Clasa I - se da cu capul de pereti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

La multi ani micutzului Otto si multa sanatate si bucurii

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gabriela,

LA MULTI ANI lui Octavian!
Sa cresca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurie!
Frumoasa petrecere ati avut...

Cum merge cu scoala?Cum se descurca flacaul?
Va doresc tot binele din lume si un milion de succese!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capacel spune:

Nu-i place la scoala?Poti sa-l acuzi?Cui i-a placut?Poate e usor prea rasfatat,zic eu.Parerea mea e ca e prea bagat in seama,nu k nu i se acorda prea multa atentie.Sunt studenta in anul 2 si vreau sa urmez pediatria.Iubesc copii,cred in psihologia copilului,mofturi,vorba buna,dar uneori o palma e sfanta!
Poate bona ar trebui sa incerce jocuri educative,sa gaseasca o modalitate sa ii explice in limbajul lui ce greseste.
Pare oarecum izolat,scuze dc gresesc.Frecventeaza locuri cu copii de varsta lui?Cred k asta sperie cuplurile din ziua de azi(responsabilitate,teama de a nu stii ce sa faci in anumite cazuri.........)
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, multumim mult de urari si felicitari. A trecut si vacanta intre timp, din nou la scoala...e bine deocamdata, dar dupa discutii cu parintii colegilor lui octavian a realizat ca nici unuia nu-i place la scoala. parca noua ne placea...ai dreptate capacel. Cat desprte locurile de joaca le frecventeaza, adica sta afara in fata blocului cu ceilalti, dar mai mult singur...e foarte catarator, il las in pace caci stiu ca asa e felul lui..e la 5 ani a avut mana in gips ca a cazut dintr-un copac...asa ca nu ne temem noi de cazaturi. Bineinteles ca fiecare parinte are asa o teama in suflet, dar nu poti interzice copilului sa faca ceva ce fac si ceilati de frica asta.
Pupici,
Gabriela si baietii
Editez...intelesesm cazaturi in loc de cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Si inevitabilul s-a produs din nou azi. Am fos sa-l iau de la scoala, caci e racit si voiam sa mergem la medic. La ora de abilitati practice, d-na invatatoare i-a intrebat cine are nevoie de o foaie(caci multi uitasera sa-si ia de acasa). Cei care au avut nevoie au ridicat mana, octavian bineinteles ca nu...Apoi a intrebat din nou...el n-a zis nimic. A asteptat sa i se dea. Nu i s-a dat. Colegul lui de banca i-a spus d-nei ca Octavian nu are foaie, d-na a spus ca trebuie sa ceara el..el s-a inchis in tacerea, timiditatea si incapatanrea lui si a stat toata ora si s-a uitat la ceilalti. D-na l-a avertizat, ca cine nu termina nu merge afara la urmatoarea ora(sport)...nu a reactionat deloc. A venit ora urmatoare, toti copiii au iesit la sport, el nu...a ramas in clasa. D-na a trimis un copil de 3 ori sa-l cheme sa vina din clasa...el nimic. A 4 oara s-a enervat si i-a spus acelui copil sa-i transmita ca-i "porunceste" sa iasa afara. A iesit si a inceput sa planga...
La discutia dintre mine, d-na si el, a spus ca ii e rusine...de fapt a dat doar din cap cu lacrimile curgandu-i pe obraz...
Are momente cand nici lui taica-su nu are curaj sa-i spuna unele lucruri...chiar incepe sa ma depaseasca toate.
Incerc o discutie cu sotul in seara asta, desi...ultimul joc cu care stau amandoi in fata calculatorului e Age Empires 3 si stau si cate 5-6 ore..vezi ziua de 1 mai. Eu vorbesc la pereti si vorbesc tot la pereti...mi se pare normal ca si d-na sa vorbeasca la pereti. Incep sa cred ca poate i se pare normal sa reactioneze asa de vreme ce vede si la taica-su asemenea atitudine.
Hai ca ma enervez...
Pupici si un WK-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Gabriela, curaj! E un drum greu, dar veti reusi.
Ce ati mai facut? Si te intreb si eu ceva, sper sa nu te superi pe mine. La psiholog merge si sotul tau? Normal ar fi sa mergeti toti. S-ar parea ca o mare parte din comportamentul lui Octavian este din cauza tatalui. Iar tatal trebuie sa realizeze unde greseste si sa se corecteze, de dragul copilului lui. Nu te supara pe mine, dar asta este senzatia mea, dupa ce ti-am citit toate postarile.
Eu va tin pumnii si va doresc numai bine.

Claudia

Mergi la inceput