Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata miresici...
Pliciule... ne-am sincronizat perfect aseara... am vazut prea tarziu reply-ul tau.

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetelor!
In primul rand vreau sa va spun ca...mai am fix o luna pana la nunta
In al doilea rand, in legatura cu meciul de diseara sper sa castige Romania (de preferat partea de tara care tine cu STEAUA)
Va pupic si o zi cat mai buna tuturor!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

fetele!

Am de raspuns, ca de, ieri am tras chiulul (de la servici am plecat la cumparaturi, apoi la stomatolog).

Rexanne, tortul nostru (tortul miresei adica) o sa aiba in jur de 1 kg 200 si costa 45-50 ron/kg, iar mini-tortuletzele cam 4,5 ron/buc. plus personalizarea in jur de 0,2-0,3 ron/buc. In plus ne va mai costa inchirierea decorului, care nu se stie inca exact cat va costa, pentru ca e in lucru. Si apropos ca zici ca-s mai mari preturile in Bucuresti, sa stii ca au facut astia un studiu recent si a reiestit ca (virgula) Clujul e cel mai scump oras. Asa ca... poate o sa te surprinda sa nu fie mai mare pretul. si-ti tin pumnii sa gasesti ce doresti tu!

Elara, eu o sa procedez cu place-card-urile in stil american, adica pe ele va fi scris doar numele si numarul mesei, si o sa le pun la intrare pe o masuta. Invitatii o sa stie la ce masa trebuie sa stea, cat despre loc in sine, eu n-am chef sa-mi bat capul, lasa sa se aseze ei la masa langa cine le place.

Ciciep, felicitari pentru rochitza. Sa o porti iubita si fericita. Sa stii ca si eu mi-am luat un model total diferit de ce probasem pana in momentul ala, si prietena mea (viitoare d-ra de onoare) care a fost sacrificata sa colinde magazinele cu mine a fost foarte surprinsa. Dar m-am indragostit pe loc de rochitza si ... gata!

Moko, evident ca daca pui poze abia asteptam sa le vedem. Dar vorba Kreliei, noi daca nu aratam nu indraznim sa cerem sa vedem...

toate miresicile!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o nasica de 2006 (30 iulie) si am o intrebare: se mai oficiaza cununii civile duminica? Noi am sunat la Primaria sector 2 si ne-au spus ca angajatii nu vin la serviciu pentru o singura cununie ci doar daca sunt mai multe in aceeasi zi. Ne-au sugerat sa ne mai interesam prin vara (desi nunta ar fi in iunie). Va intreb in numele unei miresici 2006 care va avea nunta duminica 18 iunie 2006. Mai sunt miresici pe 18 iunie care au cununie civila la primaria sectorului 3 sau chiar 3?

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

[/quote]Hai nu fii suparata ca sigur gasesti...
Daca iti spun cum mi-am gasit eu biserica vei rade de mine...
Eram si gravida in 2-3 luni, era prin mai si noi aveam nunta pe 3 iulie... Am cautat in zona restaurantului biserici unde sa mai gasim loc... ba nu era nimeni la biserica atunci cand mergeam noi, ba nu mai gaseam liber... si pentru ca nu mai aveam timp si chef sa bat tot Bucurestiul, am pus mana pe Pangini Aurii ... am cautat dupa strazi, ca sa fie relativ aproape de rest. si am pus mana pe telefon. In juma de ora aveam biserica... Am fost fuga sa vedem biserica si sa platim avansul si am rezolvat problema. Noi am facut nunta la Biserica Alba de pe Calea Victoriei.
Asa ca stai linistita ca sigur gasesti ... mai ales ca mai ai destul timp

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

[/quote]
si noi facem la biserica Alba! si cum a fost slujba si corul????

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

In loc de BUNA DIMINEATA....

HAI STEAUA!!!!!!

Si acum..in aceeasi nota..pentru cele care nu frecventeaza subiectul cu pricina ...dar, care sunt steliste declarate..

La divortz, judecatorul il intreaba pe copilul de 5 ani al viitorilor fosti sotzi:
- Cu cine vrei sa ramai, baietas, cu mama ?
- Nu, ca ma bate !
- Cu tata ?
- Nu, ca ma bate !
- Atunci unde vrei sa mergi ?
- La Rapidu, ca nu bate pe nimeni !

in rest...lacrimusse de fericire...multe pupuri...si 27 la numar

diseara...papucii ros-albastri ...o berica la nas...tziga' cat cuprinde ...si okii mari cat cepele!!!

Fetelor...voia veti colegi care duhnesc a parfumuri...groaznice?? ...pentru voi??? (io mor....mi s eintoarce stomacu' pe dos, fratilor..unde s-a mai pomenit parfum DULCE de barbat??...bleaaahhh...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

am uitat sa zic si eu BUNA DIMINEATA la fete!
doresc sa felicit pe aceasta cale toate fetele care si-au achizitionat rochita de mireasa mult visata!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
Fetelor...voia veti colegi care duhnesc a parfumuri...groaznice?? ...pentru voi??? (io mor....mi s eintoarce stomacu' pe dos, fratilor..unde s-a mai pomenit parfum DULCE de barbat??...bleaaahhh...

26 august 2006
[/font=Comic Sans MS][/purple]

tare bancul!
la mine e mai misto ca noi avem o colega ca are un parfum ce miroase a RAID pentru gandaci! si mai are si boala sa se dea foarte des cu el si cand intri in lift dupa ea simti ca te ia cu lesin!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Io n-am nimic cu omu'..ca-i baiat de treaba...gateste super ...ne mai aduce din cand in cand praji facuta de el ...dar ... la capitolul parfumuri...e praf!!! ...desi..bag mana in foc..foloseste parfumuri scumpe...da'...zau...astea nu le-as da nici dusmanilor.....eh, poate rapizilor, da

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata!
Krelia, cred ca al tau coleg foloseste un parfum scump intr-adevar, este unul de la o firma super cunoscuta care miroase a tamaie.... mi-a intors stomacul pe dos cand l-am mirosit, pana si vanzatoarele saracele ne recomandau orice altceva, numai ala nu....
sau nu despre parfumul asta vorbesti?

Mergi la inceput