Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutari

Iar n-am mai scris de cateva zile si deja am uitat ce mai voiam sa scriu .
Matei este bine acum, nu a mai facut febra deloc dar nici urma de dintisor n-am vazut. Or veni ei cand or vrea...

Vera, Tonnia felicitari pt gramele cele multe!
Tonnia dragut tare Dinu in poze, ca un adevarat artist. Si cum se ascunde el strengareste dupa hainuta...
Daniela, felicitari pt sportiva Maria, si un si o de la Matei care nu a uitat-o.
Marinela79, sa-ti traiasca sotul si multa sanatate lui Iaris.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

fetelor, sticluta de vigantol trebuie schimbata lunar?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare fetelor

Ma doare un cap rau de tot, asa migrena de mult n-am mai avut.
Am citit si eu intr-o diagonala, nu sunt la serviciu dar tot nu stiu cum trece timpul asta atat de repede de nu apuc sa fac mare lucru.
Deci, nu mai stiu cine intreba de branza, eu fac din lapte dorna de 1,5% grasime, cu lamaie. Pun lapte la fiert si cand incepe sa fiarba incep si eu sa torn zeama de lamaie pana cand se alege branza, inchid focul si il mai las un pic asa dupa care strecor zeama si mai las la scurs in sita.
Eu am o alta dilema. Am incercat azi sa-i dau fructele cu branzica dimineata la 10 si la pranz (adica 2) supa-piure de legume cu carne. Asa ca dupa amiaza i-am dat lapte ca nu mai stiam ce sa-i fac. Parca tot mai bine mergea sa-i dau la pranz ceva si dupa amiaza altceva diversificat. Ma gandeam sa incerc maine sa bulversez si mai tare copilul dandu-i supa la 12-1 cand se scoala el si mar cu branza pe la 4-5.
Intrebare intrebatoare: cate mese diversificate au copiii la aproape 7 luni? Sa incerc sa-l stresez cu 3 mese? Sau mai merge lapte?

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Roxi - da, vigantolul tb. schimbat la o luna pt ca se inactiveaza.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si frumosi !
...ma plangeam eu ca ploua aici de 3 saptamani si nu pot iesi cu copilul afara, da azi le-a-ntrecut pe toate: A NINS ! Ma oftik rau !
Mifloricika, tu ziceai ca Ana mananca mai bine daca nu pui ulei in supica? La noi e invers, parca aluneca mai bine pe gat cu ulei...
A plecat sotzu´sa cumpere marsupiu pt. copil, cica asa o sa-l plimbe el prin Bucuresti, sa nu se chinuie cu caruciorul pe scari, in lift. Vedea-l-as dupa vreo 4-5 ore de parc cu bb in marsupiu.
Azi am scos si eu landoul de la carutz, daca maine nu ninge, ies cu bebe sa vedem cum se comporta.
Pupici,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna seara stimabilelor!

Iaca si eu pe aici sa ma bag in seama. Astazi am avut o zi horror la berou asa ca sunt cu capul tzandari

Ruxandra cum s-ar spune mi-ai luat intrebarea din gura cu a treia masa diversificata Asa ca, fetele de la grupa avansati in ale diversificarii, spuneti-ne si noua despre a treia masa. Ca eu sunt in ceata rau. Stiu ca ar trebui sa fie iaurt, dar iaurt cu ce???

Roxi sticluta de Vigantol nu trebuie schimbata. E solutie uleioasa si rezista atat cat are termen de garantie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ia uite ce prostie am facut! Roxi ascult-o pe dr. Anya nu pe mine.

Anya pana la urma care-i faza cu Vigantolul? ca mie dr mi-a zis ca nu trebuie schimbata ca nu e pe baza de alcool. Hi,hi, ar fi prima oara cand o prind in offside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

asta nu inteleg nici eu cu vigantolul...pai daca se inactiveaza dupa o luna, doua ..in functie de doctor, de ce mai are termen de valabilitate???? pt ca sa il tii inchis?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

cu branzica, nu stiu cum faceti de o mai lasati pe foc, si in reteta mea zice sa pun pasta de lapte cu Ca dupa ce da in clocot (a doua oara) si sa iau oala de pe foc dupa ce se separa....doar ca la mine da pe afara.
in concluzie , dupa ce pun Ca, sting focul si amestec pana se separa.

Mergi la inceput

vera, iesiti maine in parc? nu conteaza unde, doar sa pooti lua pachetul....

Mergi la inceput