Tatici si viitori tatici de 2005-2006 !!!
Dragi Tatici de 2005-2006
Da pe voi nu va intreaba nimeni nimic?
oare voi nu simtiti nimic in timp ce Femeia vietii voastre sta sa aduca pe lume marea minune;
Pe voi uitam mereu sa va intrebam ce se intampla in sufletelul vostru?
Ma gandesc sa-l trimit pe sotul meu pe DC sa va scrie el ce simte,de vreo 3luni incoace nu mai este acelasi barbat pe care l-am cunoscut,
ba din contra este mai tandru ,iubaret,atent si de folos la casa omului![]()
Dragi tatici asteptam cu sufletul la gura sa ne srieti si noua din trairile voastre.
Cu respect,
Ionica +14
La mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de ionica
sa va scrie el ce simte
Eu pe tati puiului meu l-am pus sa scrie in jurnalul lui bebe despre prima lor intalnire (am nascut prin cezariana cu anestezie totala si ei 2 s-au intalnit prima oara)
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
Medeea76 spune:
Iubita, daca taticii nu raspund, sa nu te intristezi si sa nu te miri. Trairile lor sunt aproape la fel de intense ca ale noastre, doar ca in casa cineva trebuie sa fie si barbat!
Si al meu e foarte atent, a preluat toata treaba din casa, e sensibil si foarte ingrijorat. Foarte rar insa imi spune ce simte de cand am ramas insarcinata, dar atunci ma impresioneaza profund.
Poate totusi ni se dezvaluie taticii de pe forum, ca tare sunt si eu curioasa!
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
mariana_1976 spune:
Ionica,
Ti-ar raspunde el saracu´ dar problema e ca nu cunoaste limba romana fiind suedez!![]()
Cind mi-a anuntat nasterea a scris pe forum(fiindca l-am rugat eu) dar...in engleza!
Am impresia ca viitori tatici nu prea comunica in general despre acest subiect nici macar intre barbati.
Imi amintesc totusi ca era un viitor tatic pe forumul de mamici(pai nu asa sunt intitulate odiseele:"mamici de...")
Intr-adevar niste tatici ar fi foarte bine veniti sa-si exprime si ei parerile![]()
![]()
numai bine tuturor,
Mariana
mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
cinta spune:
sa stii ca cel putin in cazul nostru taticul comunica destul de intens cu prietenii legat de odiseea sarcinii si visele de viitor.
e foarte mandru de zvarluga din burtica [pauza] care a dat din picioruse surprinzator de devreme. ia lectii practice de la alti proaspeti parinti legate de schimbarea pampersilor [mereu se ofera sa faca treaba asta cand mergem in vizita la prieteni cu bebei], de criterii de alegerea caruciorului [ sa fie rezistent, sa fie usurel si usor de manevrat, etc], etc. l-am auzit vorbind cu tatici mai cu experienta, cu puiuti mai maricei, inclusiv despre spaime si temeri prin care a trecut in cele cateva luni.
din pacate, nici el nu va scrie pe forum, nefiind roman.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
ionica spune:
Maine fiind weekend, sotul mi-a promis ca v-a veni sa-si scrie trairile,
Dar va rog sa nu dati cu rosii in el;
are accent francez
si face grseli de grama!!!
asa ca maine vom avea un Domn printre noi!!