Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hai la dans!!!!!!!!!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

eu sint pt cha-cha ,ei ce ziceti incepem sau mergem la un cico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Carmi, asa-i la tine?
Ruxandra, 3 mese diversificate!!! wow, cat avans!!!
Vero, Stefanut asa face? Mai e un pas pana la !
Ce kestie si cu vigantolul asta; si eu stiam ca trebuie schimbat si l-am schimbat; asta cand i=am dat fetii vigantol, pt. ca din luna a treia - a patra ii dau vigantoletten pastiluta, cica se absoarbe mai bine decat uleiosenia; o dizolv in putina apa plata si hap!
Anto, felicitari pentru performanta!!! Maine poimaine o sa ne spui c-a dat gata Victoras 200 de ml!!!
Norina, fi-mea bea intre 600 si 700 ml lapte pe zi; dar in rest mananca prost prost, de-abia ajungem la 2 mese sa inghitim vreo 80 de grame de papica, 40 fruct si 40 leguma! si avem 6 luni si jumate! si mai papa ceva cereale! Asta-i! Teodora-i o dulceata!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Aha, fetelor, dantuiti!
Ce de ritmuri pe-aici!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum am terminat si eu de strans dupa baie si papa de seara si oarescum ma relaxez dar nu am chef de dans, va las pe astea mai putin obosite sa inconjurati ringul, eu vreau in juriu .

Azi am ajuns acasa, l-am luat pe fimiu si am plecat voiniceste catre medicover grozovici ca e la 15 minute de mine si surpriza, unde credeam ca am o urocultura sterila ca a iesit analiza in 2 zile, am gasit o urocultura cu e.coli, cei drept doar 80.000 dar in nici un caz sterila. Maine o sun pe nefroloaga sa vedem daca ne mai primeste la cistografie. Dr.Anya chiar e normal sa ne tot iasa e.coli astia chiar daca nu e infectie? Eu nu stiu ce sa mai cred... avem 18 rezistenti si 5 amarati sensibili plus 1 intermediar si parca vad ca din aia sensibili nu e nici unul bun de Vlad. Una peste alta am o iritare pe tema asta, nu stiu ce sa mai fac.

Nici eu nu am schimbat vigantolul mai mult de 10 zile nu i-am mai dat deloc ca de cand ne-am mutat nu l-am gasit... o puna maine pe bona sa cumpere unul nou.

Mifloricico eu il iau pe Vlad cu mine dar si pe cele 2 mame plus 1 soacra in dotare deci m-am scos! Distractie placuta de florii si noi speram sa ne scoata sotul la o terasa ca il cheama si florin si de obicei serbam ziua asta cu mare fast.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Azi va las sa va faceti de cap!
Ma duc la dodo, vorba cuscrei!!!
Noapte buna, dragele mele!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ia pauza 5 minute sa va schimb la pampersi, pardon la capitol!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

M-am uitat pana acum la telefilmul de pe acasa, nu am mai vazut pana acum, dar sunt chiar interesante, eu nu prea sunt fan al postului acasa, dar acum m-am nimerit bine, asa ca in loc sa-mi fac treaba am lalait la tv.Acum ma retrag spre nani, dar vroiam sa va zic ca am adaugat poze noi la album " teo 6 luni" pentru cine vrea sa ne vada ne gasiti acolo.Va rog, poate imi raspundeti si mie maine la intrebarile de mai devreme, pliiiz. Multam Va pup, gudnait Norinapoze

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72823" target="_blank">aici .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput