Miresele anului 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
quote:
Originally posted by zozela
Sar'naaa Nushaaaa!!
Pai asa...bravo..sa tineti post..ca si noi tinem..Ar fi tare bine daca ne-am muta amandoua odata la burticoase..
Stelista mama...stelista ..
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
auzi bre eu daca nu intru la burtici in luna mai sau max iunie ma dau batuta ca m-am saturat...stau si ma gandesc daca e treaba buna cu barbatu-miu
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
zozela spune:
I-auzi la ea...se da batuta....Eeee..Nushoo..batuta cred ca o sa fii tu.. daca nu incetezi cu prostiile..Pai cum sa te lasi mai fato?! Sunt fete(intra la aspirante) care incearca de ani buni...Si noi care incercam de cateva amarate de luni..dam rpd vina pe sotziori saracii()..Calm coana..calm.. Io incerc 1 an..Daca nu vine ..at. o sa vad ce o sa fac....Da' pana at. mai e...
Hai vino sa te ca de certat te-am certat destul..
Nunta noastra-26.06.2005
nushulica spune:
quote:
I-auzi la ea...se da batuta....Eeee..Nushoo..batuta cred ca o sa fii tu.. daca nu incetezi cu prostiile..Pai cum sa te lasi mai fato?! Sunt fete(intra la aspirante) care incearca de ani buni...Si noi care incercam de cateva amarate de luni..dam rpd vina pe sotziori saracii()..Calm coana..calm.. Io incerc 1 an..Daca nu vine ..at. o sa vad ce o sa fac....Da' pana at. mai e...
Hai vino sa te ca de certat te-am certat destul..
Nunta noastra-26.06.2005
pentru bataitza....inca nu ma dau batuta dar totusi acusha cred ca o sa fiu stresata din aceasta cauza
uite promit ca o sa tin pasul cu tinecat tragi tu trag si eu
dana n. spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Sar'naaa Nushaaaa!!
Pai asa...bravo..sa tineti post..ca si noi tinem..Ar fi tare bine daca ne-am muta amandoua odata la burticoase..
Stelista mama...stelista ..
Nunta noastra-26.06.2005
auzi bre eu daca nu intru la burtici in luna mai sau max iunie ma dau batuta ca m-am saturat...stau si ma gandesc daca e treaba buna cu barbatu-miu
Nushulica,asa repede te dai tu batuta?Pune mana la munca...
Si eu astept ca si tine...si pana acum nimic
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
anangel_lexi spune:
Leyla, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Nusha, se poate! Cum sa te dai batuta! Ne suparam!!!
Fetelor, eu va urez de pe acum Pasti fericit si petrecere frumoasa ca nu stiu cate din voi mai intra pe DC pana de Pasti. (eu o sa mai intru )
Pupicei!
19+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
nushulica spune:
quote:
Originally posted by dana n.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
aaaaaaa....deci asasi taci chitic acolo!!!
ia sa iasa la interval acuma toate miresicile care lucreaza cu spor sa vedem cate suntem
dana iti urez bafta si poate intram toate 3 impreuna cu zoze la burtici
PASTE FERICIT SI DE LA MINE!!!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by dana n.
------------------------
aaaaaaa....deci asasi taci chitic acolo!!!
ia sa iasa la interval acuma toate miresicile care lucreaza cu spor sa vedem cate suntem
dana iti urez bafta si poate intram toate 3 impreuna cu zoze la burtici
PASTE FERICIT SI DE LA MINE!!!
Asa sa fie !Sa avem bafta toate la conceput bebei!
Paste fericit la toate miresicile!
------------------------
Ioana81 spune:
Buna gagicoasele! frumoasele!!!
Nusha pai sa stii ca meriti bataita aia de la Zoze sa nu te mai auzim ca te lasi batuta!
Dana chiar ca stateai ascunsa bine ! Multa bafta!
Si noi am incercat cateva luni, dar a fost misto incercarea asta cred ca o sa mai incercam. Acum e mai greu cu partea asta dar nu imposibil .
Si acum vrem sa va uram si noi Paste Fericit!!!!!! si nu in ultimul rand multi bebei pe aici!
Pup fetele si ne auzim dupa Paste. Mie mi s-a promis o rasfatare maxima din partea sotului azi asa ca ...plecam la shopping!!!!!!!
Ioana 26+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
anangel_lexi spune:
Hehe, Ioana, si voi la shopping? Si noi! Mai ales ca azi aniversam 6 luni de casatorie!!!
Abia astept!
19+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png