Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Am o mare rugaminte;stiu ca-s off topic si imi cer iertare;dar...vreau asa de mult sa-mi fac si eu album pe forum,si numai nu reusesc;ma poate indruma cineva???va rog fffff frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mama sper nu e tirziu Bubuleanaanalizele la hlamidii fale si din singe si din cultura obligatoriu, asa o sa stii si IGg si IGm, respectiv o sa stii daca ai anticorpi si daca trebuie sa o tratezi sau daca doar anticorpi si atit - in caz contrara analiza la hlamidii nu va fi completa - iti spun eu ca sunt patita cu hlamidia oho-ho

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Off - dupa ce am citit toate postarile am constata ca am ajuns tirziu

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna diminetata tuturor! Vad ca v-ati trezit devreme!
Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu la intalneala.... am program pana la 7 seara... Data viitoare poate programati joia
Kitta, merci pt sfat, am cam la 24 de ore, sper sa nu fi fost prea tarziu... oricum nu imi fac prea mari sperante... Felicitari pt foliculi! Super valori! Tu cu ce ai facut stimulare? Ca eu dupa 5 injectii cu puregon am avut un singur folicul... Bafta maine!
Melutzica, as vrea sa te ajut, dar am uitat cum am facut eu... s-au chinuit Miro si Madana o jumatate de zi sa-mi explice, cand mi-am facut eu albumul... Iti faci un album pe yahoo, apoi il copiezi la semnatura ( la profilul tau) . nu mai stiu cum faci sa-l ascunzi...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salutare gagici!
Vineri,7 Aprilie intalnire in Cismigiu la ora 16 (mai putem modifica ora).
Lista fetelor care vin:
1. Mishulina
2. Lachi& Lachi
3. megbeng
4. Madana
5. ???

Fetelor ar fi super sa fie vreme mumoasa si sa ne putem vedea!

Nu ma intrebati cum a fost in week-end la munte???

Mergi la inceput

Lachi, nu te intrebam ca suntem sigure ca a fost super, cu vremea asa de frumoasa, si ca al tau sotior a uitat de probleme si a fost in toane bune! Ziceai ca in concediu e f activ, nu?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi vineri la ora 16.00 e fff, bine. Poti sa ma treci pe lista, o sa fiu sigur acolo. Abia astept.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi cum a fost la munte?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu am fost la munte!!! am ramas la bucuresti si am recuperat la greu... am zis ca-i mai bine asa decat s-o shocam pe mama stand numai in dormitor! Fetelor sotul meu e super OK. Eu sunt dusa cu pluta, ca am uitat sa va spun un amanunt care se pare ca a contat cel mai mult: eu l-am incurajat sa doarma separat de mai mult de un an, ca-i patul prea mic, ca sa ne odihnim, etc! iar cand am vrut eu sa-l readuc in "patul conjugal" se obisnuise sa doarma separat si n-a mai vrut! Ba mai mult, la 10 seara ma hushuia la culcare, ca io tre sa dorm! Ei si acum i-am spus ca io nu mai pot sa dorm singura ca mi-a frica si visez urat in fiecare noapte (vrajeala binainteles) si a percutat urgent: nani, nani, nu-ti mai fie frica ca sunt aici cu tine... si daca tot era langa mine... a dat si atacul! si se pare ca functioneaza la fel ca inainte.

Madanuto esti deja pe lista!

Mergi la inceput

Lachi, bine si asa!

Deci asta era explicatia! Gata, da acum nu-l mai dai afara din dormitor, mai bine cumparati un pat mai mare!

Poze1Poze2

Mergi la inceput