Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna gemanute!
Roxisialexia-eu ma laudam cu curatenia pt ca am facut curatenie generala...ca asa si eu sunt zilnic la datorie pt ca al meu sot e un copil mai mare...nu face nimik, doar cere papa si face dezordine...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai responsabilizeaza-l! Si o sa inceapa sa faca! Da' oricum cine-i maniax(io sunt) la curatenie, asa ramane indiferent de ajutorul oferit!Pupi

quote:
Originally posted by BraveGirl

Buna gemanute!
Roxisialexia-eu ma laudam cu curatenia pt ca am facut curatenie generala...ca asa si eu sunt zilnic la datorie pt ca al meu sot e un copil mai mare...nu face nimik, doar cere papa si face dezordine...

==========
Corina
Albumul meu

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Buna gemanute!

==========
Corina
Albumul meu

Sa vezi cand ai 2 "copii" cum e.... eu deja am zis ca arunc aspiratorul pe geam... ca m-am saturat in fiecare zii trebuie sa fac curat dupa ... "copii"

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Sa vezi cand ai 2 "copii" cum e.... eu deja am zis ca arunc aspiratorul pe geam... ca m-am saturat in fiecare zii trebuie sa fac curat dupa ... "copii"

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Hihihi, asa e si la mine am doi copii dupa care strang toata ziua si dau cu aspiratorul zilnic

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Missed me? Anyone?
Of, ca vad ca nu am sanse sa imi duceti dorul cu atata curatenie (eu mai stau pana sambata in stand-by!) si cu atatea horoscoape...Geez...

Ei bine, cred ca toata saptamana asta sunt bine fucked up.Nimic nu imi convine, sufar de somolenta diurna si nocturna, imi fac treaba selectiv, aleatoriu, la plezneala, dupa feelingul de moment. cu persoana iubita, certurile sunt la ordinea zilei . Taman acum cand ne facem invitatiile pentru nunta, cand umblam dupa preot (care parca este VIP, de 1 saptamana il tot pazim) si alte niicuri pentru nunta. Sa fie intuitia noastra proverbiala, a gemenilor, de nu am tragerea asta pentru cununie???

Mergi la inceput

Haide ma....fruntea sus! O fi astenie, o fi "feeling", dar asta nu inseamna ca te lasi doborata! Si nu te mai certa cu iubi tau...o sa radeti peste o vreme! Pup si tin pumnii la fata!

quote:
Originally posted by blackgirl0

Missed me? Anyone?
Of, ca vad ca nu am sanse sa imi duceti dorul cu atata curatenie (eu mai stau pana sambata in stand-by!) si cu atatea horoscoape...Geez...

Ei bine, cred ca toata saptamana asta sunt bine fucked up.Nimic nu imi convine, sufar de somolenta diurna si nocturna, imi fac treaba selectiv, aleatoriu, la plezneala, dupa feelingul de moment. cu persoana iubita, certurile sunt la ordinea zilei . Taman acum cand ne facem invitatiile pentru nunta, cand umblam dupa preot (care parca este VIP, de 1 saptamana il tot pazim) si alte niicuri pentru nunta. Sa fie intuitia noastra proverbiala, a gemenilor, de nu am tragerea asta pentru cununie???

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Si eu m-am certat cu iubi meu azi....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Potoliti-va mai! Ce-aveti??? Stresul nuntii o sa treaca...si asa cum ziceam o sa radeti mai tarziu! Hai pui mic si nebun....fruntea sus si MULTA rabdare!Pup

quote:
Originally posted by andreea_trend

Si eu m-am certat cu iubi meu azi....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Heiii ce-i cu atatea pe aici, ca vin eu imediat la voi
Eu cred ca vremea asta de kk-t e de vina...stati calme, ca de nu....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Bine spus Mihaela! Vremea este de vina

Mergi la inceput