Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pentru nostalgice ...si pentru ca mi-am amintit de daii ..... ia uitati ce faceam noi (babele cele mai "vechi" de pe forum) anul trecut pe vremea asta...sau mai exact perioada 23.03 - 07.04.2005

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863

..iar pe listutza eram....8 miresici

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violici spune:

Ideea mea e- nu voi pune floricele in piept decit;mire, nas ,socrii-
si voi incerca sa inlocuiesc asta cu marturii pentru restul de invitatii.
Am fost in Dragunul Rosu si nu imi venea sa cred ce pot gasi -ca marturii- si la ce preturi.Cutiutele cu tot cu fundite erau la set de 12 ce 7,50 ,am vazut si inimioare din carton imbracate in tul -dar nu mai stiu pret- foarte interesante.Iar vinzatoarea spunea ca va primi si modele noi.
Multam ptr primire, si DA sunt ultima dintre voi in acest an-deocamdat- ca noi desi suntem de 8 ani impreuna acum ne veni mintea si asta cam tirziu (in ianuarie 2006)ca era sa nu mai gasim nici restaurant pentru o simbata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daii CASA DE PIATRA si toata fericirea din lume vo doresc!!!!
Krelia te-a apucat nostalgia? ce vremuri mai!! eu vroiam catel si mi-a dat D-zeu un bebe. lasa ca e bun asta, ca inca, nu distruge mobila. .
Violici bine ai venit pe .

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Violici bine ai venit.
Krelia de cand esti tu baba??? oricum oare cine a citit Miresele anului 2006 de la cdapitolul 1?? cate miresici din cele noi? Eu una am citit inainte de a intra, cine se mai baga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aceste marturii trebuie facute de noi sau pot fi comandate ca si invitatiile si cardurile care se pun pe masa?

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Aceste marturii trebuie facute de noi sau pot fi comandate ca si invitatiile si cardurile care se pun pe masa?

Nana Motoc

tu alegi, potu sa le faci sau sa le comanzi. depinde de cati bani dispui si de timp si binenteles, de indemanare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ce fac fetele?
Gio
Kreliut m-ai facut sa fiu nostalgica...ce vremuri...si ce putine eram ...doamne si cum spuneam "avem tot timpul pentru toate organizarile posibile si imposibile" si uite...acu' ma apuca cateodata disperarea cand realizez cum a trecut timpul si n-am facut mare lucruri ci abia acum incep cu adevarat organizarile! Merci de REMEMBER!
Daii..."CASA DE PIATRA!"...si poate mai treci pe la noi sa ne arati niste poze!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violici spune:

Marturii le poti gasi usor pe piata noastra variata si colorata.
Eu am ales varianta de a cumpara separat cutie si separat bomboane, ca asa cred eu ca voi scapa mai ieftin.
Asa cum am mai spus, eu inlocuiesc concardele cu marturii deoarece consider ca ideea corcadelor e -invitatii vor pleca cu ceva din nunta sau cu o amintire din nunta si acasa deci pot inlocui floricele cu marturiile. Eu am intilnit multe persoane care se strimba cind le infigea acul cu floricica in piept -ca de, le strica toaleta -asa ca ma voi strimba eu inainte de data asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mi-am scos hainutzele de vara... si nu mai ma incape nimic

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Daii, Casa de piatra!! SA fiti toata viata cel putin la fel de fericiti ca in aceasta zi!

Fetelor, se pare ca urmatoarea nunta va fi...a meaMai avem o luna si 5 zile pana la nunta. Nici nu stiu cand a trecut timpul. Noi am rezolvat pana acum: fotograf (multumim Radu300), DJ, cameraman, restaurant, baloane(pana acum avem 550 de baloane luate special pentru spart pentru ca ne-au promis prietenii ca or sa ne sparga din baloane si 100 de baloane pentru umflat cu heliu), am dat invitatiile (aproape toate), luat rochita de mireasa, doua voaluri, doua perechi de pantofiori pentru mine, luat coronita, bijuterii,lumanari pentru mese, luat cocarde (pana la urma eu care am zis ca nu pun cocarde, m-am indragostit de trandafirasii aceia imitatie si asa ca am achizitionat 180 de bucati trandafirasi: 90 roz*pentru doamne* si 90 albi*pentru domni*),luat trandafirasi si tull pentru marturii,achizitionat tull pentru decorat restaurantul si pentru stalpisorii de la biserica, rezolvat cu stalpisorii pentru biserica si am luat aproape toata bautura ptr nunta. Sunt sigura ca am mai uitat cate ceva, dar acum nu-mi mai amintesc. Va pupic.

Nunta noastra

Mergi la inceput