Mamici de mai-iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

salutare burticute|!!
Nu am mai avut net saptamana trecuta si la sfarsit de saptamana l-am dus pe ala micu la mama , la Iasi .Asa ca am calatorit la greu si am avut contractii la fiecare groapa de pe sosea .Am si plans la greu ca pe Mihnea il las acolo pana nasc eu si o sa-mi fie dooooooor tare de el .
Asa ca nu am ajuns la intalnirea cu burticile si cu paturicile .Merit bataie dar sper ca Dilural sa fie ingaduitoare
AMA , eu licitez pt berbec., desi sunt taur .Conteaza enorm ascendentul , al meu e berbecBerbecii sunt foarte veseli si optimisti , taurii un pic mai seriosi .
DOINA, sa-ti traiasca Onuta LA MULTI ANI !!!!
iOANA , cred ca mai greu iti vine tie decat KATYEI !!!o SA TE OBISNUIESTI .
Am si eu o intrebare:mie nu mi-a dat nimeni fier desi e cam la limita , sa iau asa de capul meu????Eu i-am intrebat expres pe doctori , dar ambii au zis ferm NU

34saptamani (azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alia iti inteleg durerea... O sa treaca timpul si o sa aduci piticul inapoi si o sa mai ai o minune scumpa. Pupici de la noi.

Oana chiar ca e draguta cretulina ta. Sotul meu nu are par carliontat, asa ca poate sa apelez la rumegus...:-) Si tortul e frumos, se vede ca s-a distrat Onita.

Inaioana, ma mai linistisi, ca ma gandeam cu groaza ca eu cred ca-s mai multe sanse sa iasa berbec bebe.. Adevarul e ca si eu am senzatia ca berbecii sunt mai caposi. Nu prea stiu cum e cu ascendentele, da poate imi spui tu cand s-o naste...

Ama, la un moment dat tu intrebai de lohii si eu am uitat sa iti zic. La mine a fost abundent (asa am si ciclul, nu stiu daca are legatura). Si a durat destul de mult, da din ce in ce mai putin. Tu de miercuri o sa stai la Bucuresti indiferent cand fixeaza doctorul cezariana? Asta pana nasti?

Adelapop eu am pus 17 kg pana acum da aveam cam 3-4 ramase dupa primul bebe, asa ca practic pun la calcul cam 20-21... tu ai pus bine pana acum.

Doroti mai ai si tu putintel... Cand ziceai ca a dormit copilul bine, stateam si ma gandeam daca mai ai un copilas si am uitat eu, apoi am realizat din mesaj ca te gandeai la bebe mic din burtica :-)

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

IRINEL, ascendentul se calculeaza dupa ora nasterii , dar trebuie sa fie cat mai exacta .Cand ii tare buricul .
Eu m-am ingrasat 10 kg , desi cam pe toate le-am luat la inceputul sarcinii nu acum .
Bebe al meu misca destul de putin , nu stiu daca sa ma ingrijorez ca am fost deja cu problema asta la doctor si mi-a zis ca -s eu fricoasa.
Miercuri vreau sa ma duc din nou sa-mi fac culturi col .Vreau si eu sa-mi recomandati un laborator , clinica unde sa nu dureze mult pana iti da rezultatul si sa mai fie si privat , altul in afara de Medsana ca la astia dureaza mai mult de 2 saptamani .

34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, sunt foarte multumita, a fost excelent la gradinita. Copilul e fericit, mai vrea, nu a plans, s-a inteles bine cu toata lumea, a papat tot, a facut nani 2 ore (asta era stresul meu principal, ca nu o sa doarma acolo) si ma astepta dandu-se usurel in leagan si linistind-o pe educatoare : "Aaaacuma vine mama!" Si mi-a spus ca mai vrea la gradinita ca e "fumoooos" si sunt "dagutzi colegii mei!" Asa ca maine o sa stau mai putin stresata, totusi se pare ca prima zi e ok si multi se dezmeticesc si fac circ in urmatoarele zile..nu stiu, oricum ziua de azi a fost incurajatoare!

