Clubul nurorilor (29)
Raspunsuri - Pagina 15
diadaniela spune:
neata fetele!
am aparut si eu pe aici!la mine e soare si frumos ,dar n-am chef sa ies.o sa o duc mai tarziu pe fii-mea in parc ,ca nu am incotro.
Himmelsduft
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Alynutza spune:
Salutare norici!
Of si ziua asta a inceput ca si aia de ieri, suna telefoanele ca la gara, abia ce raspund pe o linie si incep sa sune inca 3 .
Andreea, din cate spui sigur nu-i oreion, ci doar o raceala. Of doamne ce pofta mi-ai facut cu clatitele alea... si eu cica sunt la cura...
Raza, felicitari ca ai rezolvat cu bine comanda de invitatii. Eu le-am mai vazut ca ai mai dat link-ul si-am zis ca-s frumoase. Si noi mergem azi sa printam invitatiile. Sa-mi tineti pumnii sa iasa ok.
Flavia astept PM de la tine ca n-am primit nimic inca.
Va pe toate! Si sper sa mai pot intra azi (ca mesajul am inceput sa-l scriu de o jumate de ora)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by SunSmile
Andreutza stai calma, ca nu-i oerion sigur. Ca altfel facea febra, nu avea pofta de mancare, avea dureri! Ori el nu prezinta aceste simptome! Pup la familie zapacita!
Si eu sper acelasi lucru. Oricum, azi-noapte n-am rezistat sa dorm pe marginea patului si m-am cuibarit in bratele lui. Daca are....asta e. BB sa nu pateasca nimic, ca in rest...noi ne insanatosim.
21+
POZE
buna !ce bine! cred ca nu e oreion. o fi o raceala...cu schimbarile astea d evreme...offfffff; si ceva astenie d eprimavara...taote cumulate. va tinem pumnii in continuare!
pupi!
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Hai ma Fla ca mergi si tu! Oricum e frumos, intr-adevar!
Si apropos....numai de musafiri te tzii! Azi o sa am si eu insa. Si trebuie sa bag aspiratorul. Pentru ca aseara i-am adus blanosului floricele de la film...mare greseala! Le-a impartit fratzeste cu parchetul!
Cherry? Cami? Dana? Alina?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
esti criminala! auzi ce sa aduca ea de: florcele de la film, latzosului! comicarie de fata ce esti tu! cerd ac le-a infulecat si s-a jucat cu ele...le ar7unca pe sus, nu?
fug la trebulici
revin!
pupi tuturor!
pa
roxi foto