Caderea parului-Alopecie
Am o buna prietena care,din nu stiu ce cauze,a inceput sa isi piarda parul.La inceput a dat vina pe schimbarea anotimpului,apoi pe stresul de la birou,dar,dupa ce a fost la medicul dermatolog a aflat ca are o boala care se numeste Alopecie.Ii cade parul ghemotoace si are gauri pe scalp.Pur si simplu nu ii mai creste parul in locurile unde ii cade.
Vreau sa va intreb daca stiti un dermatolog bun (in Bucuresti) care se ocupa de acest tip de probleme.
Este foarte stresant pentru o femeie sa ramana fara par.Plange tot timpul si e foarte afectata din cauza aceasta.
Raspunsuri
Crinutz spune:
Buna, imi pare rau de prietena ta. Cu un dr nu te pot ajuta dar pot sa iti spun ca exista o solutie de regenerare a parului de la gerovital - ana aslan, pe baza de petrol si ulei de ricin. Se gaseste la plafar si cica da rezultate f bune. Poate incearca si prietena ta. Nu are nimik de pierdut pt ca are si vitaminele A si E si hraneste radacina parului. Chiar daca este o boala poate are efect si la ea.
sanatate!
pa pa
Crinutz codita de maimutz
"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)
dianaiulie2009 spune:
Eu am luat capsule de urzica timp de 3 luni , cate 3/zi . O cutie costa intre6-7 lei si sunt 40 cps./cutie . Dar trebuie obligatoriu respectate cele 3 luni . Mie imi cadea foarte mult par dupa nastere si cu aceste capsule mi s-a regenerat foarte bine parul .
Sanatate si mult succes !!!
albumele noastre
michelle7 spune:
alopecia areata de care pare sa sufere prietena ta e o problema care apare de cele mai multe ori din cauza stresului. procesul este reversibil dar alopecia poate reaparea . din cate stiu eu , trece de la sine in cateva luni.
anelize spune:
quote:
Originally posted by michelle7
alopecia areata de care pare sa sufere prietena ta e o problema care apare de cele mai multe ori din cauza stresului. procesul este reversibil dar alopecia poate reaparea . din cate stiu eu , trece de la sine in cateva luni.
Michelle,ea are aceasta problema de peste 6 luni si,in loc sa treaca,ii cade din ce in ce mai mult.Are gauri mari lipsite de par si nu stie cum sa le mai acopere.Nu folosesti nici un produs cosmetic,asa ca e greu sa fixeze parul intr-o anumita pozitie.Mereu e foarte stresata pe tema asta si intreaba mereu daca se vede "ceva".
michelle7 spune:
pai trece daca se inlatura cauza - adica stresul. ea in loc sa se calmeze si sa inteleaga afectiunea , se streseaza mai mult agravand alopecia.
anelize spune:
quote:
Originally posted by michelle7
pai trece daca se inlatura cauza - adica stresul. ea in loc sa se calmeze si sa inteleaga afectiunea , se streseaza mai mult agravand alopecia.
Ai dreptate,e foarte stresata din cauza asta,dar o inteleg.Eu daca as fi in locul ei...

arinna spune:
Poate fi si hormonal, de ex mama are probleme, are 62 de ani si abia de vreun an i-au aparut, era in legatura cu menopauza si hormonii...
...foloseste o combinatie de alcool de 70 grade, cu ulei de masline si un galbenus de ou, se sta o ora inainte de baie...si e foarte multumita...
Pentru barbati de ex. exista un produs f bun Alopexy...opreste caderea parului si chiar il indeseste...depinde in ce stadiu este...cred ca e bun si pentru femei dar asta numai dermatologul poate stabili...
Eu stiu o dr la Spitalul de dermato Scarlat Longin, langa liceul Sincai daca te intereseaza, sunt multumita de ea,de acolo stiu de Alopexy...in pus a recomandat si alte tratamente reusite pentru alte afectiuni...
Oricum nu e secret, se numeste Rusu Ana, iar tel spitalului este 3374990, intrebi cand consulta ( martea e alaturi, in policlinica si e f aglomerat, mai bine in zile de spital, o gaseste la parter)
........................
Knowledge is power!
nicoled spune:
Exista TRATAMENTUL DE PAR de la HEMEL care costa in sampon si gel sau sampon si tonic.Se foloseste cel putin 1 luna de zile si costa in jur de 1 mil si ceva,nu mai stiu exact...Da rezultate foarte bune,asta o stiu dupa ce o prietena de a mea la folosit,pentru ca dupa nasterea ii pica foarte tare parul si deja tindea spre chelie.