Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Noki draga eu ii dau Iuliei lapte praf (NAN 1) de cand s-a nascut pt ca eu nu am avut titi. 2-3 picaturi primele doua sapt iar apoi deloc.E posibil ca din cauza anesteziei epidurale sa nu se fii declansat lactatia (am citit ca asta ar cam fii unul dintre efectele secundare).Cine stie?

E posibil ca din cauza alimentatiei artificiale sa fi luat asa mult in greutate.Am mai intalnit un caz cand dr i-a interzis unei mamici sa-i mai dea NAN bebelului pt ca se ingrasase prea mult.

De la 3.5 luni am inceput sa-i dau suculet de fructe si legume, cateva lingurite iar acum suntem la pireuri fara biscuiti si alte fainoase, iar seara o masura de cereale fara gluten in 150ml lapte.Ce zici?

Aprappo... si eu am Matiz... dar sa mor de stiu unde ai bagat atatea in el...saracul de el...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mihaela- hhhhmmm, deci e pe lapte praf de la mom o...pai asta s-ar putea sa fie una dintre explicatii, desi io stiam da Nan ca e ok, adica ca nu ingrasa. De Milumil se zicea ca rotofeieste rau...Dar tot nu pricep de ce-i mai dai seara cereale? Ca alea clar ca se cam dau la copii mai ...slbutzi sau normali ca greutate. Amu, faci cum crezi, stai ca intra si Lavi si-ti zice o parere de nutritionista avizata! Oricum, pentru tine si Bubu!

Asa este, fratilor, Matizul chiar este masina incapatoare...pe nervii mei, insa!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Ola!

Scriu si eu intre si [spalat pe jos], vin ai mei azi, cu frate-meu, aterizat din Franta, mama, abia astept sa-l vad. Nu si-a vazut nepoata pana acum in carne si oase.

Am si eu o intrebare la mamicile care alapteaza: voi reusiti sa stati mai mult de trei ore pe-afara, adik sa prindeti o masa pe-afara? Eu am incercat de vreo doua ori, ii dau sa manance in masina, dar nu prea ne prieste. Sambata si duminica am incercat sa stam in prelungiri afara si nu ne-a iesit. Plus ca a mea nu vrea sa doarma afara, mai mult, se enerveaza ca nu se poate odihni si incepe sa planga rau de tot. Asa de rau ca nu o putem linisti deloc si se calmeaza doar in camera ei. Acolo ii trece orice suparare, se apuca de chiuit.
Va las , ma duc la spalat pe jos!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Noi am facut asta de 2 ori pana acum. Am gasit un loc mai retras. CU liniste, nu cu nebunie... Ne-am asezat acolo, si-a vazut de treaba lui, am mai stat putin la ragait, apoi am plecat cu spatarul caruciorului mai ridicat si cu barbita la gat, a mai dat nitelus afara... Dupa care se joaca, gangureste, cand ii e somn adoarme... Daca vad ca adoarme, asta e! Trebuie sa ma mai plimb cu caruciorul pana se trezeste, ca imi e mila sa-l scol. Cam asta e! Daca e nebunie in jur cand papa, nu-i convine, se agita. Altfel, e foarte linistit. Nici n-as alapta in vazul lumii...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hola again
joy . nici eu nu fac chiar ce spune pediatra... dak i-as spune ca la 4 luni si 3 sapt tot la suculet chior suntem...
feli, da' de unde stii tu ca io vb. ff putin. adik asa-i, da' de unde stii?
io-s p-acasa ca mi-a adormit copilu tocmai cand voiam sa ies cu el afara. m-am dus sa iau scoica din masina si cand am ajuns sus adormise.
azi i-am introdus aliment nou, ca nu mai aveam porto si mi-a fost lene sa merg la piata. i-am dat pomelo si mar ras. prima zi de pulpa
sa va zic ce frumos a fost ieri la brasov: a fost frumos.
pun acum o poza in comun : de ce sa nu va lasati bebii nesupravegheati. cand spalam biberoanele il auzeam ca rade si se amuza la culme. dc? io-te d-asta ... [ultima poza de la comun]
gata...
c & ardeiasu vesel

Mergi la inceput

Corapino- in aceeasi situatie ca tine - mi-a adormit Sararica la san si nani de la 14.15. Astept trezirea sa decolez in parc!
Da' io tot nu vad de ce poza zici tu!!!!!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Corapino- eheheeh, i-am dat refresh, ca s-a incarcat mai greu poza! Pai de-astea face fii-mea non-stop! Numa' ca io decand cu incidentul cu soica, ii pun hamurile!!!! Iar cand nu i le pun, supraveghere stricta!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

acu s-a pus... bb cu cracii-n sus
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Cristina, vazusi acum ce spuneam eu mai demult? Al meu tipa de frustrare ca nu se mai poate intoarce inapoi pe spate. Cand reuseste, rade! Dar mai rarut...

Cine era cu sange cand e constipata? EU am patit asta imediat dupa ce am nascut, fara sa fiu constipata. Faceam cu sange de fiecare data... Vreo 10 zile a durat... M-am vindecat cu unguent Hemorzon, pus cu degetelul pana unde intra... Dupa fiecare kk. Scuze fata de cele mai sensibile si cu imaginatia la locul ei!

Cat despre crema hidratanta, care cred ca se gaseste oriunde, eu sunt foarte multumita cu Nivea aqua, chiar si la varsta mea... Si teoria mea (nedemonstrata stiintific) e ca orice crema hidratanta e buna, cu conditia sa nu faci alergie). Dovada clara este ca nu am nici un rid pa gat (unde multa lume are chiar si la 20 de ani) si nici pe fata (in afara de ochi, unde recuperez! )

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mai intai si intaiJoyla multi ani sa traiti fericit, sa cresteti mari frumosi si sanatosi

Noi we asta am fost la munte, asa cum v-am spus. DimitrieA fost foarte cuminte, i-a placut, a dormit a ras tot tipul, s-a jucat, a fost vedeta, ce sa mai. La un moment dat a doua zi spre seara, incepuse sa i se cam faca dor de casa. Cand am ajuns acasa a inceput sa rada sa strige era asa de fericit, era cu capul in toate partile, mai ca imi zbura din brate, abia puteam sa il tin. Am facut bineinteles turul casei, la oglinzi, in baie, unde iar am bagat o tura de ras si un mic show, apoi baita, papa si somn, neintors, pana la 8 dimineata cand a dat trezirea ca vrea laptic, a papat apoi a mai gangurit un pic si iar somn pana la 12 jumate.

Cred ca ne iese un dintisor, am vazut eu ceva alb acolo jos, dar nu stiu daca este iesit sau nu, ca nu m-a lasat sa ma uit.
Incercam sa ne ridicam de tot in funduletz, dar nu reusim doar daca avem un plan inclinat sau il ajut, atunci sta in fund ca oamenii mari.

Ieri la mi-a tras un show, facea ca hipopotamul, atata dadea din picioare si din manute de sarea apa din cada, dar ghici, ca lui asta ii placea. Cum vedea ca sare apa, radea si dadea mai tare din picioare, de abia l-am tinut sa il spal.

Cam atat despre noi, suntem mari, frumosi, jucausi, fooooaaaarteee veseli si suntem cel mai iubit copil.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ioana, noi mai mullt de o ora nu putem sta afara, iar cu dormitul tot mai bine e acasa.

Mergi la inceput