Mamici de mai-iunie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
inaioana spune:
Simona, acum am vazut intrebarea ta cu greutatea. Practic nu au cum sa il cantareasca pe bb, dar se face un calcul dupa o anumita formula in care intra masuratorile lui si reiese greutatea. Are o marja de eroare care creste odata cu dimensiunile copilului (de la cateva zeci de grame la inceput, la vreo 2-300gr mai la sfarsit), pentru ca sunt copii mai lunguti si slabuti si altii mai grasuti.
Laura, eu o deleg pe Magg pentur paturicile mele, sper ca ai vazut!
Ioana
33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
VoichiV spune:
Dilaural, eu vin maine sa iau paturica bebelinei... Multumim mult de tot!
VoichiV
30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
dilaural spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Laura, eu o deleg pe Magg pentur paturicile mele, sper ca ai vazut!
Ioana33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) [/green]
pozici [/font=Comic Sans MS][/b]
da da ... am vazut! O astept pe Magg sa spuna cand vine ea si va cuplez paturicile!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
magghyc spune:
laura,
Eu vreau sa vin la Bucur Obor (e f aproape de noi) maine la 12.30...
E posibil sa intarziem un sfert de ora, eventual da-mi pe PM un mobil de-al tau, ca sa te anunt. De venit venim sigur si luam paturicile Inei si paturica mea. Ce nu stiu exact e cat e o paturica (s-a mai scris, dar mi-a iesit din creieras). Asta ca sa iti pregatesc deja banutii. Pupicii pe care ii meriti sunt greu de contorizat!
LYly, tu vii la Obor?
Magg
dilaural spune:
quote:
Originally posted by magghyc
laura,
Eu vreau sa vin la Bucur Obor (e f aproape de noi) maine la 12.30...
E posibil sa intarziem un sfert de ora, eventual da-mi pe PM un mobil de-al tau, ca sa te anunt. De venit venim sigur si luam paturicile Inei si paturica mea. Ce nu stiu exact e cat e o paturica (s-a mai scris, dar mi-a iesit din creieras). Asta ca sa iti pregatesc deja banutii. Pupicii pe care ii meriti sunt greu de contorizat!
LYly, tu vii la Obor?
Magg
Bine Magg... te trec la listutza cu cele care vin maine la Obor. Ai de luat 4 paturici (3 Inaioana si 1 tu) x 150.000 lei/ paturica = 600.000 lei.
Iti scriu PM cu mobilul meu!
Fetelor...sa stiti ca am factura la paturici. Sa nu credeti ca le-am luat mai ieftin de la depozit si fac eu o afacere cu ele! O aduc maine la intalnire ca sa vedeti!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
florypop spune:
Dialural, eu nu pot maine. In seara asta ne putem intalni cumva? Tu prin ce zona locuiesti ca vin eu mai aproape de tine.
Pupici,
Flory
28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
dilaural spune:
In seara asta nu pot decat in jur de ora 9. Si eu stau in zona Mosilor!
Daca te "coafeaza" da-mi un PM sa stabilim detaliile!
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
amiss nici la mine in casa nu sunt microbisti!Scorul a fost 1-1 daca nu ma insel..
doroti si sotul a zis ca e subred..mai trebuie intarit fundul ala zic eu.Astept sa vad ce zic si fetele care mai au cos lor cum li se pare..poate numai al meu o fi asa!
Aaa..sa vedeti ce am patit si cu cosul..era alt vanzator acolo, il intreb eu cat costa si imi spune ca nu stie..ca trebuie sa dea un telefon!Dupa ce a dat acel telefon imi spune ca e 60RON..asta dupa ce sapt trecuta tanti aia de acolo mi-a zis de mai multe ori ca e 48RON.Dar respectivul cand ne-a vazut in dubii a zis ca-l lasa la 50RON!
Cu alte cuvinte a incercat sa vada daca-i merge si lui sa scoata ceva la el..off, ce mai oameni! Oricum l-am luat bine avand in vedere ca acelasi cos se vinde in Bucur Obor cu 70RON..Asta era ultimul si il aveau demult acolo..cred ca nu mai trageau sperante sa-l vanda si au scazut pretul!
io35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby
Bebe
Bai ce nesimtiti unii!!!
Eu cind miam luat scoica am fost citeva ori in "Gemenii" e asa un magazin aici, si se socoate mai eftin, acolo era 850lei de ai nostri, cum ar veni 65$, apoi nu stiu de ce sotul a zis sa mergem intrun Mall "Elat", acolo ca deobicei preturi astronomice, si ce sa vezi? Scoica cu 750lei, adica 57$, de acolo si am luato.
Cit priveste cosuletu, eu zic sa astepti sa pui bb in el, dupa care o sa vezi sigur ce trebuie de facut.
doroti_5
33+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
nastad spune:
quote:
Originally posted by Irinel
[
Inaioana, Doina, sunt alaturi de voi luni. Eu l-am dat pe Danut inainte de un an la gradi ca trebuia sa ma intorc la serviciu, si asa greu mi-a fost... Fetitele voastre sunt mai marisoare, da tot greu e, probabil la orice varsta i-am da tot ne-ar fi greu sa ne obisnuim. Pupici voua si fetitelor voastre.
chiar aveam nevoie de incurajari!Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by amalisimonaMa strecor si eu printre paturici, cosulete de nuiele si microbisti.
Cum va spuneam.....ma intorc cu vesti dupa consultatie. In primul rand, cand m-a vazut, doctora s-a luminat la fata si m-a felicitat ca am reusit sa ajung pana in sapt 35, neascunzandu-si deloc uimirea. La prima internare (30 de sapt) mi-a spus sa incerc sa ajung macar la 33-34 de sapt.....35 fiind un termen deja prea optimist. A zis ca este o minune dumnezeiasca faptul ca bebe a stat cuminte si ca starea lucrurilor a mers spre bine. Vreau sa va spun ca sunt taaaaare fericita ca doctora m-a asigurat ca bebe se poate naste de acum fara sa aibe probleme, pentru ca deja plamanii lui produc surfactant. Asta m-a linistit foarte mult, dar nu inseamna ca ma voi culca pe o ureche. O sa continui, ca si pana acum, sa ma ridic din pat doar pentru a merge la toaleta. In momentul de fata patul este cel mai bun prieten al meu si asa va fi pana la nastere
(ca dupa......mai mult ca sigur ii voi duce dorul). Voi trage cu dintii de fiecare zi, pentru ca imi doresc prea mult sa duc copilul macar pana la 37 de sapt.
La ecograf mi-a spus ca totul e bine. Bebe e tot fetita si tot infipta cu capul inainte, placenta e in fundul uterului, lichid amniotic ok. Mi-a luat cultura din col si rezultatele le voi avea sapt viitoare. Ce nu inteleg eu, este partea cu greutatea lui bebe. Ce fel de ecografii faceti voi de vi se spune "gramajul" copilului? Eu nu am indraznit sa intreb doctora de ce nu s-a dotat cu un ecograf mai performant.
Am stabilit ca daca bebe s-a hotarat sa mai astepte pana la 38 de sapt (Doamne ajuta), pe 21 aprilie (adica in Vinerea Mare) vom face cunostinta cu iubita noastra mica
.
Va pup si va urmaresc in continuare "odiseea paturicii"
.
Simona34+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
Uraaa. ce bine!!!Dai indicatii stricte bblinei tale sa stea acolo pina cind trebuie, promitei masina cind o impli 18 ani, si sa vezi cum te asculta.Sa dea Domnul sa o duci pina la termen, si toate fetele la fel!
doroti_5
33+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Cu alte cuvinte a incercat sa vada daca-i merge si lui sa scoata ceva la el..off, ce mai oameni! Oricum l-am luat bine avand in vedere ca acelasi cos se vinde in Bucur Obor cu 70RON..Asta era ultimul si il aveau demult acolo..cred ca nu mai trageau sperante sa-l vanda si au scazut pretul!
Seby
Poze mami si bebe
Ma strecor si eu printre paturici, cosulete de nuiele si microbisti.
. La prima internare (30 de sapt) mi-a spus sa incerc sa ajung macar la 33-34 de sapt.....35 fiind un termen deja prea optimist. A zis ca este o minune dumnezeiasca faptul ca bebe a stat cuminte si ca starea lucrurilor a mers spre bine. Vreau sa va spun ca sunt taaaaare fericita ca doctora m-a asigurat ca bebe se poate naste de acum fara sa aibe probleme, pentru ca deja plamanii lui produc surfactant. Asta m-a linistit foarte mult, dar nu inseamna ca ma voi culca pe o ureche. O sa continui, ca si pana acum, sa ma ridic din pat doar pentru a merge la toaleta. In momentul de fata patul este cel mai bun prieten al meu si asa va fi pana la nastere
), pe 21 aprilie (adica in Vinerea Mare) vom face cunostinta cu iubita noastra mica