mame singure si maritate mai sunt?
Raspunsuri - Pagina 3

KUKI spune:
quote:
Originally posted by forte
si zici ca asta e a doua casnicie...Copiii sint ai lui?
Bag seama ca nu prea stii sa-i alegi.
La ce te referi? Copiii sau sotii ?

Criss75 spune:
Anca, parca ai fi descris intamplari din viata mea. La fel si Gabi.
Fetelor, se pare ca noi avem soti doar asa ca sa avem purtatori de pantaloni in casa. Desi eu mai am unul mic.
Uneori astfel de lucruri se intampla si din vina noastra. La inceput ma deranjau foarte tare lucrurile astea, insa acum nici nu ma mai intereseaza. Daca lui ii este bine, sa fie sanatos, si mie imi e bine fara el.
Chiar de multe ori ma gandesc ca in cazul meu cea mai buna solutie ar fi sa pun punct casniciei si sa-mi continui viata fara el. Oricum e ca si inexistent.

Rodica spune:
Draga mea, la METRO e mai practic sa te duci cu rucsacul, ca-ti raman mainile libere sa tii copiii. La ce Metro te duci? Eu merg la ala din sudul orasului unde ajung cu 141.

ruxandra_sb spune:
Gabi, .
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mik spune:
Gabi, eu cred ca nu e totusi un sot rau. Cred profund ca nu a fost educat in sensul pe care il vrei. Si mai cred nu poti sa-l schimbi fundamental. Daca te intelegi bine cu socrela si daca e disponibila, intreab_o cum era cu sotul ei si sotul tau cind era mic, poate vei gasi o explicatie.
Incearca macar sa-l apropii de baiat, trimite-i impreuna la cumparaturi, pescuit, culeg ciuperci, batut covoare.
Curaj !
Mik.

gabibarta spune:
Probabil e o chestie de conceptie tipic barbateasca- barbatii-s cu lucrul, femeile cu restul... insa ce conteaza ca mai nou si femeile lucreaza, totul ramane in capul lor. Al meu face in casa una-alta: aspira, mai repara cate ceva.
Mik, cu soacra nu suntem in relatii chiar asa de bune, ca sa stam la palavrageala langa o cafeluta mai degraba un meci de box
Baietii nu prea se pot apropia unul de celalalt, ca-s suparaciosi amandoi, una-doua le sare tandara, si iese cu scantei...
Fetelor, vi se pare normal, ca dupa 3+4 ani de folosit scutece la noi in casa omul a aflat abia alaltaieri, ca junior e mai mare decat maxi????va pup
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi

sileriki spune:
Gabi am deschis sa vad ce e pe aici dar nu credeam ca tu esti subiectul , gandeste te ca nu esti singura femeie cu un COPIL MARE in casa , multe avem asa ceva nici al meu nu stia ,si nu stie multe dar eu deja am trecut de faza sa ma tot mananc cu el in gura ,fac ce pot si cand pot , in rest nu accept reprosuri ca vai de el ,
Fii atenta acum 7 ani cand ne-am luat , socrella mea a venit cu instructaj de folosire pentru sotiorul meu , pe bune
ca asa si asa este obisnuit ca asa si asa stie sa i se faca papi , ca bla bla bla , nu am zis nimic am lasat dupa ea si am facut ca mine
nu prea am reusit sa merg foarte departe cu el ca a ramas tot cam in aceea faza , dar macar nu ne mai certam in 7 ani am reusit sa ne acomodam unul cu celalalt sa ne fie bine , ne iubim mult
(noi am avut si probleme mai grave)
lasa si tu de la tine si vei vedea ca si viata ta va fii mai frumoasa
evi si eric

gabibarta spune:
Evi
Adevarul e ca m-am cam obisnuit cu ce am in casa, insa citind pe forum postarile fetelor care povestesc cum se descurca tatii cu copiii, am inceput sa-mi pun intrebari si sa am dubii, oare numai noi suntem o familie "anormala"? nici nu mai zic nimic de tatici care posteaza aici, jos cu palaria in fata lor!
Apropo de soacra, mai bine nu incep sa scriu de ea ca pica serverul... In ideea omului singurul program cu copiii ar fi sa-i duca la maica-sa, dar asta refuz eu din diverse motive.Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi

sileriki spune:
Gabiti stati linistita ca si al meu gandeste la fel de parca ar fii neamuri , dar si eu l-am refuzat frumos , nu esti singura si din partea mea , merg sa ies un pic cu Eric s-a mai oprit ploaia pa si TOT BINELE DIN LUME !
evi si eric

gabibarta spune:
cred ca si eu incerc sa ies un pic... pana acum "m-am bucatarit", dar m-am saturat. Robert e cu mama acum, iar omu' ca oricine care se respecta, la ora asta doarme. No comment...Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi