La bine si la greu impreuna-10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Fetele, va multumesc celor care ma incurajati si va ganditi la mine. Cred ca am luat-o razna. Dupa ce ieri dimineata am facut testul si era negativ, cand am ajuns aseara acasa l-am luat din cos sa mai vad odata si era vag si a doua liniuta. Bine-inteles ca de dimineata am facut altul, negativ... Si se pare ca a inceput sa vina mai tare uratii... dar se poate oare sa fie si CM (dar nu de-ala cu niste pete maronii, ci rosu de-a binelea) si bebe???
Oricum azi merg la Moisa si sper sa elucidez toate misterele astea...
Va pe toate, toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Pmihaela, eu am auzit de multe cazuri de CM peste sarcina.Chiar anul trecut o tipa a avut asa, iar acum are baietel de 9 luni ( i l-am botezat eu) Asa ca poate...poate..

Pupici.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

pmihaela, de ce nu faci bHcg? In a cata zi de inatrziere esti? La eco inca nu se vede. Iti tin pumnii
iliuta, eu sper din tot sufletul sa gasiti impreuna o cale de a ajunge la o intelegere.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Bubulina.......cand nu ai cu cine ajunge la o intelegere, e cam greu. Sotul meu e dintr-o bucata si oricat m-as chinui eu sa-l lamuresc cu ceva, nu se lasa. E si orgolios..Dar poate, pana la urma, cine stie. Oricum, daca o sa ne ajute D-zeu, urmatorul pas pe care-l vom face va fi sa luam credit pt. Fiv aici in Spania. Mi-a promis. Si poate se va prinde si nu va mai fi nevoie de lamuriri....
Te pupacesc.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

iliutza,complicata treaba asta cu berbatii orgoliosi;imi inchipui cum te simti si imi pare tare rau;poate totusi reusiti cumva,sa ajungeti la un compromis care sa va convina la amandoi;Eu iti doresc numai bine si cu optimism inainte

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Stiu ca nu am mai trecut de mult pe la voi, dar am fost ocupata un pic cu cautarea bonei, iar de o saptamina m-am intors la servici. Bebe e bine, are 7 luni jumate. Va pe toate si va tin pumnii sa fie cu okisori.

iliuta, imi pare rau de reactia sotului tau; eu cred ca multi barbati vor copii doar pentru ca sotiile lor vor copii. Asa sint ei ... stii tu zicala aia: barbatul e capul, iar femeia gitul. Arata-i tu in ce parte sa se uite. Sper sa fie bine.
kla, finutza ta virtuala te pupa din mers (se ridica singura si merge pe linga canapea).
mihaela, poate ca cele 2 liniute nu au fost degeaba ... te asteptam cu vesti bune!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Iliuta imi pare rau iubita...pacat ca atit de multe persoane reactioneaza asa cind aud de adoptie...eu iti tin pumnii sa reusesti sa-ti indeplinesti visul intr-un mod sau altul ...
pmihaela cind am ramas gravi eu am avut ciclul peste sarcina,asa ca...oricum,daca n-a fost sa fie acum ,tot o sa fie pina la urma ...
Kla abia astept cheful de casa noua ...am inteles ca si tie ti-au spus ca trebuie sa astepti 1-2 pt FIV...atunci e la fel ca aici procedura...sa stii ca nu e vorba ca au prioritate spanioloaicele...pur si simplu sint foarte multe cereri pt ca rata infertilitatii se pare ca a crescut simtitor in ultimii ani...sa stii ca te admir mmult ca ai curajul s-o iei de la capat cu un nou FIV
Liana nici grasu' tau nu vrea sa adoptati?...offf...
Ioana multi pupici pt tine si Mirunica ta scumpa
Bubulina,Dasha,Mel ...
Eu vroiam sa va dau o veste buna...dar dupa ce am citit pe aici,nu-mi mai vine...

Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

picca;dar daca ai o veste bunaaa eu sunt odrnica sa o aud

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

picooooooooooooooooo?????????
pai m'ai vazut tu pe mine suparata??????ha?
ziii?????
si ce daca nu vrea grasu sa infiem??/ce crezi ca nu gasesc io o modalitate sa il aduc acasa?????????/ha?????/ sa il pun in brate?????/sa il vad atunci ce mai zice???
bine asta in cazul in care nu voi reusiii..mai incerc inca multi ani de acum incolo...
haiiii fatooooo cu vestea ca daca nu ne ziciiii
atunci sa vezi mareeee suparae pe'aci...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna fetelor, pupici pentru TOATE. Acum am ajuns de la serviciu......plecata de la 14(ieri). Dra, nu conteaza, trag sa am un fluturas la sf. de luna, poate pot lua cresit sa fac Fiv-ul...

Picca hai ma vino cu vestea buna. Ne mai ridici si noua moralul.

Va las.....noapte buna.

Mihaela

Mergi la inceput