Mamici de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
adelapop spune:
pumpking wooooowwww chiar asa 38???
deci data nasterii: 07.07.1976
23+
quote:
Originally posted by pumpkin
Adelapop, in paranteza acolo ar trebui trecuta data nasterii sau varsta. Imi cer scuze daca la tine apare 38 din greseala. O sa modific daca imi spui data nasterii. Te pup
Miky27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEWAlbum intalnire 18 martie NEW
iulenca spune:
Amabella, eu inainte de Materna am luat bio-Marin la recomandarea lui Dr. T si eram in grafic cu kg - chiar mandra de mine. De vreo luna am inceput sa iau Materna cam de capul meu si m-am ingrasat vreo 4.5 kile ceea ce e foarte mult. E drept ca in primele 2 sapt am mancat cam necontrolat pentru ca in sfarsit imi trecusera greturile si puteam manca carne si dulciuri. Dupa aia insa am incercat sa revin la o dieta ratzionala dar tot am mai pus un pic pe mine. Ideea e ca vitaminele te ajuta sa asimilezi mai bine ceea ce mananci. Eu una termin cutia si trec iar pe Bio-Marin pentru ca de felul meu nu am avut niciodata carente, alimentatia e diversificata si sanatoasa, analizele toate ok, probleme cu sarcina lipsa asa ca nu are rost sa ma ingras inutil. Acum asta simt eu pt mine dar nu sfatuiesc pe nimeni sa se ia dupa mine. Vb cu doctorul si apoi ia o decizie.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
adelapop spune:
amabella meriti o bataita mica tu
cum sa le dai naibii de vitamine???? pai ce crezi ca le iei pentru tine?
gandeste-te ca in tine creste o noua viata si ca are nevoie de toate valorile nutritive nu de fizicul mamei.
si eu ma ganddesc ca oo sa ma fac cat un balon ..dar asta pentru ca manac de toate.
insa daca vei pune doar kg care se pun in sarcina o sa fii doar o femeie foarte frumoasa cu burtica de gravidutza si atat.
nu te sfatuiesc sa te indopi cu mancare dar sa manaci asa sanatos ca si pana acum ![]()
dupa sarcina o sa tot dai jos si cu oboseala si cu alaptatul si cu plimbatul copilului. asa ca fara stres - ca e normal sa te ingrasi in timpul sarcinii
eu zic mai bine sa fugi si sa faci abonamentul ala la inot si sa dai copilului sa pape 
pofte nici eu nu am. parca inainte de sarcina pofteam mai mult decat acum
23+
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by adelapop
pumpking wooooowwww chiar asa 38???
deci data nasterii: 07.07.1976
Inca data scuze pentru greseala, nu stiu cum a ajuns acolo, nu-mi amintesc.

Miky
27+ 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW
pumpkin spune:
Va invit sa continuam la Capitolul 37
Miky
27+ 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW