Copil autist? Incapatanat?
Raspunsuri - Pagina 3
KSorana spune:
Otilia, l-am sters ca sa nu ma mai chinui cu tradusul.
Sint multe citate/mesaje pe forumul asta fara sa fie acompaniate de traducere.Dar nu-i nimic ca e ultima oara cind mai scriu ceva intr-o alta limba.Si eu care credam ca majoritatea romanilor stiu engleza.
P.S Sursa ,este de pe un alt site pentru copii.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
multumesc daniella,dar sa stii ca sunt momente in care prefer sa nu fie interesat decat de trasul cu urechea si sa le lase pe celelalte pentru cand o fi la scoala.Puiul tau are 1 an jumatenu e cazul sa.-ti faci vreo grija,dar marc are aproape 3 jumate si nu pot discuta cu el aproape deloc! In multe chestii banale nu ma pot intelege cu el,e si extrem de incapatanat,plus cota de rasfat si,avand interesele lui bine delimitate nici nu-l pot coopta in diferite jocuri sau sa.l fac sa inteleaga sa stea la masa si sa manance sau sa guste macar ce gatesc sau sa imparta o jucarie,sau sa ceara cand face kk sau pipi,sa renuntam naibii la pampers etc E foarte frustrant si ma doare sufletul ingrozitor.Ca sa nu mai zic ca si rabdarea mea a ajuns la limite si in ultimul timp ma trezesc foarte des tipand la el,sa se uite macar la mine cand vorbesc cu el.
Educatoarea spune ca am prea multa rabdare cu el si cred ca e si vina mea,niciodata nu a trebuit sa ceeara ceva,apa sau mancare,ii dau in gura sa fiu sigura ca mananca,il port in carut,nu l-am stresat cu oala si cate si mai cate.Ce mai,pupat in fund cat se poate. Sigur ca e greu cu doua limbi,le intelege perfect si ii zbarnaie mintea,cum am spus si mai sus,,dar pe de o parte as prefera sa aiba preocupari mai de bebelusi,nu sa-mi citeasca ziarul si sa faca in pampers
Saptamana viitoare ma duc cu el la doctor si cer expres sa-i faca audiograma,poate totusi mai are probleme cu auzul dupa operatie,desi mie tare imi miroase a teatru si dezinteres.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Mamico dulce, m-ai terminat cu Marc. Imi si imaginez omuletzul de 20 de kile, imbracat in pampersi si citind ziarul de dimineata!
Se vede ca dupa ce ca e istet foc are si o personalitate extrem de puternica.
As vrea sa te mai intreb ceva: cum si cand v-ati dat seama ca Marc trebuie operat la urechi si in ce consta aceasta operatie?
Multi pupici amndurora
Daniella, mama lu'Alexis