Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mihaela, daca tot ai gresit si esti in top rusinica, drept pedeapsa, mergi si modifica tabelul in locul Norei.Ce zici?
Va las, ca tare prost merge net-ul....

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ellinia, multumesc.

Mihaela, ramane pe data viitoare .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele am citit si eu titlul subiectului!! Daca papi din 2 in doua ore nu i chiar asa de nasol, nu??? Singura mea problema e ca nu am gasit ce sa pap din alea 2 in 2 ore!!!.
Vreau sa scap de 7 kg!! Fac Pilates!! Da' tot nu stiu ce sa pap!!!Ma ajutati, va rog mumos????

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Bravo, fetelor!Vad ca sunteti harnicute.Slabiti, slabiti, n-aveti treaba.Marti, dau si eu raportul si sper sa nu fiu in top rusinica.
Va pup si mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Da parca mancam din 3 in 3 ore...acum mancam din 2 in 2?Sau asa a fost de la inceput si eram eu rau.
Lamuriti-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

mai bine mincatzi din an in paste ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

mai bine mincatzi din an in paste ...

Hai ca esti un simpatic!!!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Cum merge treaba?
Azi m-am trezit cu o durere de cap....de-mi vine.... ca poate trece

Nora cum merge?Speram ca esti bine!
Corinadana poti manca si din 2 in 2 si din 3 in 3 ore...cum crezi ca e mai bine.Si poti sa iti faci un program.Eu am facut ceva de genul...masa principala(adik mai bogata,cu carne si altele care ar ingrasa mai mult daca le mananci seara)dimineata,intre mese eu mananc iaurt,sau un jeleu cu fructe sau fructe.Apoi pranzul il mananc f slab...o supita,cu o salata...si iara pana seara mai pap niste fructe,iaurturi.Iar seara pt ca i-au cina tarziu...mananc decat o supita,sau ceva din cina...ce este mai usor!
Sa inteleg ca te inscri?

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Devylla dar tu esti sigura ca trebuie sa slabesti???? Am aruncat si eu un ochi pe pozele tale!!!
DA ma inscriu si eu la voi aici!!!
Eu nu mi stiu toate dimensiunile dar stiu ca am 1.67 si 64kg. Daca as scapa de vreo 7 as fi fericita!!!
Cantar am, DVD uri si truse de sport am acum ce mai am de facut este sa vad cam ce papati voi aici!!!
Va pup!!!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pei atunci bun venit corinadana.Cu atatea kg am inceput si eu!Eu am avut de dat jos vro' 6!
Acum un kilogram sa il mai dau jos si sunt multumita!
Insa mai stau cu fetele...pan' invat iara organismul sa manance normal fara sa se ingrase!

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput