Clubul nurorilor (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutz mic, cum am citit mi-am sunat matusha care e medic si mi-a spus ca daca ai avut nu e nici un pericol pt BB. Si ca sotul tau trebuie sa stea potolit, sa nu manance prajeli si dulciuri, nu alcool, nu frig in zona capului. Eu va tin pumnii, desi sunt convinsa ca va fi bine! Pup la fata draga mie!

si multumesc frumos. M-am mai linistit si eu putin, mai ales ca tot o prietena de pe forum mi-a dat nr de telefon al unei doctorite. Am sunat, dar mi-a raspuns un medic rezident (va dati seama ca la ora asta nu e in spital daca nu e de garda). M-a linistit oricum si ea putin. Acum, dupa ce mi-ai spus si tu... chiar ca merg si satu linistita in pat langa iubi. Saracutu' de el. E asa dulce...Dar un lucru e bu. Dupa ce a luat ceva medicamente nu il mai doar asa tare gatul Acuma ii fierb niste laptic si ii dau. Poate totusi e doar o raceala. Spacra inca nu a binevoit sa isi deschida telefonul ca sa o intrebam daca a avut sau nu iubi oreion.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cherry, felicitari ca veti fi nasi.
A.cicel, multa sanatate la amandoi. Sa aveti grija de voi.
Sa va povestesc cum a fost la mine Weekend-ul. Am fost la Expozitia de muzica in Frankfurt, a fost super, atit de multe instrumente am vazut, au fost si formatii si muzicieni care au cantat, iar chitaristul de la formatia „Die Toten Hosen“ a dat autografe, impartit CD-uri si postere, dar a fost moarte de om si nu m-am inghesuit.
De la expo am fost si la socrii mei, ca cumnata-mea a cazut de pe cal, cind a sarit peste obstacole, in pregatirea ptr concurs, si si-a rupt glezna stinga si a trebuie sa fie operata. Am fost la spital si am incurajat-o, merge in carje si 6 saptamani are gips, apoi trebuie sa mearga la fisioterapeut. Socrii s-au bucurat foarte mult, iar soacra-mea mi-a facut mancarea mea preferata, m-am bucurat. Asa ca am o soacra de milioane.
Fetelor, sinteti asa rapide, va citesc din urma, dar de multe ori nici nu stiu unde am ramas
Salutari,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tin pumnii, Andreutza! Ideea e ca tu ai dezvoltat anticorpi, daca ai avut. Acum...din ce-am vazut eu la verisorul meu...avea stari febrile incredibile, i s-a umflat in doua zile dupa ureche, il durea capul, avea ameteli, nu putea sa manance...ma rog, era nasol! Insa s-a refacut foarte repede. Acum iubi tau POATE, SPER....are doar o raceala d'asta de primavara!
Du-te si doftoriceste baiatu' si nu te mai agita atat, ca BB saracu' o sa iasa dansator!
Va pup pe toti 3!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:

Ce chestie! Si noi! Dar la 21![:D
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Aha..deci voi ati luat ultimmele bilete de la ora 21....de aia ne ducem noi asa tarziu...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Corinutzo nush la la cinema mergeti voi! Noi mergem la Cotroceni, ca deh, e aproape rau de casa! Io locuiesc cc cu Base...e soacra mea! Si NU, nu ti-am luat eu biletele....cumnatelul a fost "desemnat" sa mearga! Vizionare placuta!

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:

Ce chestie! Si noi! Dar la 21![:D
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Aha..deci voi ati luat ultimmele bilete de la ora 21....de aia ne ducem noi asa tarziu...

==========
Corina
Albumul meu

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sun-eu merg la mall Vitan, ca stau aproape...
Vizionare placuta si voua!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare nurori dragute,
ati ajuns la cap 29 si eu nici macar n-am scris 1 data aici?
bineinteles ca sint iar pe fuga, dar ma scuzati asa-i?
Maine vine socrella de la statiune. Doamne ce bine ca nu locuim impreuna, dar astept sa vedem cu ce noutati vine in cap(la mansarda cum ii spun eu).
Va las fetelor, ca incepe un film bun. Mai trec eu p-aici sa nu ma stergeti de pe lista!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele. doamne, nici nu-mi vine sa cred ca lipsesc si eu 2 zile si se trece la un nou capitol. nici nu am apucat sa le citesc pe cele vechi. hai ca o sa incerc maine. salutari si noapte buna, ca oricum e destul de calda si frumoasa din cauza vremii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello!
ce fac fetele? va duceti la film ? n-am mai fost la cinema......
eu am fost prin town azi ,m-am plimbat cu fii-mea.si asa mult ne-am plimbat ,ca la intoarcere nici benzina nu mai aveam. am venit pe rosu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Gata filmul! Super dulce, cu faze tare misto facute! Una care mi-a placut la nebunie (Corina stieeee) cea cu "regele focului"
Acush ma'c la culcare cu sotu si catelu din dotare!
Pup

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput