depaseasca situatia?
sa fiti fericitzi cu un bb sanatos si vesel ....si in rest nimik nu mai conteaza!
o viata plina de eveniemnet minuanate sa aveti!
pupici

roxi

forte spune:
Mai exista prin arhivele forumului astuia discutia despre Adriana Iliescu, mamica la 67 de ani? Tare as fi curioasa sa vad niste reactii. Sint convinsa ca s-a dezbatut cu foc "noutatea". Si nu eram inscrisa la acea vreme.

asteryaro spune:
Sa va traiasca bebitul si sa fiti sanatosi si voi si sa va iubiti mult!
Subscriu la ce s-a spus pe aici, poate si din cauza faptului ca si eu sunt un "caz" asemanator: eu 33-34, el 50-51 si un bebe de 2 luni. Si suntem cei mai fericiti parinti din lume.
Si da, gura lumii... n-ai ce-i face, asta este. Noi traim mai departe si ne doare undeva. Oricum, nimeni n-a avut tupeul sa ciripeasca ceva, ar fi iesit rau .
Sanatate si sa ne traiasca bebeii!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100

Rufus spune:
Problema pusa era ca domnul este deranjat; si puteti crede asta. Eu nu vad ciudata reactia lumii care nu stie ca-i tata, din moment ce poate fi si bunic. Nici reactia tatalui nu-i ciudata, cui ii convine sa-i aminteasca varsta oricine?
Ii felicit pe cei care nu-si arata sau nu simt varsta, ori diferenta de varsta, dar natura isi spune cuvantul. Chiar eu sunt un tatic "purisan" si ma gandesc serios ca, atunci cand Ana va avea 16 ani (o varsta destul de dificila), eu voi avea 60. Oare cum se va simti ea? Dar eu? Sunt intrebari la care, oricat de cocos as fi, nu am raspuns. Si nu inseamna ca asta imi convine...
poze multe cu noi

corinadana spune:
Daniella bunicuto, am glumit, sa va traiasca bbe ul. Este cel mai dulce bb ce l am vazut pe aici. E ca o papusica!!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.