Tratament naturist pentru ANEXITA / STERILITATE

Tratament naturist pentru ANEXITA / STERILITATE | Autor: Trinity

Link direct la acest mesaj

1. ANEXITA
De ce aveti nevoie:
- UNTUL PAMANTULUI PROPOLIZAT - se gaseste la apicultori
- NIKEPROP (am inteles ca este un unguent, dar eu nu l-am gasit) sau orice alifie de galbenele.

Se umecteaza zona suprapubiana cu UNTUL PAMANTULUI, dupa care se maseaza zona cu alifia de galbenele.
Procedeul se aplica o data la 3 seri.

Mie mi-a spus dr ca datorita unei anexite mai vechi, netratate, a existat o iritatie care s-ar putea sa fi produs "un gel" (ce exprimare care sa se fi depus pe trompe si sa le fi infundat.

2. STERILITATE
Aveti nevoie de:
- sare grunjoasa
- un saculet confectionat dintr-un material rezistent

Sarea se pune in saculet si se introduce la cuptor pana se incalzeste (nu trebuie sa friga).
In serile fara ciclu acest saculet cald se pune pe zona suprapubiana si se tine pana se raceste.

Succes tuturor!

Va pup,
Cris.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cris,
ai incercat tu cu sarea si merge?Poti sa-mi spui si mie ce efecte are sarea asupra ovarelor?
Eu urmez acum tratamentul Liviei[ma rog,o parte ca nu am gasit tot ce trebuie]insa sint deschisa tuturor propunerilor.Cine ti-a recomandat tratamentul?

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Eu urmez acest "tratament", dar nu stiu daca merge inca.
Am inteles ca vaporii de sare favorizeaza desfundarea trompelor si tratarea diverselor afectiuni locale.

Probabil este si explicatia de ce femeile raman insarcinate mult mai usor la mare...
Face parte din tratamentul dat de Prof Andritoiu (vezi ca am scris in subiectul Pentru Trinity despre ce este vorba).

Chiar daca urmezi tratamentul Liviei, nu cred ca are ce sa iti strice acest procedeu...

Cris.

Mergi la inceput