Cheloid

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris762002 spune:

Tinctura de propolis? Gasesc la apicultori? Mersi mult! Te pup si eu Speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Gasesti in orice piata din orice oras, mai recent se gasesc si la orice magazin (alimentara) care are raion de produse naturiste, plafar,apicola.Crede-ma ca este cel mai ieftin produs care trateaza foarte multe afectiuni,se poate consuma si intern 30 picaturi/de 2 ori zi in foarte multe afectiuni inerne, nu are nici o contraindicatie (exceptie este alergia la PROPOLIS -numai pe cale interna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Oare planta ce se numeste Aloe nu este buna? Sa incerci sa aplici sucul ei?

Mergi la inceput

Sper sa gasesc! Voi incerca si cu aloe!Multumici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Draga Cris,
Hai sa te lamuresc eu cu ce ai gasit pe internet , desi cred ca solutiile oferite de fete sunt mult mai pamantene si mai la indemana. Deci :
"Un tratament la indemana pentru cheloizi(?)este , de obicei , injectia cu corticosteroizi , precum cortizonul , aplicat direct in leziune. Aceste injectii duc la atrofierea sau subtierea cheloidului si se repeta la fiecare 3-4 sapt. pana cand problema cheloidului este reolvata pana la un stadiu care sa va satisfaca. Alte metode de terapie includ laserul si radiatiile , studiindu-se totodata si alte posibilitati.
Operatia este des folosita in combinatie cu injectiile cu cortizon. Injectiile se fac timp de cateva sapt. si apoi cheloidul este indepartat prin operatie. Injectiile se continua apoi timp de alte cateva saptamani. Indepartarea chirurgicala a cheloidului poate fi folosita si in combinatie cu radiatiile , tratamentul constand in mici cresteri de radiatii in zona respectiva.
Ultimele cercetari includ impachetarea (cred) cu o folie de gel silastic(?) care va fi supus presiunii pt. a aplatiza cheloidul. Gelul este aplicat si pastrat in siguranta pe locul respectiv cu o banda adeziva , cu imbracamintea sau cu un bandaj. Folia de gel ( badajul respectiv ) trebuie schimbat la fiecare 7-10 zile , timp de 12 luni.
In cele din urma , cercetatorii studiaza in prezent un tip de banda care a fost imbibata cu steroizi ce vor fi preluati incet-incet de cheloid , provocandu-i micsorarea in timp".
Dupa cum suna treaba asta , tratamentul e foarte complicat.
Eu iti doresc sanatate multa !

Floriana

Mergi la inceput

Intr-adevar este complicat! Si am auzit ca daca se opereaza peste catva timp apar din nou si se fac mult mai mari!
Acum incerc tratamentele naturiste si vreau sa va anunt ca, cu tinctura de propolis si crema de propolis si galbenele incepe sa se micsoreze. Multumesc inca o data pentru sfaturi!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Ti-l recomand calduros pe Dr Catalin Popescu. Il gasesti in Bucuresti la clinica Medsana( tf 4.10.86.43). Este un om extraordinar si un profesionist. Sunt sigura ca te va ajuta. Pe mine m-a ajutat atunci cand nici un alt doctor nu avea vreo solutie.

Sanatate!

catalina si o mamica fericita

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput