Bebelusi de mai-iunie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice frumos cort aveti, chiar ca-ti vine sa stai toata ziua-n el si sa lasi grijile-afara, dar uite ce cort avem si noi si de abia astept sa-l foloseasca si pitica (cel cu rosu e Andreas la 2 ani si 10 luni)

Si vroiam sa va mai arat ce rochita am primit de la oma (buni), uitati aici rochita de bal

Si cum stam in picioruse si singura fustita are chilotei si de-asta pare ca are poponeata asa mare.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Anul asta sarbatorim Pastele de 2 ori, pe 16 aici si pe 23 in Romania... din pacate acolo stam doar o saptamana, foarte putin, trebuie sa-mi schimb si pasaportul ca-mi expira si s-o trec si pe Alyssa in cel nou ca are in sfarsit si cetatenia romana
ne-am gandit sa mai ramanem eu cu ea dar nu ne place fara tati si nici lui fara noi...asta e, dragoste mare. in jurul varstei de un an suntem programati aici la bilantul de sanatate obligatoriu si vaccinuri deci trebuie sa fim prin zona.
Beatrice, nu stiu daca suntem primii, parca mai era o fata din state, nu mai retin numele. Iti trimitem un paket cu caldurica, ok? apropo, la voi cum e vremea?
Gabitza - ce baiat descurcaretz, ia uite cum isi tine el canitza singur! bravo.

voiam sa mai scriu ceva da' tocmai am primit un cap in oki si nu mai vad de durere...banuiti cine-i autorul!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Elisor,inca nu am observat daca face diferentza intre barbatzi si femei,deocamdata s-a manifestat timid doar la persoanele care probabil ii plac,o sa o urmaresc
Ma bucur ca tratamentul te-a salvat de la incizie.

OMustatza,multzumesc pentru complimente,are cu cine semana fiica-mea si eu is timida

Ioanailincam,imi place costumatzia Anei si se asorteaza de minune cu ochisorii aia frumosi.

Ruxel,super manechinutza ta.Povesteai de Qulle,am si eu un catalog si chiar mi-au placut unele chestii si intelesesem ca trebuie platita o taxe de 90.000 lei vechi pe colet,daca tie ti le-a adus esalonat sa intzeleg ca ai platit taxa asta de fiecare data?

Gabitzam,v-am vazut pozele si cea in care spune ca are febra si e bolnavior te termina,un pupic dulce pentru el.Vroiam sa te intreb daca ai folosit pompitza care se monteaza la aspirator, spuneai ca ai cumparat-o.Bafta la bona!

Beatrice,tare fain cortuletzul dar si posesorul.

Fran,sa speram ca nu va fi nevoie de un tratament indelungat ptr. alergie. Bafta la control.

Mygirl,vizionat pozele ,super gashcaM-am gandit ca o sa va intalniti in parc dar oricum noi am fost cu treaba,am vizionat in cartierele de case garduri si acoperisuri

Iuliana,vin si eu cu un raspuns ptr. tine cu intarziere dar ce-i drept chiar daca sunt din Cta. nu aveam idee ce tarife sunt, "Mamaia" este o statiune de tineret,aglomerata,frumoasa,mai nou cu yachting, wind surfing,telecabina si Aqualand, preturi cred marisoare ,eu am aflat in Eforie Nord,este o statiune mai pentru pensionari dar nu numai,este mai linistita,pretzurile la hotel incepand cu 85 euroi/noapte dar sunt foarte multe vile la particulari de inchiriat si am sunat o cunostintza care se ocupa cu asa ceva pe perioada verii si am intzeles ca se cere intre 800.000 - 1 milion (vechi)/noapte dar depinde ,se negociaza in fct. de cate zile vrei sa stai, perioada sezonului,daca doresti detalii spune-mi.

Subiectul "TATI" si noi suntem super multzumite de el cu toate ca pe noi nu prea ne ajuta,dar nu pentru ca nu ar vrea ci pentru faptul ca vine acasa seara tarziu si obosit frant asa ca asi fi sadica daca i-asi cere si eu ajutor cu toate ca simt nevoia de ajutor.Dar el pe langa serviciu ,ne construieste casa ,adica e diriginte de santier,ii place si se si pricepe foarte bine,plus tot ce inseamna cumparaturi,piatza,plati facturi,ce se poate rezolva in exteriorul casei,cu interiorul sunt eu.Este un tip care iubeste copii extraordinar de mult si placerea lui cea mai mare este sa-i necajeasca , cu toate astea ei sunt inebuniti dupa el,chiar si in fatza blocului are cate un cuvant pentru fiecare copil intalnit si toti cand il vad alearga spre el.Eu ii spun de multe ori sa nu-i mai necajeasca,nu suport sa vad o fatza de copil necajit dar el imi spune ca este constructiv ptr. ei, si nepotzelei mele celei mari ce-i mai face,stie sa se joace cu copii,este super inventiv,si ei sunt fascinati de el.

Tdi,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, al vostru e cort, cort... Al nostru e un fel de cort de joaca, ca are deschideri laterale si ferestre... Nu poti dormi cu el afara... E mistoc si al vostru...

