Mamici de mai-iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dolcebaby - dar de la cate sapt. putem sa-l scoatem pe bb afara cu carutul?

Mie mi-a ajuns patutul in oras....si ala cu elivery nu-mi gaseste blocul....sunt condamnata la domiciliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Roxana, ai insomnii si tu?
Azi-noapte am dat si eu o raita peaici, m-am trezit cu niste arsuri naspa dar apoi m-am chinuit sa ma duc totusi la culcare si am reusit.

Virgi, mersi de laude dar nu e meritul meu, e meritul ei si al geneticii eventual, ca noi amandoi am fost sociabili de mici si nu avea cu cine altcineva sa semene! Sa vedem in zilele urmatoare ce si cum va mai fi. Sper, cred ca la fel!
Pe bebe il lasi prima sapatamana sa se acomodeze putin cu lumea inconjuratoare si apoi..afara cu el. Evident daca e vreme buna, nu daca ploua torential. Katja la 8 zile era la Pizza Hut cu noi, dormea linistita in scoica de masina!(la nefumatori, fireste!)

Dolce, stii ca eu il recomand pe Brevi Grillo de la Prisma. Nu are vestitul maner reversibil (pentur care Ama are deja un cult) dar in rest are toate calitatile dupa parerea mea. Si cea mai importanta pentru mine : este foarte usor , usor manevrabil si usor de strans.

Va multumesc tuturor celor care mi-ati tinut pumnii pentru ziua de gradinita si care ne-ati laudat dupa aceea. Sper sa fim demne de lauda in continuare!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Virgi, copilul poti sa il scoti la cateva zile afara daca e cald. Eu pe Danut l-am scos pe la 1-2 saptamani, nici nu mai stiu exact, si aici era inca racoare, desi el e nascut la sfarsitul lui mai...

Amonar ma bucur ca sunteti bine, stiu cum e cu lipsa de timp, asa eram si eu pana vineri cand am incheiat cu serviciul...

DianaR nici voi nu mai aveti mult. Tu esti o curajoasa cu Vladut acasa cand o sa il ai pe bebe, da ziceai ca o sa ai ajutor, asa ca mai bine probabil. Danut deja e obisnuit si chiar ii place la gradi, da parca tot mi-e greu ca il duc in continuare. Da planuiesc dupa vreo 2-3 luni sa il duc program mai scurt.

Ama, am eu senzatia sau tonul tau legat de nastere e mai optimist? Daca da, chiar ma bucur. Stiu ca pe la 30 de saptamani erai cam speriata. Stiu eu ca nu poti fi complet linistita, da parca te-ai mai obisnuit cu gandul... Imi pare rau ca ai lovit burtica, da bebe e protejat ca el e in lichidul amniotic, nu cred sa i se fi intamplat ceva. Si mie mi se intampla sa trebuiasca sa fug (atat cat pot eu acum :-)) la baie cand ma scol din pat.

Lyly dulce pisoiasul si cum stati voi doi somnorosi asa...:-)

Diana79 ce frumos ca ati vazut bebelina. As vrea si eu da nici o sansa.:-(( Te rog mai spune-mi o data cum se numeste scutecelul ala pentru bebe. Am fost la Wal MArt si l-am cautat da nu l-am gasit, insa nici nu mai stiam cum se numea, m-am uitat pe la sectiunea de paturici si scutecele, sperand ca poate imi dau seama dupa poza de pe pachet, da nu l-am gasit.

Fetele am si eu o intrebare, mai ales pentru cele care ati mai nascut si poate stiti din experienta personala, da nu numai. Cum arata faimosul dop gelatinos, ca eu la prima nastere nu l-am vazut. Asta-seara cand am fost la baie am vazut ceva cam gelatinos pe hartiuta, da nu era mult cantitativ, de-asta ma intreb daca poate fi sau nu. Oricum si daca e, nu era cu firisoare de sange si stiu ca poate sa mai dureze si 2 saptamani dupa ce cade. Da parca ma indoiesc ca chiar este dopul. Aveti idee?

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

VIRGI ti-a respuns Ioana la intrebarea cu scos BB afara, ea este mamica cu experienta si chiar ma bazez pe ea dupa ce voi naste

Ioana sa nu ne lasi !!!!

Cit costa carutul de care spui ? Eu nu am obsesie pt miner dar am pt SCOICA dar recunosc ca o pot cumpara si separat...

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irinel, ai sa ne soui ceva? Vine bebe????
Wow, parca mai ieri eam la "mamici din nou aspirante".....

Bafta multa!

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Vreau sa stiu si eu cum este cu dopul... eu credeam ca atunci cind pica acest dop incepe apa sa curga adica se rupa apa

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

IRINEL , eu dopul , la prima sarcina , l-am vazut clar , si era fara firicele de sange .A doua zi am nascut .Sper ca mai stai un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dolcebaby - vezi!!, mai ai 4 saptamani la dispozitie sa gasesti carut...ca ma sta bebe una in casa

Irinel - sper ca i-ai spus lui bb al tau..ca trebuie sa mai stea acolo vreo 2-3 sapt?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flori nu cred ca vine chiar zilele urmatoare chiar daca e dopul; poate dura ceva timp pana se declanseaza nasterea, da evident inseamna ca e pe aproape. insa eu nu sunt sigura ca e dopul, o sa vad maine daca mai apare ceva (la mine e noapte, o sa ma duc la nani). Sa stii ca si eu ma gandesc ce repede a trecut timpul, mai ieri vorbeam de greturi, tu nici nu te lasai vazuta sa fii sigura ca e totul ok intai, si acum ne pregatim de ziua cea mare :-) Pupic

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Lyly,
Da, normal ca vin, eu deja am senzatia ca te "cunosc", pai la cate impresii am schimbat pe aici, e normal, nu? Dar lasa pregatirile de "papa bun' ca nu trebe sa te complici, facem o sueta cu ceai si biscuiti

Alia,
Du-te la Medicover Grozovici, este langa spitalul I.Gh. LUPU, zona Stefan cel Mare. Pe site-ul medicover gasesti harta, e f simplu de ajuns, si eventual inainte suna-i si spune-i ca vrei sa iti recolteze asistenta sefa. E meseriasa!

Oricum , eu cand am avut problema cu hemoragia la recoltare au fost mai multe chestii - aveam placenta jos inserata, cea ce presupunea ca am nevoie de o mana mai finutza la recoltare, si tocmai atunci am dat peste un bou (dar eram la Medicoverul din Victoriei). La tine nu va fi cazul, ca doar nu o sa te duci la el. Rezultatele sunt gata cam in 5 zile, dar ei zic 1 saptamana, asa de marja.

Amonar, ma bucur ca esti bine! De ralucutza nu am avut nici o indoiala ca e bine si e doar suparata pe noi..
Magg

Mergi la inceput