Buna fetelor, acu 2-3 saptamani o fata (i-mi cer scuze dar nu mai stiu cine) a zis ca si-a cumparat din Ungaria un aparat pentru testarea ovulatiei.As vrea sa stiu daca e bun si-si face treaba si cum se foloseste? PG/53 Fertility tester
Multumesc !!!
Cris
Eu nu am auzit de acest aparat PG/53 Fertility tester, dar vezi ca am discutat cu fetele despre un minimicroscop de depistare a ovulatiei pe l-am luat de curand.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6981
Succes!
Draga Cris,
eu am comandat microscopul prin telefon la nr. 0265/217824, firma SALUS-ROM din Tg. Mures, la pret de 1.250.000 lei; l-am primit in maxim o saptamana, are forma unui ruj, si se numeste MAYBE BABY.
Atentie! Nu este de unica folosinta! tine toata viata!
Va pup!
Merci mult Trinity, am vazut discutiile dar aparatul asta cica e mai ieftin in Ungaria aprox. 300000 lei (2000 forinti) si cineva mi-a promis ca mi-l cumpara cat de curand si vroiam sa aflu mai multe despre el.
Multa bafta si pupici
Cris
Draga Cris,
Aparatul asta de care spui tu, merge pe un alt principiu decat cel cu saliva?
Pupici,
Cris
Fetelor.testul de ovulatie se gaseste si in BUCURESTI.E o doctorita reprezentanta firmei din Tg Mures.
Cine doreste sa-l cumpere sa ma intrebe....firma se gaseste undeva la Eroilor..
quote:
Originally posted by anis
Fetelor.testul de ovulatie se gaseste si in BUCURESTI.E o doctorita reprezentanta firmei din Tg Mures.
Cine doreste sa-l cumpere sa ma intrebe....firma se gaseste undeva la Eroilor..
Draga Tumpi , nu stiu daca este la fel cu MAYBE BABY , dar cineva de pe acest forum a scris descpre el la un subiect si nu am mai gasit subiectul.M-am interesat in Ungaria la farmacii si se gaseste si costa in jur de 2000 de forinti. Sper sa-l primesc saptamana viitoare si atunci o sa va pot da mai multe detalii.
Pupici multi
Cris