Sa fie oare o fobie?

Sa fie oare o fobie? | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Aici locuiesc la parter. In fiecare dimineata, deschid geamurile sa aerisesc. Intr-o zi, din dormitor se auzea jaluzeaua izbindu-se de geam si chiar ma intrebam: oare asa de tare sa bata vantul afara? Cand ma duc sa-l inchid, gasesc cata mai motanul negru sus pe pervaz. Am crezut ca lesin. De atunci, de fiecare data cand deschid geamul, vad numai motanul cel mare si negru. Sa fie asta o fobie?

Nana Motoc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Din cate spui, seamana leit cu motanul meu. El sa fi fost, oare? Eu am vazut tot asa, pe balcon, in geam, cu fata spre casa, ditai bufnita, sau cucuveaua, ce-0 fi fost. Sa vezi atunci sperietura. Dar cu pisica ce-ai avut? ce crezi ca-ti facea o matza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

N-am avut nimic insa pe moment ptr ca era neagra, am avut impresia ca a intrat diavolul in casa mea. statea si se uita fix la mine,nu avea nici o jena!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nu stiu de ce, dupa umila mea parere si motanul a prins fobie pentru tine (mai ales daca ai strigat un pic), asa ca nu o sa apara prea repede......

Ce, tu te-ai duce din nou undeva unde nu te-a scarpinat nimeni intre urechi ?

Eu cred ca nu ai nici o fobie... ai tras doar o sperietura si te gandesti ca se poate intampla iar. Atat.

Cat despre semnificatii, ma gandesc cu zambetul pe buze ca acum 2 mii de ani plus / minus trei zile motanii negri erau considerati aducatori de noroc si succes..... mai ales in dragoste.....

Deci, in spiritul acestei traditii milenare eu am sa-ti spu simplu:
Sa fii iubita !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Si eu am o fobie - chiar am - tot cu un motan imens si negru.
Pindeste ascuns pe scara si, cum descui usa sa intru in casa, o ia la fuga si intra el primul!!!

Si cauta de dupa mobila, prin baie, prin toate camerele - sa vezi unde s-a ascuns nenorocita de matza!! Ultima oara l-am gasit in mashina de spalat!

Episodul 2 - chinuie-te sa-l scoti afara, ca se agatza de toate cele si n-ar pleca nici rupt in 2!

ca sa fie si mai frumos - am alergie la par de pisica si dupa fiecare "vizita" tusesc si stranut vreo ora!
Nu i-am dat niciodata sa manince, nu stiu ce tot are cu mine.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dragoste la prima vedere Elise!!!Tot e bine ca nu l ai spalat atunci in masina! Nu de motan, dar masina de spalat ( galdaul hi hi hi)!!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ELISE
HY HY grozava treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Elise

Si eu am o fobie - chiar am - tot cu un motan imens si negru.
Pindeste ascuns pe scara si, cum descui usa sa intru in casa, o ia la fuga si intra el primul!!!

Nu i-am dat niciodata sa manince, nu stiu ce tot are cu mine.

Explicatia e simpla:
Unde ar mai gasi motanul cu pricina un “Genie in a Bottle” ? Eeeee..... ???

Oricum, am un afat: nu-i da nas sub nici un motiv profitorului, altfel o sa stea la usa non-stop

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

'niciodata nu eprea tarziu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Sincer, chiar mi-e mila de el, dar nu pot sa tzin pisici in casa pentru ca sint alergica, si pentru ca am caine.
Bine, cainele e depasit de situatie - deci nu asta ar fi problema.

In plus, ma gindesc ca o fi totusi al cuiva - e destul de bine ingrjit.

O sa continui sa-l dau afara pina se dezvatza...

Elise

Mergi la inceput