Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Fetelor eu imi cer scuze de la cele la care nu le-am raspuns dar cand apuc sa scriu uit ce si cui tr sa spun. Sunteti multe si dragute, mai lasati-ma putin sa ma obisnuiesc cu voi....

Cristinuta iti dam si noi datele noastre si o sa actualizezi tu tabelul cand o sa poti.

Ei... si acu' tineti-va bine... "bubulina"

campioana lu'mamica:

nastere- 3.400 kg 52cm
de la o luna nu le avem pt ca am fost la bunici
2 luni - 5.900 kg 59cm
3 luni - 7.300 kg 63cm
4 luni - 8.200 kg 66cm

GATA... mami s-a hotarat si a pus-o la regim...sunt curioasa cum va fii la 5 luni dar va ca nu mai pune atat de mult.

va pup

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de astazi!

Miha, sa-ti traiasca bubulina- gospodina si bine ai venit printre noi!

Mai, am cautat azi Infanrix-ul ala pt. 4 luni de mi-a iesit pe nas. Intr-un final, am reusit sa-l gasesc la o farmacie "Dona". Toti mi-au zis ca nu-l au, ca, eventual, pot sa faca comanda si sa-l aduca. Ce naiba se intampla cu vaccinurile astea de nu se mai gasesc?

Sportul nostru favorit este acum statul "intr-o dunga". Cum se trezeste, pac, se pune pe-o parte si acolo inlemneste. Astept cu mare interes sa faca si pasul 2, rasucirea spate-burta si apoi, eventual, spagatul.
Cam atat de la noi din cartier,

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

nu mai schimba nimeni scutecul?
Se vede ca va distrati prin parculete cu pomi inmuguriti si pasarele care ciripesc de zor...ce bine de voi. Eu acum ajung acasa dupa o zi de munca...copilu' doarme iar eu nu stiu de ce sa ma apuc.
Dar cred ca ma trezesc maine mai de dimineata si pun de o ciorba, pana plec e gata. In seara asta vreau sa fac o baie indelung...si sa-mi degresez fata putin ca a inceput sa se cam imbacseasca.
va mai spun mai tarziu ce mai facem.
Deci, Lordra ce mai face?

Teo si Stefania Iulia (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Avem un nou scutec!!!

Mergi la inceput