ajutati-ma cu cateva raspunsuri va rog

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Alma, da, ii obliga.

Iri, mami de Ale

Iar acum, aceeasi dilema: un sifonier plin de haine si nimic frumos de pus pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Cred ca poti fi obligati la plata cheltuielilor de intretinere (spui ca si acestea sunt impartite, desi nu vad cum, in cazul in care copilul locuieste cu mama lui), insa in cazul deciziilor nu cred ca poate fi obligat in vreun fel, daca nu-si doreste asta. Si mai cred ca nici pentru copil nu poate fi benefic sa-si vada tatal fara chef la intalnirile cu el.
Sunt constienta ca sunt si tati care vor sa pastreze legatura cu copilul si sa se implice, insa sunt multi altii care isi vad de viata lor, iar copilul ramane undeva in urma.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

quote:
Originally posted by alma

Sunt constienta ca sunt si tati care vor sa pastreze legatura cu copilul si sa se implice, insa sunt multi altii care isi vad de viata lor, iar copilul ramane undeva in urma.

Asa este Alma, am citit cu atentie modificarile aduse de recent Codului Civil, ingrijirea in comun se aplica in cazurile in care aceasta este favorabila minorului. In toate celelalte cazuri (deci de tati nemernici care uita ca au copii, dar si de mame netrebnice), copilul este dat in grija 100% parintelui la care sta.

Oricum, este o materie grea si foarte delicata.

Iri, mami de Ale

Iar acum, aceeasi dilema: un sifonier plin de haine si nimic frumos de pus pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

espiritu imi amintesc de povestea ta si imi pare rau ca situatia nu s-a imbunatatit sau s-a inrautatit si ca te gandesti la divort. Cred ca a fost foarte greu sa te hotarasti sa iei in considerare serios acest pas.

Sa inteleg ca incerci sa vezi care ar fi termenii divortului inainte de a-i spune sotiei ca vrei sa divortezi?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it.
You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput