Cluj rulz! (43)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Pe pagina 3!!!! De netolerat!
Dragele mele, astazi probabil e ziua pozelor. Dupa ce-am bantuit prin albumul Roxanei (ce frumusete soro, Austria e tara mea de suflet, am avut o super vacanta la Brixenthal) am trecut la pozele Flaviei Maria (ce ochi senini are puiul sa va traiasca, tare multe ini o sa rupa!) si am sfarsit in pozele de la ziua lui Dragos (Oana sa nu ma bati pentru deconspirare).
Am de zis urmatoarele:
Roxana stiu ca nu-ti zic un lucru nou dar fericirea este facuta din cioburi mici de sticla colorata, cum ai avut tu in Austria. Jobul este important iar promovarea sa nu mai vorbim, n-a iesit anul asta o sa iasa la anul. Esti buna pe treaba ta, stii, vrei si poti asa ca lasa-i pe nemernici in lumea lor si mergi inainte. De la mine o compresa cu aloe vera pe orgoliul ranit!
Hi, hi, hi ce culoare poti sa ai, o sa-ti spun in loc de fata verde fata de caramel.
Stanca tinem pumnii la scosul firelor! Multumesc de incurajari.
Carrie stii tu de ce! Gata-i bagajul pentru Roma?
Svety multumesc pentru urari!
Mariana mi-e drag de tine cu toate dietele tale , dar mai drag imi e ca nu te lasi. Ieri am fost cu zanul pe la studioul vostru dar era oleaca trecut de sase.
Florina tare as vrea sa-ti fie bine!
Raluca hai inapoi ca vine returul Steaua - Rapid!
Sunt sigura ca am scapat pe cineva si ca mai aveam cate ceva de spus dar sunt batrana si usor aeriana. In aceasta stare fiind va intreb ce planuri aveti de Paste?
Simona
P.S. - din ciclul "poze am luat poze am de dat", priviti ce s-a intamplat la aniversarea de 5 ani a Smarandei obraznicuta! http://community.webshots.com/user/nana_sim
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
ce frumusetze de nume are fetitza: smaranda. cand eram mica nu ma prezentam ca numindu-ma roxana, ci smaranda. eram innebunita dupa numele asta. zilnic o certam pe maica-me aca nu am cheama si pe mine oficial asa.....offffffffffff, ce probleme aveam si eu...
sim e a ta frumusetzea aceea de copilitza? asa dansareazta si ochioasa? la multi ani!!!!!!!!!
cum ati facut fetelor asa bebici de frumosi? prezentati-mi retzeta! ca de nu am sa am si eu din astia...ma supar.....;cum as mai ieshi la strasse cu un bebe care nu atinge asa standarde?
divulgati-mi secrtul. multzam` anticipat!
pupici
roxi
roxi foto
asi spune:
Fetelor ce de ati mai scris!
Ma bucur ca v-ati revenit.
Maine vreti intalnire la mine?La 18 ca de obicei.Ziceti cine vrea.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
flavia maria spune:
CARRIE multam de incurajari...vad ca fetita ta e cu un an fara o zi mai mare decat al meu flacau..mai..pe mine ma termina cu mancatul imi vine sa plang de nervi cand ma straduiesc sa-i fac ceva bun de papa si el...sta si 2 ore cu mancarea in gura si catadicseste sa o mestece... asta se intampla de vreo 2 saptamani...si inainte manca rau dar acum e DEZASTRU... trebuie sa-i mai iasa un canin..dar nu stiu..sa fie de la ala? ma mai gandesc si al faptul ca a tot soacra-mea pe la noi si l-a tot fortat sa manance ..si manca saracu tot..ca ce sa faca? o fi facut "rezistenta la mancare"...hai ca am scos-o ...nu stiu ce sa mai zic...
ROXANA draga io ti l-as da macar o saptamana dar nu cred ca-l vrei tu...cand incepe sa se scoale noapatea la 3 , 3,30...5 si alte ore din astea..cand il vezi cate mofturi face la mancare si cum nu face decat ce vrea el...nu stiu daca-l mai vrei..eu il vreau ca e al meu si-l iubesc asa cum e dar...tu nu stiu cat esti de rezistenta la stres si frustrare oricum mersi mult pt complimente...si as incerca si o reteta pt un bb frumos..eu zic sa fii f iubereata cu sotu..sa-l iubesti cu foc..si iese..CREDE-MA
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
codruta_grg spune:
Mariana, cred ca e mai bine pe CD. Cum termin CD-ul ti-l aduc .
Nu stiti apartament de vanzare in Gradini Manastur? ca as vrea sa ma mut langa ai mei (ei stau pe Firiza).
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
carrie spune:
Roxana, gata am hotarat tu esti Roxana si Roxa e...Roxa ca sa va deosebesc.am studiat albumul tau si am ,ca sa ma exprim asa poetic, limbat.
ce de locuri frumoase, si eu sunt calatoare da in Tenerife inca n-am ajuns.
mie mi-a placut la nebunie insula Hidra, din Grecia , un paradis.
iar cu sportivitatea, as vrea sa redevin ce am fost:si la fizic si la forma fizica:)
Oana tare dragutze pozele, in primele Thea era numai in miscare la sfarsit s-a linistit.de atunci tot povesteste ce i-a placut la "petecele".
ai gasit pestisorul?
Stanca multumi de invitatie, n-am uitat ca si la noi trebuie sa organizam dar asa a fost perioada asta tare incarcata, cu jobu meu si cu raceli.noi maine dupa masa merge la homeopat deci nu putem veni.
va pup, ma duc acasa ca ma vopsesc si imi vine pedichiurista.apropo daca vreti o pedichiurista f buna si care vine acasa sa-mi ziceti rogu-va.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 10 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by carrie
Roxana, gata am hotarat tu esti Roxana si Roxa e...Roxa ca sa va deosebesc.am studiat albumul tau si am ,ca sa ma exprim asa poetic, limbat.
ce de locuri frumoase, si eu sunt calatoare da in Tenerife inca n-am ajuns.
mie mi-a placut la nebunie insula Hidra, din Grecia , un paradis.
iar cu sportivitatea, as vrea sa redevin ce am fost:si la fizic si la forma fizica:)
buna!
sunt plimbareatza si imi place tare chestia asta cu calatoritu`. nu prea am timp si sficiente finantze ca sa plec de cate ori as simtzi nevoie...
sigur itzi va place ala roma! eu am fost de 2 ori si m-am mai duce de cel putin vreo 5!
nu oboshnuiesc sa revin intr-un loc unde am fost deja, dar roma e o destinatzie de care nu cred ca m-as satura curand!
spor la facut bagaje! sa iti iei si hainutze subtziri.
flavia, eu ti-l iau si asa cum il descrii tu! numai sa nu plnaga ..ca mi se rupe inima si ti-l dau inapoi; nu as vrea sa sufere,saracutzu`!
merci de retzeta. o cam stiam...credam ca e ceva nou in zilele astea de ies copiii asa minunatzi.
dupa amiaza placuta!!!!!!!!!!!
pupilici mii si mii!
roxi foto
flavia maria spune:
mai fetelor..iar v-ati lenevit?
raportez ca am culcat copilu` si astept sa veniti la povesti...
sper sa nu vorbesc singura pe aici!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
roxanicea spune:
acum m-am intors de pe afara
ce faceti?
e liniste si somnic mult ,cred....
mai raman in zona. vine cineva cu news-uri? ceva de dezbatut?
astept semnale.
roxi foto
svety spune:
Am sosit si io. Mariana am o intrebare: nu ai ramas cu dureri de spate? Ma doare coloana f. tare.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxanicea spune:
mari!!!!!!!!!!!!!
pai se poate? tu care esti asa ncoturna de felu-tzi, nu afci prezentza?
striga lumea dupa tine...si nimik...
hai spune-ne ceva!
roxi foto