Super poznasi de iulie-august 2004 (169)
Raspunsuri - Pagina 4
amironeanu spune:
Neata!
Din pacate, chiar daca a venit tati acsa eu sunt super ocupata la servici, dar tot am reusit sa citesc din urma. Pupacim toti copilasi, in special pe cei bolnaviori si mofturosi!
Olivia, eu cred ca o cura la mare ii va face bine lui Luca, sanatate multa!
Nicole, pupici multi Andreei cea cuminte. Sper sa va adaptati (amandoua) cat mai repede si usor la gradinita.
In sfarsit avem si noi un colt de canin iesit. Azi noapte s-a trezit si vroia sa o tin de mana, ma lasa sa plec daca ii spun ca am treaba, dar sa nu ma vada ca ma bag in pat. Asa ca mi-am luat o perna si m-am dus in sufragerie, am dormit o ora, apoi m-am intors in pat. Cred ca este momentul sa o mut in camera ei.
Mama s-a oferit sa o ia pe Stefi la ea in Saptamana Mare (ea are liber) si cred ca o voi lasa pe Stefi la ea. Sa ma vedeti atunci ce voi plange de dorul ei.
Si pentru ca in sfarsit am reusit si eu sa incarc niste poze din martie uite aici link-ul http://community.webshots.com/album/549025823GXgkIF
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Olivia imi pare bine ca ati avut o noapte ok fara tuse....poate e intr-adevar mai bine.
Cristal, as usual sunteti de coma....noroc ca aveti nervii tari, vb ta!
Ina hihihi eu ma bazez pe tine....nu pe prognoza de pe net!
Liliana 16 cm talpita????? wow. mi se pare fff mult. traieste pe picior mare Adeluta ta.
Mitzule sper ca ai reusit sa te odihnesti aseara. te duci saptamana asta la spital la doctorita?
fug la treaba...o zi superba sa aveti!
cristalina spune:
Neata...![]()
Noi am comis-o si ieri...ca asa ne shade bine!
Pe la 12 noaptea strangeam vome de pe covor, stergeam papuci, schimbam pijamale...Mai aveam putin si plangeam amandoi...:)
Ieri m-am gandit io ca mi-ar prinde bine o noapte de somn, ca eram cracanata de oboseala. Asa ca imi fac frumos patul la 22.00 in sufragerie si ma pregatesc de o binemeritata odihna...![]()
Am mai stat de vorba, s-a mai jucat omu; la calculator, pe la 23 stingem luminile, la 23.10 incepe Maria sa maraie, era taica-sau cu ea...in fine...s-a lasat cu vomitaturi pe audienta si amenajari...hehehe
Copilu' urla ca pierduse suzeta, noi nu stiam de ce sa ne apucam mai intai...
Asa ca acum stiu, numai daca plec de acasa sau o trimit pe ea de acasa o sa dorm mai omeneste....hahaha
Dupa ce am curatzat cat de cat, Maria a adormit multumita in bratele mele (i-am avut si de data asta!
) omu' s-a dus in sufragerie si eu am ramas in mirosuri de vome de copil sa am parte de binemeritata odihna...Azi la 7 punct ne-a dat desteptarea! Atzi vazut desenele alea animate cand au aia okii cu crapaturi rosii....!? Asa aratam!...:)))
N-am apucat sa-i fac poze cu puloverul decat de la distanta (a dat cu aparatul de pamant si nu mai merge decat bagat in priza...baterii nu mai serveste). Nu se intelege mai nimic din ele.
Liliana, un divx-dvd caruia poti sa-i faci upgrade la codec-uri costa pana in 100 euro. Sunt intre 50 si 100....depinde ce alegi...
Olivia, sanatate lui Luca si sa auzim vesti din ce in ce mai bune de la voi.
Roxana, supertare...bere...stie baiatu' ce vrea!...:)
O zi exceptionala sa avem!
(mi-a inflorit magnolia din fatza geamului de la dormitor....sunt tare bine dispusa azi...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Roxana, parerea mea e ca nu mai avem nervi deloc...s-au uscat si au cazut...![]()
Amironeanu....o dulceatza de fetitza...ce frumos mananca...:)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Amironeanu - ce frumusete si cumintica e Stefania ! 
