Bebelusi de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, FRAN! SA NE TRAIESTI!
Intru numai sa fac urarea ca cine stie cand mai apuc sa intru diseara ca acum plec la tuns
Si mi-a mai venit o idee, dar cred ca e prea creata sa o pun in aplicare: colega mea merge la film si mai ca m-as duce la film. Insa nu am consultat barbatul si nu stiu ce parere ar avea daca ar fi sa o culce el pe Mogaldea. Hai sa aveti o seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
maysa spune:
Salutare mamici si bebici!
Eu recunosc nu pot sa tin pasul cu voi, dar stiu ca nici nu pot renunta la acest forum. Asa ca va rog sa ma considerati un participant mai putin constincios dar care isi propune sa faca mai mult in privinta asta.
Ca noutati am ajuns si noi la al 3-lea dintzos fara suferintele primilor doi. Am descoperit usile, care neaparat trebuie sa stea inchise (cu riscul de a ne prinde degetelele) si prizele care ne fascineaza mai mult decit orice. Acum aprope toate sint capacite si daca ai nevoie sa incarci un telefon de exemplu trebuie sa alergi prin toata casa poate ai noroc sa gasesti o priza necapacita. Sper sa treaca repede interesul pentru prize.
Babygirl, vreau sa spun ca de o luna am apelat la serviciile celor de la Medicover si mi s-a parut ok. Tocmai ma gindeam ca au inceput sa se schimbe lucrurile si in domeniul asta. Am fost la o consultatie de rutina care mi s-a parut foarte amanuntita si atunci am primit si o trimitere la ortoped. Astazi ne-a vazut si ortopedul, un doctor care a stiut sa nu-l sperie pe Rares, si care ne-a recomandat masaj la talpite si picioruse si cit mai mult mers in nisip, cu piciorusele goale. Aviz fetelor de la Constanta, si nu numai care pot sa faca chestia asta.
Beatrice, cum scapasem asa demonstratie pe gheta. Merci pentru pont.
Cloreta dragutza melodia dar lumineaza-ma si pe mine cum pot sa fac download. Apropo de asta am si eu o melodie care-l distreaza tare pe Rares - Broscuta OAC, Trio Grigorio. O ascultam in familie in fiecare dimineata![]()
vrind - nevrind.
Fran, LA MULTI ANI! Sanatate, fericire si noroc alaturi de toti cei dragi tie!
Sanatate bebicilor bolnaviori, sa va faceti cit mai repede bine si
pupici tuturor din partea noastra!
Poze Rares
lucas spune:
ioana, sa te duci la Moartea d-nului Lazarescu.
aseara l-am intilnit pe Cristi Puiu si Alex Munteanu (regizor si producator) si sunt super haiosi, foarte tineri si cu un simt al umorului deosebit. a fost haios. eu nu am stiut dar au primit pina acum 34 de premii internationale si sunt amindoi extrem de modesti si firesti.cica pe 5 mai au premiera la Los Angeles.nu pot sa va spun cum am ris cind ne-a povestit cum a filmat el in spitalele din Bucuresti. Cica" eu sunt mai coleric asa, adica ma enervez repede, repede si la primul spital vizitat dupa 10 minute m-am si enervat, ghici cu cine?? cu directoarea economica. si de atunci numai producatorul s-a plimbat prin spitale, io doar am filmat"
corni spune:
La Multi Ani,FRAN,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Fetelor,sunt depasita rau
, astazi am urmarit intamplator pe Pruteanu la TV si spunea ca au aparut unele modificari in dictionarul ortografic(DOOM),de ex.acum sunt acceptate ambele forme coperte/copertzi,robinete,robinetzi,eu cheltui/eu cheltuiesc,ma invart/ma invartesc,etc si curioasa am intrat pe net si am mai scormonit in stanga ,dreapta sunt o gramada de modificari ,ce m-a uimit,acum este corecta forma niciun,nicio(impreunat)
in noul DOOM...de exemplu, s-a bagat verbul a dili,boschetar, hacker, background(pl.backgrounduri),adidas, banner, macho, hotline, bermuda, bip, link ,va trebui sa incep din nou sa invat sa scriu romaneste,nu ca asi fii scris eu impecabil dar sunt multe chestii care ma depasesc,pana ajunge Timeea la scoala trebuie sa ma pun la punct cat de cat daca nu vor aparea alte modificari
ioanailincam spune:
Lucas - multumesc de recomandare, dar crezi ca am putut sa pun in aplicare ideea mea? N-ai sa vezi. Barbatul s-a uitat patrat asa ca mi-a pierit tot cheful si nici nu am mai sunat la colega mea sa vad unde merge.
Dar tot m-am razbunat dupa ce m-am intors de la tuns: am zis ca in seara asta nu ma ocup de copil: nu tu baita, nu tu dat de mancare, nik. Asa ca acum barbatul se lupta cu Ana in baie iar eu am amenintat ca intru la mine in camera si nu mai ies, vad eu ce fac acolo.
Mai aveam o intrebare: ai facut amniocenteaza pana la urma? Ca eu am fost la un pas sa fac dar n-am facut pana la urma.
Nu stiu ce m-a palit, cert ca imi e dor de perioada cand eram eu si cu mine si puteam sa fac ce si cand vreau.
