Clubul nurorilor (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by lavinai

andreea, nu ma certa, ca eu m-am trezit........un pic, ca mai dorm pe mine!!!
cum este sotzul??? se simte mai bine???

Cred ca e mai bine. Am vb de dimineata cu el, ca a deschis calculatorul acasa si mi s-a deconectat la munca messengerul. Acasa poreneste cand se deschide calculatorul. Asa mi-am dat seama ca s-a trezit. Acum cred ca doarme la loc.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pupici si tie si hai trezireaaaaa!!! Nu mai dormi si dormiti in front!

quote:

andreea, nu ma certa, ca eu m-am trezit........un pic, ca mai dorm pe mine!!!
cum este sotzul??? se simte mai bine???
flavia, ce faci??? n-am mai vb cu tine parca de mult!!! s-au mi se pare???
Cherry, sun, alynutza, raza, cami, dana.....

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza norici!hop si eu la apel...mamaaa ce zi incarcata am avut.Am fost ieri si l-am luat pe cel mare acasa...nu mai vrea sa stea la internat...mancarea e sub orice critica(a fost alegerea lui),am ajuns tarziu acasa si am avut o groaza de treaba...soacra-mea nu se simtea prea bine si a trebuit sa fac singura totul(doamne ce mult face o mana de ajutor),sotul a inceput si el serviciul si a avut de invatat ieri...sa-i fi vazut pe toti 3 cu nasul in carti...si eu cu nasul in cratita:)...
dimineata fa ,pachetele etc. si go to work...nu stiu daca am scris corect...ma rog ati inteles voi...bine ca nu ma vede Florin ca ar rade de mine...el e englezu
razucospor la distributia invitatiilor si la confirmari

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Fana la tine inteleg ca esti obosita ca ai atatia pe care trebuie sa ii dadacesti. Dar eu am numai unul...si imi ajunge. E mai rau ca un copil. Tocmai l-am sunat sa vad ce face. Sta in pat. L-am intrebat daca a mancat si ce. Raspuns: o banana si salatini Cred ca merg acasa si il bat daca mananca numai prosti. Ara mancare gatita si el mananca banane. Sper sa nu se apropie de bomboane, ca nu are voie dulciuri.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

hai Sun, ca m-am trezit!!!! Acuma "dau cu banu'" daca sa ma duc la faculta sau nu!!! dupa vremea de afara, cred ca azi stau in casa si lenevesc!!!!

Raza, ce figura esti cu invitatiile!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza si de la mine, zilele astea e soacra-mea pe acasa, asa ca am timp si de mine (de parca altfel nu:) Pacat ca la noi e vreme rea, ca as fi iesit sa mai bantui prin orash:)

Dupa-masa va anuntz ca am musafiri, multi, multi si ne face soacra-mea clatite

Asa: Lavi si mie mi se pare ca n-am vb demult, sa te inteleg ca ai fost ocupata cu scoala, fata cuminte

Raza vaz ca ai de lucru azi, nu gluma:) Sa ai spor, ma bucur ca invitatiile au iesit cum va doreati, sa le impartiti sanatosi si sa va confirme toti ca vin la nunta (si sa vina:)

Andreea ce ma bucur ca nu e oreon. Ai vazut ca inca o data ti-ai facut griji degeaba?

Pe Himmelsduft nu o baga nimeni in seama?:( Las ca te bag eu fata scumpa.

Zana ma bucur de progresele voastre, nu doar relatia cu soacra, mai ales cu sotul, conteaza mult sa vada ca esti alaturi de el, de aceeasi parte a baricadei.

clauf noi suntem harnice pe aici, nu gluma:) Hai ca ai de recuperat:)

Sun, Corina las ca si eu ma duc la film, sic:) Cred ca-i fain, partea 1 mi-a placut mult.

Fana, Marina, cherry fetele ocupate:)

Dana sa ne dai un semnal cand isi face soacra-ta aparitia:)

Andora chiar asa, cum a venit primavara cum ai uitat de noi? [pup Gogo, las-o pe mami sa scrie:)))

Bei, am scris destul? Ma duc si eu la treaba ca tot omu:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna
Dupa-masa va anuntz ca am musafiri, multi, multi si ne face soacra-mea clatite

Andreea ce ma bucur ca nu e oreon. Ai vazut ca inca o data ti-ai facut griji degeaba?

Vezi ca poate merg la Cluj sa mananc clatite... Sau sa imi fac singura?
Nu am spus ca nu e oreion, dar asa sper. Si sper sa imi fi facut griji degeaba. Dar asa sunt eu. Intru in panica imediat ce apare o problema

21+
POZE

Mergi la inceput

Si ca tot vorbeste Flavia de musafiri, noi azi ar fi trebuit sa mergem la nasu' ca e ziua lui, dar din cauza lui iubi nu mai mergem. E mai bine sa stea in casa, si avand in vedere ca acolo sunt si copii mici... Nu vreau sa riscam deloc. Mergem alta data. Sau emrg numai eu...

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Raza, ce figura esti cu invitatiile!!!!

Sunt greu de multumit.. f atenta la detalii... si la urma urmei, sunt pe banii mei ! Corect ? Corect !
Multumesc, fetelor ! Apropos, nu mai stiu... stiu k am promis k le voi arata, da' chiar nu mai stiu dak n-am facut-o... deci... www.invitatiidenunta.ro click, colt stanga sus, colectia Bod Design, primul rand, de la stg la dreapta, a 3 a, cea cu inimioare+fundita rosii, desigur, personalizata. Gata, acum chiar ma apuc sa fac lista cum le impartim, k pana acum am colindat DC...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Pe Himmelsduft nu o baga nimeni in seama?:( Las ca te bag eu fata scumpa.

Cum sa nu ? uite: sa ai o zi frumoasa !!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput