Copiasi dragalasi nov-dec04 (116)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza

MIHA, ce inseamna ca i-ai dat IRS-ul??

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

IRS 19 e un soi de vaccin,un tratament imunostimulant.Se administreaza cate 2 saptamani primavara si 2 saptamani toamna.Sau in functie de cum spune pediatrul.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
miha noi am luat oscilococcilum in fiecare sapt dar se pare ca a fost apa de ploaie....o sa tin minte de ce ai zis tu
onitzosi bafta...se pare ca s-au intalnit "studentii" intre ei in ior...pentru fiecare frumushel
pupici la toate si sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza!

Monica, ce rau imi pare ca nu ne-am intalnim. Noi am plecat pe la 12.30 si asa am stat putin ca ne apucase somnul si pe mine si pe pitic.
Nici cu Paxela din pacate nu am reusit sa stam prea mult de vorba dar poate ne intalnim si stam mai mult cu alta ocazie.

Andreap, cum a fost la Zoo? Ne bate si pe noi gandul sa mergem... Aveti o bulina neagra ca ati lipsit de la intalnire.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Flory, ma bag peste intrebarea ta Eu una nu as recomanda o excursie la Zoo.. Nu la cea din Baneasa cel putin. In alte tari sigur e mai civilizat, insa la noi e groaznic. Toate animalele sunt slabe si triste, miroase a urina peste tot, in plus, se lucreaza la aleile din Zoo deci e un adevarat santier. Mie mi-a lasat o impresie negativa vizita acolo.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Sincer, habar nu am cum mai arata gradina zoologica din Baneasa. Nu am mai fost de cand eram prin clasa a 4- a. Tocmai de asta o intrebam pe Andreea cum e. Am vrut sa mergem acum cateva saptamani dar ma tot gandeam cum miroase ca ma cam da pe spate orice miros de la o vreme.

Merci de info.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

[quote]Nu stiu,poate o fi si subconstientul,dar de cand i-am dat IRS-ul eu sunt tare linistita si increzatoare ca n-o sa mai avem probleme cu raceala.Ceea ce va doresc si voua.[quote]

Si eu sunt multumita de rezultatele IRS-ului cum inainte Daria era tot mucoasa si harcaita iar acum are cam 3 spatmaani fara muci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mariussimiucce este acest IRS? trebui sa ti-l recomande neaparat medicul???, ca m-ar bate gandul sa le cer alor mei sa-mi trimeata ai mei de-acasa, dar daca este musai sa fie injectabil, atunci.....; te rog lumineaza si pe mine!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

IRS 19 este un vaccin oral sub forma de spray (se da cate un puf in nasuc).

aici sunt mai multe detalii
http://www.solvay-pharma.ro/products/imunology/irs.php

eu de ex i-am dat mai mult de 2 saptamani, i-am dat un puf dimineata si un puf seara pana s-a terminat flaconul. Asa ne-a recomandat noua medicul.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Ca de obicei dupa un We reusesc doar putin sa citesc....asta e
Flory,imi pare rau ca nu am venit,mai ales ca am auzit ca esti o tare frumoasaaaaaaa....Nu am ami ajuns la Zoo,am fost la Snagov la padure,la gratar..asta e,al meu sot ar merge si iarna la gratar..dar sper ca data viitoare s apot ajunge.Pupici multi!
Onitza,si tu il duci la cresa?Ca daca nu am citti,am cam ramas in urma..nu il mai duci la ai tai?Eu deja o spal pe Mariuca pe dinti seara,desi cam degeab ca apoi bea laptele si se cam duce efectul..dar macar se obisnuieste cu "operatiunea".sa vezi ce-i place...cum intra in baie incepe"ditii..ditii"...
Roserb,ce baiat mare ai...si frumos!Servici usor!
Monica,sanatate multa !Pupici la urechiuse bolnave
Noi suntem bine,cred ca ne ies si caninii de sus,de acee e cam "ciufuta",mai ales cand nu o las sa faca ce vrea.ieri seara o certam ca facea numai prostii si ea striga"tati..tati",cu alte cuvinte"ajutor tati,ma cearta nebuna".In parc ma dispera,nu vrea decat la jucariile celorlalti,tipa daca nu o las,alearga tot parcul..poate mai slabesc si eu
In WE am fost la padure la gratar,a dormit fata mea pe iarba(ma rog,pe o patura),s-a jucat,a mancat gratar..
Pupici,mai vb

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Andreea, cine ti-a zis ca sunt frumoasa???? Sunt ditamai animalul...

Data viitoare luati bataitza daca nu sunteti prezenti la intalneala.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei

Mergi la inceput