Tdi, la noi ploua si este tare urat. Cand mai iese soarele vine un nor negru urat si il da la o parte si ploua... off! ca nu mai vine primavara odata!

Prima vine Tamar, zisa Elisor...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Elisor, multumim pentru primire. am vazut pozele, super!!! Alyssa e tare vesela cand o vede pe Bianca, i-a si "povestit" cate ceva pe limba lor. dintii inca nu se vad...e nervoasa, miorlaita, nu-i mai intra nimeni in voie si-i curge robinetul defect toata ziua, sa nu-ti mai zic cum roade disperata la tot ce prinde, inclusiv mami si tati.

Mergi la inceput

Corni - .
spor lui tati la construit casa si sa va bucurati curand de ea, bravo!
Beatrice - nu vreti sa va mutati in Italia?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

vai, a adormit in sfarsit.s-a trezit dimineata la 06:00 si a adormit la 15:00.

elisor, ce progrese a facut micuta ta! waw! felicitari!!
ceva simpatic: http://www.superlink.ro/felicitari/ce_stiu_copiii.php

ruxel, ai doua fete minunate.fiica ta cea mare m-a lasat cu gura cascata.frumoasa,delicata,relaxata.artista se face.

mai, io ma mut la Constanta!!!! gasca acolo, nu gluma!

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tedyy, ar fi ceva... Mai nu stiu unde om mai merge dupa Danemarca, sa vedem. Poate ne intalnim prin Italia...hihihi

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Salutare! Trimiteti va rog si pe aici putina primavara pentru ca iarna nu mai vrea sa plece de aici .

La multi ani pentru Maria Cristina, Robert Andrei, Catalin, Bianca!

Elisor-esti foarte draguta, multumesc mult de incurajari. Ma tot gandesc ca poate o sa o chinui degeaba cu exercitiile. Mergem miercuri prima data. Oricum, nu o sa faca mai mult de o luna pentru ca venim in Romania. Draguta tare Bianca si eleganta . Mi-a placut mult si rochita primita de la bunica.

Cat despre gargarita si bagatul in gura, Maya nu baga in gura decat lucruri mari (papuci, ghetute), niciodata lucruri mici. Din cauza asta eu nu pot sa-i dau vreun biscuite sa-l rontaie, pentru ca ea nu-l baga in gura. Se joaca cu el si-l arunca pe jos.

Nelia-ehei, ce vremuri! M-a lovit melancolia de dimineata. Sotul tau sa se ia de mana cu al meu care si el este obsedat de munte. Din pacate si noi stam la ses, cred ca nici macar o movilita de 380m nu avem. Si noi mergeam pe munte, cu cortul si exact cum spui tu, mancam conserve cu pate de ficat pe care acasa nu le-as fi mancat, iar dupa Revolutie luam mereu cu noi salam de Sibiu ca tinea mai bine si atata mancam ca nu-l mai suportam in restul anului. Dar eu m-am lenevit dupa ce m-am casatorit. Adevarul este ca am fost odata in Retezat si am facut un drum mai lung si am obosit atat de tare incat de atunci nu mi-a mai mai placut sa fac eforturi de genul asta. Acum sotul meu este suparat ca merge in Romania si nu are cu cine sa mearga pe munte.

O idee buna cu tofu pentru aportul de proteine. Cat despre boabele de soia, te referi la Edamami? Eu le mananc ca pe seminte, nu m-am gandit sa-i dau si copilului. Cand te gandesti ce dezgustati vorbeam noi in Romania despre uleiul de soia si salamul cu soia. Cand am venit aici am avut un soc cand am vazut ce pret pun astia pe soia si pe calitatile ei. Stia Ceausescu ce stia.

Adina-sanatate la toti trei.

Gabitza-am vazut pozele si l-am admirat pe Andrei, care din ce in ce mai mult arata a baietel si-si pierde aerul de bebelus.

Referitor la soti, al meu a vazut mesajele mele de ieri in care il criticam. Nu stiu cum, ca de obicei nici nu se uita pe forum. Dar uite ca ieri s-a uitat. Asa-mi trebuie. Noroc ca nu s-a suparat. A zis ca el recunoaste ca nu ma ajuta. Dar eu raman cu recunostinta. Acum ca am vazut mesajele voastre mi-am dat seama ca eu ma ocup si de finante in casa (platit facturi, impartit banii pe caprarii, etc), sarcina asta nici nu o mai pusesem la socoteala. Vorba cuiva care ne citeste din umbra , cred ca am fata de fraiera.

Va las ca este timpul sa mai fac si treaba. O seara frumoasa va doresc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Beatrice, ti-a ajuns paketul cu soare? mda da' nu mi-ai zis ca facem schimb, mamma mia ce ploaie nasoala a venit...asa ceva!.
voi sunteti "calatori"? de aia v-ati luat cort, acu pricepui, eu credeam ca tati al vostru e danez sadea... hi hi. hai ca-i frumos in Italia dar partea financiara e mai trista pe aici la toti.

Mergi la inceput