Mamici de mai-iunie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
inaioana spune:
Zax, cu parere de rau dar mamicile cred ca sunt plictisite de subiectul "ce ne trebuie pentru bebe" pentru ca a fost discutat si ras-discutat in toate saptamanile trecute, cu detaliile cele mai fine, cu ce ne trebuie si ce nu (ba e si subiect separat "Ce nu ne trebuie"), cu locurile unde se gasesc produsele, cu link-uri si tot tacamul. Nu cred ca cineva se mai incumeta sa o ia de la capat si de aceea nu prea ai primit raspunsuri. Eu zis sa iei la rasfoit capitolele mai vechi si vei gasi cu siguranta atata informatie cat nu poti duce!![]()
Mult succes!
Ioana
34 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cypocs spune:
MAGGY , am fost azi la Medicover si mi-am luat analiza pt streptococ .A fost super , dar nu stiu daca a fost recoltata bine , caci nu mi-au bagat fiarele alea (desi pana acum aia de la medsana asa au facut ).Aici doar un betisor complet inofensiv pe care nici nu l-am simtit .Deci nici vorba sa ajunga la col .Asa , acum mai am o problema
Analiza e gata in 3 zile .
Cu concediu asta nu reusesc sa gasesc un raspuns .Pai legea spune ca nu ai voie sa stai mai putin de 42 zile cu bebe dupa nastere , dar daca eu am grija si imi iau chiar mai multe zile .Adica stau in odihna si intru in postnatal cand are bebe 1 luna .
Mersi mult de incurajari , sper sa ramana si urata aia insarcinata (sefa)![]()
Eu dorm noaptea din ce in ce mai rau .Sotul zice ca gafai si oftez , plus ca zgudui tot patul cand ma intorc de pe o parte pe alta .Arsurile ma omoara seara si bag dicarbocalm la greu.
Ioana , tu folosesti oscilococinum la aia mica??
ALIA 34 W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
vivighe spune:
Uh...abia am reusit sa citesc tot ce ati scris in lipsa mea...
Gata...m-am itors si eu,ceva mai devreme decat preconizasem,dar mai bine sa fiu in Bucuresti ...ca nu se stie ce se intampla.Aseara am avut niste contractii nasoale,la 10 min.,care m-au tinut vo ora,de ma speriasem de nu mai stiam de mine.Mi-au trecut intr-un final,dar simt eu ca ceva s-a schimbat.Cred ca bebe a mai coborat,ca fac pipi mai des(aseara...cu contractiile m-am dus la toilet de 4 ori intr-o ora) si miscarile i le simt mai jos ca pana acum...Sper sa mai stea cuminte macar 2 saptamani.Chiar a inceput sa-mi fie frica...
Analizele pe care le-am facut mi-au iesit toate bine,maine dimineata mergem la doctor sa vedem cum ne prezentam.
Acum ma duc in pat ca stau de 2 ore pe scaunul asta sa va citesc si vad ca incep sa ma resimt.
viviana
33w4d
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
abibrinza spune:
Simona, m-am uitat unde am pus site-ul si am vazut ca dupa com este pus un punct si un e.Sterge-le si o sa mearga.eu am stat ieri toata ziua pe el.si vezi ca preturile sunt diferite de la tara la tara.cele mai ieftine sunt in germania unde se comanda mult pe net.in franta produsele sunt mai ieftine in magazine.
Arabela
nastad spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Doina, dar asa de putin o lasi? Doar 3 ore?[/font=Comic Sans MS][/green][/b]
Da-i lucrusoare mai subtziri la ea.Asa am patit si eu in prima zi ( am luat-o cu parul ud) ,a doua zi nu au mai avut ce sa-i dea ca i-am pus numai tricouri cu maneca scurta.
O las asa putzin din mai multe motive, doua dintre ele ar fi ca oficial nu e inscrisa( locuim in alt cartier si deja aici nu mai au loc pentru copii care apartzin de gradinitza), dar probabil din toamna o sa o lasam la program lung si trebuie sa le dau si bunicilor o ocupatie
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
inaioana spune:
Alia, nu i-am dat inca dar o sa ii dau la toamna-iarna. Acum i-am facut imunizarea cu Lantigen B inainte de gradinita. Oricum merg foarte bine si in paralel. Deocamdata stam bine cu sistemul imunitar, problema e ca ii ies ultimele doua maselutze si poate si de aia (combinat cu infofoleala de ieri) a avut azi dimineata muci.
Ioana
34 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
abibrinza spune:
Bogdana, eu mi-am luat o pompa manuala de la chicco cu 200.000.are si un biberon. nu cred ca ne trebuie mai mult.daca vrei biberoane si gentuta termoizolanta cumpara-le separat.
Arabela
VoichiV spune:
Viviana, si eu ma duc la toaleta mai des si simt si mici intepaturi jos, desi pe bebelina o simt sus.
si inca ceva. Poate vi s-a intamplat si voua. Mie imi amorteste pisiorul drept daca stau in picioare prea mult (cand fac mancare de ex).
VoichiV
31+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by nastad
Da-i lucrusoare mai subtziri la ea.Asa am patit si eu in prima zi ( am luat-o cu parul ud) ,a doua zi nu au mai avut ce sa-i dea ca i-am pus numai tricouri cu maneca scurta.
Pai asa i-am dat, pantalonsi gen trening/colanti subtiri, sosete si tricouri. Dar dimineata o dusesem cu un body cu maneca lunga pentru ca era racoare la 8 si ii lasasem o bluzita cu maneca lunga daca o scot afara si cumva e mai racoare, spunandu-le clar sa i-o puna sub 17 grade+innorat+vant. Si ele au imbracat-o inainte sa vin cu toate astea, dar tinand-o inauntru!
Sper ca azi le-am lamurit, am facut caz si am imbracat-o personal in tricou.Ioana
34 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
magghyc spune:
Alia, stai linistita ca stiu aia sa recolteze, tu chiar nu ai de ce sa te stresezi???
Ina,
Asa e cand dai copilul pe mana altcuiva, cu toate "instructiunile de folosire" tot cum stiu ele fac...Eu zic sa ii faci celei mici niste tricouri imprimate cu instructiuni de genul "nu ma imbraca gros ca nu-mi place" etc- gasesti tu alte mesaje mai haioase...Ce zici? ![]()
Noi am facut azi 32 de saptamani!!! Intram in 33...BB Nichita e cam puturos, ii place sa doarma mult si se lasa greu deranjat de ceva...
Daca nu intru cateva zile, iseamna ca nu am gasit o solutie sa mut PC-ul in asa fel incat sa am acces la netz, dupa cum spuneam suntem in plin avant muncitoresc cu camera lui bb, unde acum sade PC-ul....
Magg
cu NIchita 32 de s fix!