Cristalina -
, noua se pare ca ne-a adus noroc noua dadaca, nu am mai frecat nimic ...
Carmenp - cum sunteti azi ? 
O zi faina tuturor si semnati condica !!! ![]()
http://community.webshots.com/photo/439300887/2375739720059491989kLcQHx ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
cristalina spune:
Intrebare intrebatoare...am postat si la Femina intim...
Dupa alaptat mi-au aparut niste puncte de grasime pe langa ochi, ma gandeam ca se duc dar s-au inmultit. Cosmeticiana mi-a zis ca numai doctorul poate sa le scoata...Pe unde sa gasesc un doctor bun...Oftalmolog sa caut?!
Nu prea stiu ce sa fac, dar arata tare rau...
g_ioana spune:
Neatza fetele cucuietele
Cristalina,sorry dar nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca mi-a mai venit sufletul la loc,cand am vazut ca nu te-ai mai laudat cu somnul Maria am inceput sa zic si eu ca tacsu, ca numai cupilul meu nu doarme bine!!Da' acu dupa ce-am citit despre botoshica mi-am mai revenit
.A mea la 3.30 azi noapte,cu ochii inchisi striga "mama unde eti?" eu din pat"aici mama, unde sa fiu?" ea continua,tot cu ochii inchisi"vei un pic de tzeai"
!Eu cand o aud cum zice "un pic "imi trece toata supararea
.
Mitzura chiar aseara mi-am adus minte ce mult dormeam cand eram insarcinata,da's tare departe vremurile alea..
Lia si noi suntem la categoria mixt:pasat cu furculitza si bocatzele si numai mancare gatita pentru ea.
Carmen,tare Ilinca cu varza cu ciolan
a mea a mancat salata de varza murata si am stat cu ochii pe ea ca pe butelie, si zilele trecute a mancat o ridiche!!
Nicole,sigur o sa se obisnuiasca moata mai repede decat tine cu gradinita!Noi am fost duminica la un baietel de 4 anisori, care numai a urlat si a tipat cat am stat acolo,iar pe Maria a speriat-o non stop, ca este dinozaur si o mananca, ca vine nu stiu cine si-i da cu nu stiu ce in cap,la un moment dat a luat o sticla si a zis ca-i da cu ea in cap,iar parintiii erau resemnati, ca ei au avut baiat cuminte dar de cand se duce la gradinita nu se mai inteleg cu el(adevarul este ca acum juma de an te intelegeai cu el,dar parca si parintii erau altfel)!!Asa ca m-am gandit la vrabiuta si puiul ei si mie deja nu-mi vine nici sa ma gandesc la gradinita dar s-o mai si duc...
Pupam pe Stefania frumoasa si cuminte
o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
A si inca ceva Maria mea este superharnica,i-am luat un aspirator si un pamatuf, iar ea cauta toata ziua "matuful" ![]()
pupici si o zi buna,eu plec la o sedinta si pe urma acasa
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roberta04 spune:
Hello si de la noi! de trei zile ma chinui sa va scriu ar de la un soc de curent mi s-a tzicnit rau calculatorul, s-au marit toate ferestrele, iconitele, se blocheaza si nu mai reusesc sa-i dau de capat.
ANA MARIA, bine ai revenit!
Teodorei si Mariei (nora mea
), m-a lovit si nostalgia cand ti-am vazut semnatura (cu DPN 15 august) si mi-am adus aminte cum stateam amandoua burtoase prin maternitate si Maria s-a incapatanat sa vina dupa Matei.
Eu sunt tare fericita ca dl. Matei a revenit la pofta de mancare cu care ma obisnuisem, i-au crescut bolficii la loc, ieri l-am oprit eu ca era in stare sa manance un castron plin de pirjolute din piept de pui, asta dupa ce daduse gata un bol plin cu ciorba. Acum ii fac mancarea preferata- pui cu praz, ardei, ceapa si rosii, mananca de rupe! In schimb, de o saptamana imi refuza complet laptele, dar incerc sa suplinesc prin branza si iaurt.
Pupici si mai revin!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243