Alia, si Nayel ti-a spus sa nu iei fier? Adica ti-a intezis sa u doar nu a zis nimic de asta? Te intreb pentru ca mie mi-a recomandat el fier de pe la 26-28 sapt (nu mai tin minte exact!).
Nu stiu ce sa-ti zic de strptococ pentur ca inafara de Medsana nu stiu alt laborator recomandabil. DAr fiind vorba de o cultura (deci tre' sa creasca alea p-acolo) nu dureaza oare la fel de mult la oricare?
Cat despre Mihnea..te inteleg si sunt alaturi de tine, cred ca iti e tare greu. Dar totusi te poti incuraja cu ideea ca e pe maini foarte bune si ca trebuie sa ai grija mai multa de Maya deocamdata, sa creasca mare si voinica si sa fie totul in regula!

Irina, se calculeaza in functie de data,ora si locul nasterii..mai vorbim noi dupa nastere!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Ioana, ma bucur tare ca i-a pacut la gradi .Oricum e posibil sa mai aiba zile in care sa nu mai doarma , dar pana la urma o sa se regleze .Bine ca o sa stai si tu mai linistita., adica nu ai sa mai ridici ceteva zeci de kg pe zi , putin mai putine .
La Cantacuzino stie cineva cum e ??adica cum iti recolteaza alea din col ca mie de asta mi-e frica .Vreau sa umble cu atentie , sa nu patesc ca Maggy.
Maggy , imi mai zici tu inca o data unde ti-ai luat tu ?Ca eu deja am uitat .

Nayel mi-a zis ca e suficent fierul din vitamine , materna , elevit ce iau .L-am intrebat de 2 ori si mi-a dat acelasi raspuns .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lacramioara, nu-i nici o graba, macar sa poti sa o cumperi vineri, asta doar daca nu-i efortul prea mare. Imi scri daca se paote sau nu si eu atept pana miercuri. Multumesc .
Ioana felicitari pentru marea incercare. Katja este o fetitza frumoasa dar si foarte desteapta. Eu sa fiu sincera eram sigura ca se va descurca si ca-i va placea la gradinita . Un pupic pt. fetitza desteapta si unul pt. mami care a avut emotii.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

IOANA , tu ce fier iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lyly, cu mare placere iti acceptam invitatia. Stiu ca nu-i frumos sa vorbesc in numele altcuiva, insa sunt convinsa ca si Mag va fi incantata!! Stabilim o zi si venim, insa dupa aceea te astept si pe la mine, vizita trebe intoarsa!
Cum il cheama pe pisoi?
Alia, eu am facut niste analize chiar zilele astea la telemedica, e in incinta spitalului caritas si am fost placut surprinsa de promptitudine. patru eprubete de analize, nu mai stiu cate chestii, mi-aum spus ca sunt gata a doua zi! nu stiu cat costa, eu am medicul de familie acolo. Apropo, e Virgil Hudici, tipul care participa la dansez pentru tine; chiar e o persoana minunata, m-as bucura mult sa reuseasca, pentru Paul.Bietul de el, abia articuleaza de emotie, altfel e tare sharmant.
Ioana, greul a trecut! De-acum abia o vei mai lua acasa... Eu am amintiri minunate de la gradi, acolo am invatat sa arunc cu farfuria de spanac in tavan; se lipea de grinda spanacul si apoi curgea pe toate hainutzele noastre, iar cel care lipea cel mai mult spanac era un erou.. pana veneau tanti alea rele sa ne strice frumusete de joc!! asa ca m-am dus acasa, verde toata, mama era uluita si ma intreba ce s-a intamplat, iar eu eram prea surescitata si voiam sa stiu daca avem spanac la masa!!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina felicitari pentru prima zi de gradi a Katjei, se pare ca totul a decurs bine, iar daca mai vrea inseamna ca nu o sa ai probleme cu ea!Irinel da, eu am intrebat de lohii..Miercuri ma duc la control si, cel mai probabil, o sa stau in Bucuresti pana nasc ca nu vreau sa risc sa nasc aici..sper sa nu astept prea mult.Acum ca am inteles ca ambele zodii sunt bune, si taur si berbec, il astept pe bebe sa vina cand vrea el..de sambata incolo!io 36+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am deschis un nou capitol aici :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72719" target="_blank">Capitolul 63
Continuam acolo!
io 36+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput