Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Revin, chiar daca nu vi-a fost dor de noi .
Noi continuam pana maine tratamentul cu nenorocitele alea de antibiotice. Eu tot stau si ma intreb daca a fost bine sa ii dai un bebe asa mic antibiotic, dar am zis ca daca pediatra l-a scris e ok, dar tot am remuscari.. Saracuta il ia , chiar cred ca ii place ca are gust de guma de fructe , cel puti asa miroase, ii dau cu lingurita si imediat apa cu biberonul. Acum nu stiu daca de la apa sau de la medicament cam face kk bine de tot. Si doarme mai mult .
Problema e ca aici a venit caldura mare brusc, sunt deja 27 de grade, sa nu va povestesc ca in masina e cald de mori si transpira , iar cand iesim afara din masina , e mai ok, dar mai adie umpic vantul si mi-e frica sa nu raceasca. Azi am fost la cineva la casa, am facut gratar , in curte , si vreo cateva minute a vazut-o soarele si umpic s-a inrosit la fata , am crezut ca mor cand am vazut . Am trecut pe la o prietena si i-am dat acolo cu o crema care calmeaza piele iritata si umpic i-a mai trecut. Si sotul vrea sa mergem maine la plaja. Numai cand luam o umbrela beton ( ca asta care o avem e o tampenie) si ma duc la farmacie sa ii iau crema cu factor de protectie 60.
Si noi papam in masina deseori. Cum mami si tati in fiecare sambata fac excursii toata ziua, ce sa faca copilul papa in masina. Si azi am plecat la 10 si ne-am intors seara la 8. Trebuie sa ii iau haine de vara ca a venit caldura. Pana acum mai puneam caloriferul la min, azi e prima zi cand nu il pun.
A si ca tot s-a vorbit de greva si Clara a fost in greva , mai ales seara facea urat. O tot pacaleam cu suzeta, aia o voiam , scoteam repede si bagam sanul pana se prindea, iar suzeta si tot asa de vreo 10 ori. Azi a mancat mai calumea sa vedem cat tine.
Na ca acum vi-am scris sa aveti ce citi , dac atot nu am intrat de atatea zile.
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Mai apar si eu pe aici. stiti ce fac la ora asta? curat in acte. Clau e pe comp. face proiectul casei noastre, iar eu curat. bebe doarme, dar ar trebui sa se trezeasca la papa.
Astery si Marco e tot constipat. ba mint, azi dim, a facut. era plin pampersul.
Anda si caruselul meu e cu arc, dar nici nu-i mai cumpar altul.
Azi i-am luat un lant haios pt. suzeta. e din plus, un magarus sau ce o fi si in cap are bilute de zorgaie.e misto de tot si nu ne mai pierdem suzeta din gura, mai ales cand suntem pe afara.
Nico noapte buna.
Liliana cum ai reusit sa-l rastorni pe Nicolas cu caruciorul? Bine ca a fost iarba si nu e mare distanta intre pamant si carucior.
Ana si Marco a luat eritromicina sirop. avea gust de banana parca. Il dadeam dupa ce papa, ca i-am dat si inainte de masa si mama ce urla, cred ca-l durea stomacelul. a facut tratament o sapt. pt. stafilococ, dar doamne ce bine e acum ca nu mai am probleme cu nasucul lui. Decamdata pa pompita, pa sprayuri nazale, etc.
Ce misto ca e cald la voi!! mergeti la plaja cu bebitza. nu e cam mica totusi?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Ana_m spune:
Miercuri am fost la Barcelona, la consulat, am plecat de la 5,30 dim de acasa si am ajuns la 8 sear super obositi. Ne-am pierdut toata ziua pt o nenorocita de hartie. Vreau sa va zic ca pt o zi am simtit ca sunt in Ro. Acelasi stil. Cica 2 ore de program pe zi ( de preluare a actelor ) timp in care programeaza 100 de persoane sa vina si la ghiseu o singura functionara.. Inghesuieli, te baga 30 de persoane intr-o camera de 4 pe 4, am stat la coada mai intai dupa formular , si apoi vreo 3 ore ca sa predau formularul. Plus ca dragutul de sta roman are niste tarife de stai in coada . Dupa ce ca iti iau o gramada de bani te trateaza in halul asta. Si cica ei trebuie sa iti reprezinte interesele tale acolo s ate ajute. Na multam fain de asa ajutor. La telef iti zice ceva acolo cu totul altceva Si am stat acolo cu copil de 2 luni. Nu va zic ca l-am alaptat acolo in sala aia mica cu atat lume acolo, dar ce naiba era sa fac , sa las copilul flamand atatea ore ?Am intrat la 10 si am iesit de acolo la 2, si la 4 ne-au dat hartia. Mi-e lehamite sincera sa fiu. Dupa cati romani sunt aici si cati bani primeste tara si consulatul de pe urma noastra, ar putea macar sa aranjeze un spatiu mai civilizat si o trattare corespunzatoare .
Na uite ca m-am descarcat si eu aici
teolinda spune:
Eheheee, Gio.. crezi tu ca a fost iarba... a cazut fix pe pamant. Si nu a fost distanta mica pentru ca de pe trotuar pana pe pamant e distanta... cam o treapta de 30cm.
Dar sa va zic cum s-a intamplat.
Dim pe la 10 am plecat la curte. L-am imbarcat singura in masina mea si am plecat pt ca Robert se dusese dupa instalator sa repare stricaciunile facute de ger.
Am ajuns, l-am pus in carut, a adomit. Pe la 12 iar s-a trezit a papat, s-a marait si l-a luat somnul iar in carut. S-a mai trezit pe la... 4 cred a papat, s-a marait si eu il plimbam prin curte pe alei.. si trageam carutul dupa mine. Intr-o mana aveam un pahar cu suc si nu stiu ce naiba am facut ca am dat drumul caruciorului. Si in loc sa vina peste mine.. a luat-o pe diagonala si s-a rasturnat in gradina iar papanasul a cazut fix cu mutra pe pamant.Nu ma intrebati cum am reactionat ca habar nu mai am. Am vazut toata rasturnarea si n-am avut cum sa il prind din "zbor"... paharul l-am aruncat.. nu stiu cum.. m-am repezit sa il ridic si l-am deranjat pt ca el dormea. A plans putin ca l-am luat repede de-acolo... si a simtit toata agitatia... dar l-am pus la loc in carucior si a adormit la loc.
Nu a patit absolut nimic dar eu mai aveam putin si ma bateam singura iar Robert m-ar fi strans de gat ... avea dreptate omul.
Deci... papanas rasturnat de 1 aprilie.
Ce mai... mama imbecila . Uffff
Astept sa dati cu rosii acum
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
Giova, pai eu nu vreau sa merg la plaja, sa vedem cum o sa ne eschivam . Si zici ca faci ordine in acte. Aoleo, eu de cand tot vreau !!!!! Hai si la mine !!!! Eu ii dau siropul inainte da mancare ca apoi nu prea vreau , nici suzeta nu i-o pot baga in gura cand e satula , darmite siropul !!!!!
Teolinda , hai povesteste !!!!!
Ioana, am vazut filmuletul dragut . E tare schimbat Razvanel de cand s-a nascut !!!!!. Si noi pe Clara o vedem schombata , eu tot zic ca nu mai arata ca un bebe prost si acum e domnisoara . Si zici ca mai vrei o nora ? Nu iti place de noi ? . Azi am fost la o cunostiinta care nu a avzut-o pana acum si doamne cat s-a mai mirat pe ea cat e de frumoasa , ca sotul s-a enervat ca poate a deochiat-o asa s-a mirat
La multi ani pt cele 4 printzese sarbatorite azi !!!!
Maraki, papa bine bebele acum ?
Mirela , noi am fost la consulat ca sa facem procura ( sa imputernicim pe cineva din tara ca sa ne scoata certificatul de nastere), in Ro cand vom merge va trebui sa ii facem ei pasaportul ( pt ca pasaport individual numai in Ro poti sa faci ) si abia apoi putem face dreptul de sedere pt ea. Si nu vreau sa ma gandesc cate acte
Beepai daca papa fata bine in masina , iesiti mai des
Denisa, Monica, Irina, Nico, Cata, Rali
Ana_m spune:
Teolinda. Lasa draga bine ca nu a patit nimic . Si zici ca nu stii cum ai aruncat paharul ?
teolinda spune:
Asa.. si de "suparare" a dormit pana la 7 seara cand i-am dat iar papa si pe la 8 am plecat spre casa. La 8:30 eram gata si cu baia, ca evident ca imediat ce am intrat pe usa l-am aruncat fix in cadita sa ii fac baita ca trecusem de 8. A mancat de m-a secatuit si la 10 s-a culcat iar, nu de alta dar toata ziua nu a facut decat sa doarma si sa manance... si "bungee jumping".
Cat a dormit el eu am tuns zmeura, am strans uscaturile de la florile de toamna, am maturat prin curte.. bla bla.
La sfarsit s-a lasat cu gratar. Asa ca ANA dupa cum vezi am avut un program asemanator astazi. Imi pare rau ca reprezentantii intereselor voastre in Spania se poarta get beget romaneste... asta ca sa nu uiti ca esti din Romania.
GIO - pupa barosanul din partea mea si saluta-l din partea lui Nicolas
teolinda spune:
Habar n-am cum am facut cu paharul ala ANA.. ca ma intreba si Robert :"Tu ai aruncat paharul ca era pe-acolo pe jos pe langa copil".
Lasa ca sa fie obisnuit ca atunci cand o va lua el il 4 labe peste tot sa stie ca a mai fost pe pamant pe-acolo si sa nu-i fie frica. Iti dai seama ca o sa-l gasesc agatat in trandafiri, mancand la rame si cu pamant sub unghii.
Sa ne zici cum s-a bronzat mititica
teolinda spune:
Maine seara descarc camera ca ma lasat-o acolo si pun poze ca am facut cu caisul inflorit.(inainte de rasturnare)
Abia astept sa citeasca IRINA patzania, sa ma "felicite"
Ana_m spune:
Numai noi suntem pe aici , se pare. Ca Giova e printre acte , probabil ca si Monica la fel
Am fot azi la cumparaturi la carfeur si am facut iar cumparaturi cu nemiluita . Mai de cate ori mergem acolo las o gramada de bani dar nu te poti abtine cand vezi ce preturi bune sunt si te tenteaza cu ofertele si te trezeti ca iar ai luat. Acum de ex au oferta ca iei 3 produse de acelasi fel si platesti doar 2, apropo oferta asta este si in Ro ? Asa ca sa va dau un ex la branzeturi ce am luat : 6 caserole de cascaval, 3 pacheyte de branza topita, 1 plic de cascavl ras, branza proaspata . Zici ca vine razboiul , asa rezerva fac