Fetele din Zalau(8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu fac apelul pentru iesitul pe platou ... cine vine azi la ora 18 , bineinteles daca ne lasa vremea .... ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

pana una lata noi iesim in fata blocului ... la meteo se anunta ploaie pentru dupamasa

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor,in sfarsit reusesc sa-mi beau cafeaua;Rebeca dimineata imi ocupa aproape tot timpul:cum se trezeste ii trebuie pe "epede-epede"(olita),apoi la spalat ,apoi vrea sa pape si sa ne jucam.
Bianca inca nu sunt hotarata ce sa fac cu ea,am ceva promisiuni de la o prietena ca imi gaseste o bona de incredere asa ca deocamdata astept sa vad .Eu as prefera sa o las cu o bona ,macar pana in toamna.Cresa in august se inchide asa ca o luna de zile tot va trebui sa caut pe cineva.
Adriana , Rebeca face destul de des urdori si i se rosesc ochisori.Eu ii cumpar solutie cloranfenicol si ii trece.
Mihaiela , mersi de compliment.
Intru mai tarziu ca acum trebuie sa mergem afara.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'neata buna
Ei, m-am trezit eu mai devreme,dar pina sa papam marutul(cu pulpa cu tot), pina sa plingem o jumatate de ora din cauza dintilor( noroc ca acum am niste remedii mai performante), pina sa adoarma buburuza mica...iata, se facu ora 10,30...
Da, cred ca o sa incep sa maninc in curind si eu din toate cele dar..(si sper sa nu dezamagesc fanii cafelei)nu beau cafea...Adica nu am baut niciodata!!!Si nu fumez... Am alte vicii
Dar cind se face apelul, ma prezint si eu cu un ceai

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

feteleor eu acuma m-am trezit.am intrat sa va salut si merg la cafeloi si sa-i pregatesc papica la matei pe cand se trezeste.

adriana venim pe platouu , dar sa ne lase vremea.

elutza felicitari pt steluta.daca e vreme buna veniti pe platou?

ioana deci ai inceput diversificarea?cu ce ai inceput? hai te rog raporteaza.veiz ca la 18 te asteptam pe platou.

claudia poate iesi pe platou ci printesa.

mihaela servici usor.pupici la fete.

elvira unde esti?

va tuc pe toate si fug la cafea.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Deci iarasi ramanem dupa-masa in casa ??? Asa au anuntat astia la meteo , ploaie ???
fetele care sunteti acasa ascultati stirile de la ora 13 si vedti previziunile vremii , apoi treceti si dati raportul pe forum ...

albumele noastre

Mergi la inceput

hello,hello !!!

Sunteti pe afara ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am fost, acum am venit ... e placut, dar tare bate vantul ... mihaita a fost "tare rau", s-a tot descaltat, la un moment dat era sa ne pierdem un pantof ...

da la meteo (e drept dimineata) a anuntat ploaie dupa-amiaza

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutari
Nu mi-am propus asa, dar am iesit la 12 din casa cu Luca-Mihnea si ne-am intors la 16...El fresh, eu frinta.
Am vrut sa schimb niste salopetute primite si care nu le-a purtat ca-i erau prea mici, si la magazinul de unde le cumparase nu a vrut sa le schimbe(cica trebuie sa le aduc in 3 zile de la cumparare si cu bonul de casa--Atentie...cind primiti cadouri sa le spuneti binevoitorilor sa aduca si bonul de casa, ca nu se stie niciodata:)
Dupa acest esec, am mers pe la o gramada de magazine de copii si TOATE voiau sa le schimbe ...daca le-as fi luat de la ei
Gata nu ma mai pling, trag concluzia: cu pareri de rau nu ajung azi pe Platou ca nu mai tin picioarele
..E si miine o zi...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare ! salutare!

adriana nu am mai ajuns pe platou.eram deja in masina si pe drum cad trrrrrrrrrr telefonul lui flaviu.a fost chemat la eveniment asa ca am ramas pe langa casa.imi pare rau ca nu ne-am intalnit azi.da de maine nu mai e fl pe eve asa ca ne-om vedea , vremea sa ne lase numai.

ioana dar de ce nu ai schimbat marfa cu alte produse? sau nu am inteles eu bine?

elutza cum e mihaita? mai , tot am uitat sa te intreb cum e mama cu picioru?

mihaela unde esti? afara cu silvia?

claudia voi sunteti mari nu aveti probleme .puteti merge pe jos pana in centru si inapoi.

elvira iar tragi chiulu? sa deduc ca te-ai lasat si de cafea?hai mai , cand bei o cafeluta mica intra aici sa ne dai vesti despre printesa.

bianca ma bucur sincer pt Stanca.sa-ti creasca sanatoasa nepotica.

sandana sa inteleg ca ai ceva cu noi? dc nu mai intri pe la noi?

paula unde esti?????????????????

carmen mama sper ca nu sunt ceva probleme?bb-icu din burtica e bine?

va tuc si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput