Neliniste

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Mai fetelor vad ca voi tot continuati cu sfaturi de genul "mai gandeste-te", "nu e bine", etc.
Nu va ganditi ca daca fata ne-a spus ca trebiuie sa faca avort ca are probleme de sanatate, inseamna ca nu are alta alternativa?
Ce rost mai are sa o mai chinuim?
Daca trebuie, trebuie.
Sa nu ma credeti fara suflet. Dar e mai bine asa, decat sa dai nastere unui copil bolnav (si cand spun asta ma refer la boli grave) si sa te chinui toata viata si tu si el.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

mariana,

nu pot sa-ti spun nimic despre avort, deoarece nu am facut.
Am fost aproape sa o fac, dar ma cuprins o teama si o frica
incat nu am putut.
la tine fiind vorba despre sanatate nu trebuie sa simti teama
si nici frica.
iti doresc multa sanatate,asteptam sa ne dai stiri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragel mele! Va multumesc multe pentru raspunsuri si pentru incurajari. Mirela... ai zis bine. Inca nu pune pune problema sa dau inapoi si sa pastrez bebele. Mai am un bebe de 1 an si 6 luni, iar imediat ce am nascut au aparut problemele... trombocite foarte multe :( Chiar 930.000 (valorile normale fiind 150.000-450.000). Pana acum am umblat la mai multi dr. hematologi, dar inca nu am un diagnostic clar. Unii zic ca etse vorba de trombocitemie reactiva (carenta de fier), altii de trombocitemie esentiala (si atunci nu mai pot avea bebe, fiindca exista riscuri... cheaguri de sange, hemoragii). Am facut si biopsie din maduva osoasa, cam acum 1 an... si am dat pe net de un dr. minunat care va lua dupa el (cand vine de Paste in ro), lamelele cu biopsia si sa se uite in SUA la ele, si abia autnci o sa am un diag. clar (sper). In fine... sunt multe de spus in privinta acestor trombocite si analize, dar nu am timp si nici nu vreau sa va obosesc. Concluzia este: NU pot momentan sa pastrez sarcina. Sanatate multa, pupici.

Mergi la inceput