Obraji iritati de la frig si vant
![](images/user_woman.png)
In lunile de iarna ,fetitei mele de 1 an si 10 luni , i-au crapat obrajii de la frig si vant. Am doftoricit-o cu tot felul de creme pt copii, cu ulei de masline, cu Nidoflor dar nu i-au trecut iritatiile.
Dupa ce o ung cu crema iritatiile se amelioreaza dar nu dispar, si cum nu pot tine copilul in casa, la urmatoarea iesire calvarul se repeta.
Ce ma sfatuiti sa fac????????????????
iulia
Raspunsuri
DanaRosu spune:
Noi nu am avut probleme chiar asa dar am dat cu Bepanthen, despre care inca din spital se spunea ca e un unguent minune...
La fete am mai auzit de o crema speciala pentru protectie la vreme rece de la Sanosan... cica si asta face minuni...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana70mari2003 spune:
Baiatul meu de 4 ani pateste acelasi lucru.Verifica daca nu cumva are lipsa de vit. a. Administreaza-i untura de peste 10 zile pe luna,si unge-i obrajorii cu <aloe lips> de la Forever living products.Te sarut,ana
gana
MariaM spune:
Eu il dau...si are efect...cu SANASOL WATER&WIND....
incerca si tu ...poate ...ii face si puiului tau bine....
te pup
Maria
ENYA spune:
Draga Iulia,
Ia incearca tu cu CALENDULA (este un unguent pe baza de tinctura de galbenele), il gasesti in farmacii (cam.90.000 lei), import Italia.
Eu l-am dat pe Vladi pe piciorute (a avut o dermatita alergica si pielea era aspra si cu pete rosii) si chiar si pe obrajori, ptr ca are pielea mai sensibila si - tot asa- de la frig si vint, era putin mai aspra.I-a facut foarte bine.Mentionez ca l-am luat la recomandarea pediatrului nostru.
Sanatate multa,
Amalia si Vladi (2 ani si 9 luni)
gabitza spune:
Buna Amalia ,
cum se simte Vladi?
a fost operat deja de hidrocel(hernie) sau nu?
Gabi si bb Dan
danielac spune:
Eu ii dau Dianei acum cu o crema speciala Fucidin sau Fucicort produsa de o firma egipteana.
Ii trece foarte repede si e la recomandarea medicului! Dana si Diana-Maria
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
iulia11 spune:
Multumesc pentru raspunsuri si fug maine la farmacie.In Suceava sunt doctori cam tampiti, unul spune ba altul zice da......
Multa sanatate ca-i mai buna decat toate.iulia mama bebitei Emilia