Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
joy04 spune:
BULUCI, taare haios SIMON si este si cret....
mai eu l-am pus pe burta pe vladone si a adormit...imi zice cineva de ce vrea sa doarma numai pe burta??? cel putin ziua..
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
corap spune:
mai, multe v-ati improspatat galeria de pozici... si ile are pozuci noi, si bulucel... frumosi bebeli avem :)
mie mi s-a trezit odoru. poate iesim si noi intr-un final...
gata, i-am dat si haleala... a ras tot bibele... cred si io, n-a mai mancat de la 8 jumate lapte...
hai va pup, ca ieshim
c & ardeiash
catutza spune:
La multi ani uram si noi sarbatoritilor de astazi,sa cresteti masi si sanatosi si sa va ascultati parintii!
Bianca, a fost azi maraita,cred ca o doare de la dinti,unu a iesit iar celalalt se simte si el la pipait,sper sa "erupa" mai repede ca sa nu o mai doara ca-mi e mila rau de ea!
Noki , unde a-ti fost la picnic? Vrem si noi sa iesim dar nu stim unde.Apropo,acolo unde a-ti fost voi nu erau tantari?Ca am vazut deja in oras niste barzauni mari...
Corap , dar plimbareti mai sunteti! Bravo voua! Unde e "Paltinu" ca nu am ajuns nicodata acolo,vad si un baraj...pare super zona.
Noi am fost ieri in parc,am stat pe bancuta,ne-am plimbat....a fost super afara,am inceput sa infloreasca copacii,se schimba privelistea.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
corap spune:
catutza, paltinu e un baraj, in jud. prahova, intr-o zona super - subcarpati (nu stiu care dintre ei). e la vreo 20 de km de campina. e o zona tare, tare frumoasa. merge si de picnic
c
acum chiar plecam
ancaloredana spune:
BUNA FETELOR
ce dor imi este sa mai intru aici sa va citesc noutatile si nedumeririle,asa mai gasesc si eu raspunsuri la intrebari.Nu mai intru din lipsa de timpNu stiu cum faceti voi dar eu mereu sant in criza de timp dar va si spun de ceA mea Vanessa a invatat-o mami in brate si altfel nu mai vrea,auciiiiii dar asta este o iubesc si o dezmierb pt, ca nu ma mai intalnesc cu clipele astea.Sper ca santeti si voi si bb bine.Va puuuuuuup pe toate
mandyksch spune:
Joy, ma intorc la lucru pe 1 august.M-am tot gandit si cred ca e mai bine asa. Kriszti? Mai nici nu stiu cum sa spun?! Pai vineri m-am hotarat sa incep programul "cry it out" ca eu nu mai puteam cu legantu' asta. Bine nu era necesar la fiecare somn dar copilu trebuia odata sa invete sa adoarma singur.Plus ca de la o vreme incoace se cam trezeste pe la 4 dimineata cu program de joaca si nu mai adoarme la loc vreo1,5 ore, deci iti dai seama ce placut.
Mai, ziua de vineri a fost cumplita.Mama era la noi si s-a suparat pe mine ca il las pe bb sa planga si ca ea nu mai vine la noi, ca eu il chinui pe bb. Nu iti spun ca mie imi venea sa ma urc pe pereti si plangeam si eu dar nu intram la bb in camera.
Concluzi, asa ca sa nu ma intind: smecherasul stie sa adoarma si singur, se mai maraie, plange putintel, dupa vreo 5 min. merg la el, il pup, il mangai si adoarme singurel. Acuma partea cea mai nasoala e ca tot doarme doar cate 30 min. ziua,rar doarme "din proprie initiativa" mai mult. Na, pt asta nu am solutie...
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
A, si am uitat sa iti spun ca il pun la culcare cel tarziu la 20,30 si in 10 minute doarme, de cele mai multe ori fara proteste.
joy04 spune:
MANDY, dar plange rau? ca mi-e mila si de el, dar si de tine ca stiu ca abia te poti opri sa nu te duci la el....
trezitul dimineata la ora aia, am avut si noi, cam pe la 2 luni, de eram cheauni.
dar dupa alea 30 minute mai adoarme la loc?
te-am intrebat de job, ca stiam ca ziceai ca vei fi nevoita sa incepi mai devreme...
si inca o intrebare...adoarme la 20.30 si se mai trezeste la 4.30???
al meu se trezeste mai nou noaptea si vorbeste cu maimutoii de la carusel. eu il pun la san, adoarme si cand il pun in patut, cateodata tot cu ochii cat cepele este si-l las in pace sa vorbeasca el la 2.30 noaptea daca el asa vrea. adorm si eu greu, dar asta este.
ardeiasul meu umplut
mandyksch spune:
quote:
Originally posted by joy04
MANDY, dar plange rau? ca mi-e mila si de el, dar si de tine ca stiu ca abia te poti opri sa nu te duci la el....
trezitul dimineata la ora aia, am avut si noi, cam pe la 2 luni, de eram cheauni.
dar dupa alea 30 minute mai adoarme la loc?
te-am intrebat de job, ca stiam ca ziceai ca vei fi nevoita sa incepi mai devreme...
si inca o intrebare...adoarme la 20.30 si se mai trezeste la 4.30???
al meu se trezeste mai nou noaptea si vorbeste cu maimutoii de la carusel. eu il pun la san, adoarme si cand il pun in patut, cateodata tot cu ochii cat cepele este si-l las in pace sa vorbeasca el la 2.30 noaptea daca el asa vrea. adorm si eu greu, dar asta este.
ardeiasul meu umplut
Pai, prima zi a fost cea mai crunta. Plangea saracu' si eu plangeam si mai tare in bucatarie. Dar situatia e mai buna azi fata de vineri. Acuma scanceste, maraie, dar ma intorc la el dupa vreo 5 minute si fac cum spusesem mai sus.
Da, doarme de pe la vreo 20, 45 pana la 3,30-4,00. Nu stiu ce ii cu ora asta, dar vreau sa iti spun ca el si daca il puneam la culcare la 22 tot la ora aia se trezea. Chestia asta cu sculatul la 3, 30 nu se petrece in fiecare noapte, sunt dati cand e nu se trezeste sau chiar daca se trezeste punem suzeta si adoarme la loc.
Ziua dupa alea 30 minute f. rar mai adoarme singur la loc, atunci de obicei ofteaza si isi intoarce capul si somn. Il mai iau eu in brate si incerc sa-l adorm, dar uite azi nu mi-a iesit si mai rau, s-a lasat cu urlete. Si mai cred ca de la plans s-a cam ragusit. Sper sa fie asta si nu altceva.
Joy, eu nu dorm cu bb in camera, eu daca ma trezesc noaptea eu nu mai adorm la loc, io-te cu cine seamana piticu'. Sotul meu doarme cu el in camera (noroc ca el are program flexibil, adica munceste cand isi programeaza el) si el are un somn atat de bun incat n-are probleme sa doarma la loc dupa o trezire. Eu totusi il aud pe bb din sufragerie si daca m-am trezit fac noapte alba pana dimineata.
joy04 spune:
MANDY, vai de tine. da las ca daca se imbunatateste situatia...dar doarme destul de bine noaptea. al meu no way...adica doarme, dar se trezeste sa pape.
si na ca are cu cine semana copilul.
CORAP ce ai facut cu cantarul? l-ai aruncat?
tu ce o sa-i spui dr cand te vezi cu ea? ca-i dai si altceva de papa? ca eu o sa-i spun ca vreau sa mai stau nitel ...
ardeiasul meu umplut