Asa ca nu raspund nici la ce ati scris voi ca sunt intr-o dispozitie din aia de vreau sa ma bag intr-o scorbura si sa stau vreo luna
.
Ba da, raspund cuiva si anume lui Corni: stiu de modificari (nu le stiu si pe ele, asta e alta problema), dar am inceput sa culturalizez biroul si pe mine implicit. Am cumparat DOOM-ul si am inceput sa trag la xerox paginile de inceput, unde se explica noutatile, pe care le-am lipit uletrior deasupra mesei de la birou. Asa ca, vrei, nu vrei rumegi pranzul si te destupi la minte. Astept acum si gramatica Academiei, dar acolo fac selectie ca unii colegi saracii nu stiu nici ce-i ala subiect si predicat, d'apoi sa le explic eu ca subiectul nu mai este parte principala de propozitie, ci s-a transformat intr-un fel de complement
. In fine, cert e ca trebuie sa ne punem la punct cu noutatile ca vor rade de noi copilasii.
Gata, ma duc sa ma arunc in pat. Aoleu, dar n-am mancat inca, sa vad daca am chef si de asta. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
La Multi Ani Fran! Mai, tu esti nascuta in aceeasi zi cu Iepurete?! Frumos cadou! Sa fi sanatoase si fericite multi ani de acum incolo, sa aveti parte numai de lucruri frumoase si sa fiti inconjurate de bucurie la tot pasul!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
Florentina G spune:
a mancat Maya un castron plin ochi de cereale cu biscuiti!
O iau si eu pe urma lui Elisor, ma duc la culcare fericita in seara asta!
Acum e in culmea veseliei, face ture in patru labe prin toata casa dupa ce si-a scos sosetele si incearca sa si le puna la loc!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
monu spune:
Ola fetelor,
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si in special pentru super mami Fran!!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi si iubiti si cum vreti voi asa sa fie.
Astazi nu am avut net pentru ca, cica, ar fi rupt nu stiu ce camion un cablu de la net. Asa sa fie!
Elisor,
pentru Bianca harnicutza. Bravo! incet, incet isi da drumul. are propriul ritm nu cum vrem noi![]()
Ioana, pai asta ma gandeam si eu. 2 capete pentru asa ceva! o tin sub observatie pe maimutza.
Ce am facut azi - de dimineata a cazut in cap din patul nostru, noroc ca este fff jos si nu a iesit decat o tumba. dar totcu capul inainte. noroc ca maimutza a intins si mainile in fata deci a isit ca o tumba numai ca a fost contorsionata de lipsa de spatiu. noi mai mult ne-am speriat sa nu isi fi rupt manutza. dar nu avea nimik. doar a plans putin ca a fost speriata, ea fiind pe jumate adormita cand a cazut. e maimuzta ce mai! azi a papat bine dar i-am scos de tot masa de la 10.00 deci de la 7 pana la 13 apa! si mai spre seara a primit cadou de la sora mea o jucarie de la leap frig (cred ca fac o pasiune pt marca asta) un pian pentru copii. si a fost extrem de incantata. cam atat despre noi.
si
Alexia Ioana
loreen spune:
Ada as vrea sa zic ca Delia si-a revenit cu mancatul insa nu as prea crede...stiu cum e cu bona stersata ca nu mananca copilu'...asa-i si a mea ...io-s mai "nesimtita" dar ea se da de ceasul mortii,ma suna la servici sa-mi spuna ca ea ce face...cum sa nu manance fata nimic...simplu
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Buna seara,fetili! asa cum am promis, mai intram si noi la semnat condicutza. De la noi mai nimic nou, decat ca mai nou Piticul face nazuri la mancare, dar am inteles ca nu este singurul de pe aici. De cand ii dau dimineata painica cu miere si laptic din canita fructele cu biscuiti nu-si mai gasesc rostul in micul dejun si nu stiu unde sa le inserez. Voi in ce parte a meniului zilnic le aveti? Noua nu ne mai tineau de foame pana la pranz, nici chiar insotite de un bibe de laptic.
Mai fetelor, chiar nu frecventeaza nici una din voi parcurile Obor sau 23 august? Sau nu locueiste nimeni prin zona Mosilor, Foisor, pe aici? Ne-am saturat sa ne plimbam singuri! Cat despre fetele cu Herstraul, poate duminica ne vedem, luam carutuL sport si vrem sa facem o vizita la targul de turism(nu ca am pleca undeva anul asta...),dar il vizitam la fiecare editite si dupa aia poatE venim prin Herstrau. Adina, daca suntem in zona, va sunam!
Cat despre spitalele din Romania, sa te fereasca Dzeu sa ajungi prin ele, eu prima sarcina "multumita" minunatului spital din Constanta am pierdut-o. Eram la ai mei si si-au batut joc de mine acolo, mi-au cerut spaga de la obraz (asistenta a cerut si pt ea si pt doctorita) si dupa aia m-au lasat cu buza umflata, fara reteta, fara nimic. Doct. a plecat in spital cu treaba si asistenta m-a anuntat ca nu mai revine curand, si eu aveam niste dureri de lesinam...In fine...
Va pupam, noapte buna, aaaaaa, si LA MULTI ANI, FRAN!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi