La France (51)
Fetele, saptamina noua, capitol nou!
Succese nebanuite!
(ultimele discutii au fost aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=70518&whichpage=10 )
"La beauté est une demi-faveur des dieux, lintelligence en est une entičre."
Raspunsuri
Corina spune:
Buna seara fetele!! Iaca trec si eu pe aici sa vad ce mai e nou .
In seara asta o astept pe mama si se pare ca autocarul are intirziere vreo 3 ore,asa ca bintui pe aici in asteptare!Saracul barbatu-meu a plecat pe la 9 ,cred ca pina vine autocarul doarme una buna in masina!!
Eu mai am doua saptamini de curs si apoi intru in stage doua saptamini.Abia astept!!
Cam atit despre noi,o sa mai intru sa va spun cum s-a derulat operatia Annei(pe 13 aprilie)!
Pupici
gabgabriela spune:
Buna ,fetelor ,
Intru si eu ptr a va arata poze cu Adeline la carnaval.Tema era "Copii din toata lumea" si eu am costumat-o in Romanca.
Corina, Cum a calatorit mama ta ?Si mama mea va veni in mai si cred ca tot cu autobuzul va calatori .A putut aduce ceva "de-ale gurii"??Ca mie tot imi lasa gura apa dupa salam de Sibiu....si altele.Nu mai continui !
Si eu ii multumesc Marieiptr nr de telefon .Deja am vorbit niste ore cu Romania!
gabgabriela spune:
Adresa ptr poze :
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/gabipapaianni/album?.dir=e1d9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Cu fetele pe langa mine strigand "famine" , uitasem !!
O saptamana frumoasa , cu soare .
Corina spune:
Gabriela,mama a ajuns cu bine,a calatorit destul de confortabil(cu Atlassib)!Nu i-a controlat in bagaje,mama mi-a adus sarmale si brinza,deci banuiesc ca e dupa noroc! In plus autocarul a fost plin ochi ,toate locurile au fost ocupate!
In schimb la iesirea din Romania se face control la singe la documente.
Pupici
lu.more spune:
In jur de 15, Chatonel, multumesc de intrebare!!!
Sambata o sarbatoriram pe don'soara de Anca.
Am pus poze, daca vreti!
Va pupacesc.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Chuny spune:
Lu, ce copii sportivi ! Cred ca a fost o zi superba ! Asa m-as muta si eu in sud !
Corina, succes la operatia Annei !
Noi am fost la Nadia in week-end si am admirat-o pe Anaļs ! E o dulceatza de fetitza !
La Nantes a ajuns soarele, nu imi vine sa cred. Eu mi-am luat toate programarile la ginecolog, pāna īn luna a noua, chiar si cea cu anestezistul. Am avut ceva probleme sapt trecuta si am fost la urgenta. Important era ca bebele era f bine, eu eram mai panicata. Nici nu mai stiu daca v-am spus, statea picior peste picior dragul de el. Mi s-a parut extraordinar sa-l vad in toata splendoarea si cānd tuseam isi ridica mānutzele. Mi-am programat si concediul de maternitate pe 11 august, iar pāna atunci voi avea doar cāteva zile de vacanta.
Gabriela, rādeam cānd am citit ce a zis soacra-ta in legatura cu cerceii la fetitza, cum ca ar fi o marca a tarilor sarace. Pai daca imi zicea soacra-mea asa ceva, cred ca a doua zi ar fi aparut fiica-mea cu vreo 3 piercing-uri in urechi. Nu as suporta sa-mi modelez viata sau actiunile dupa regulile altora, atāta timp cāt e vorba doar de prejudecati. Oricum, romāncutza ta a fost foarte frumoasa !
Aurelia, dar chiar in halul asta sa ne parasesti ???
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
chatonel spune:
Super distractia, Lu :))
Sa mai spuna cineva ca nu sint fericiti copiii aici.... Mi-ar fi placut si mie sa ma distrez asa cind eram coinaca... deh, noi aveam doar parcul din fata blocului si vecini disperati de cita galagie faceam pe scari, cind plecam afara, faceam concurs cite trepte putem sari deodata, coborind... si ajunsesem la vreo 7
Noi plecam in Corsica pe 17 aprilie, asa ca vom afla rezultatul Ancai fix inainte, sper :)
Toulouse, la ville rose
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor!
Gata, am trecut pe Free! s-a derulat totul destul de repede si sper sa ne tina !
Am vazut poze noi ale Nadiei, Gabrielei si Lulu.
Sibylle, felicitari pentru burtica!
Mariuta, sunt cam lenesa la scris in ultimul timp...
Eu sunt inca in dilema cu cetatenia. Dupa ce am fost la tribunal sa semnam amandoi cererea, imi vine ieri de la prefectura o hartie cu un RDV la biroul de naturalizari si sa ma prezint cu n chestii, printre care: poze, justificative de domiciliu, un borderou de la impozite cu "la situation fiscale" pe ultimii 3 ani si nu in ultimul rand titlul de sejour pe care ei nu s-au obosit sa mi-l elibereze inca... Mi se pare complet aberant sa ma cheme si ei cand tribunalul mi-a zis ca de dosar se ocupa nu-stiu-ce minister... Voi ce credeti?!
Va pupacim!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
delphin spune:
De cetatenia obtinuta prin casatorie se ocupa tribunalul,nu ministerul. Cel putin eu cu tribunalul am cooperat.
Eu zic sa suni la ei sa le spui cum stau lucrurile cu "titre de sejour" si apoi sa le duci toate actele necesare.
Eu stiam,nu stiu daca inca este adevarat,ca abia dupa ce ai obtinut cartea de sejur de 10 ani poti cere cetatenia. Pot sa ma insel,nu stiu.
http://community.webshots.com/user/delphinoi