Cer prea mult?

Cer prea mult? | Autor: georgi75

Link direct la acest mesaj

Atata timp cat respect sau pastrez anumite limite, mi se pare normal sa mi se raspunda la fel.
Nu vreau sa spun ca am pretentia de a mi se spune "sarutmana" sau sa mi se vorbeasca cu "dumneavoastra"

De cateva ori insa am fost pusa in situatzii aiurea carora le-am pus capat ridicandu-ma si plecand pur si simplu.Dupa incident, persoanele respective au venit cu scuze, dar mi-e greu sa uit pur si simplu ce mi s-a spus si sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic.Cel putzin, nu imediat.Imi trebuie timp.
Pur si simplu nu mai pot comunica la fel ca inainte.Nu pot fi ipocrita.Sa spun una si sa gandesc alta.
Persoanele apropiate ma cunosc deacum.Insa sunt altii care ma acuza de egoism sau chiar aroganta.

Cateodata ma gandesc ca ar trebui sa ma schimb.Dar nu pot

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Nu greseseti ca nu accepti orice, dar cred ca ar face mai buna impresie daca in loc sa pleci pur si simplu, dai o mica explicatie. De genul " cat timp imi vorbesti pe tonul asta nu cred ca putem discuta".

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Pur si simplu nu mai pot comunica la fel ca inainte.Nu pot fi ipocrita.Sa spun una si sa gandesc alta

pai pastreaza-ti parerile pt tine daca nu vrei sa ajungi la discutii inutile. Eu una am observat ca uneori pur si simplu iti pierzi vremea incercand sa-ti impui pct-ul de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

bineinteles ca bag o mica "incheiere" inainte de a pleca
Michelle 7 tocmai asta spuneam, prin faptul ca nu stau la discutzii, dau de intzeles ca-s aroganta.
Oricum, am prins ideea.Suntem pe aceeasi lungime de unda.
Poate ca totusi nu sunt prea pretentzioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Stai linistita ca nu la tine este problema. Problema este la cei lipsiti de educatie care nu stiu sa trateze un om cu respect, asa cum merita.Mi se intampla si mie deseori.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu pt. ca sunt sincera si spun ce gandesc sunt considerata a fi "cu nasul pe sus"

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Pai e cam vag...
In ce situatii te-ai ridicat si ai plecat, sau cam care ar fi limitele pe care le accepti si in ce privinta?
Ca nu cred de exemplu ca te-ai ridicat si ai plecat ca nu ti-a spus cineva "Sarutmana" sau "dvs" ?

Mergi la inceput

Ca nu cred de exemplu ca te-ai ridicat si ai plecat ca nu ti-a spus cineva "Sarutmana" sau "dvs" ?

Iulia

[/quote]

Daca citesti postarea mea cu atentzie, ai sa vezi ca tocmai asta spuneam.Nu am aceasta pretentzie.

Cat despre un caz concret, hai sa-ti povestesc pe scurt intamplarea care m-a facut sa postez acest subiect.

Merg cu sotzul la o zi de nastere.sarbatoritul era si moshul fetitei mele.El deja bause putin peste limita
Sotzul meu are o firma.La fel si moshul.In aceeasi curte.
Ei bine, la chef nu s-a discutat decat despre firma sotzului meu(care intamplator sau nu, merge mai bine decat a moshului nostru).
ei bine, sotzul meu nu stie sa-si coordoneze muncitorii,nu stie sa le vorbeasca,in fine discutzii care nu-si aveau locul.Am incercat sa intervin spunand ca poate ar trebui sa schimbam subiectul.
Am fost oprita cu "ce p***a matii"
OK, omu-i beat, trecem peste.A doua oara idem.deja nu prea mai puteam inghitzi, am plecat in bucatarie.Sotzul, saracul,a ramas acolo.
Cam peste jum. de ora, ma intorc in sufragerie.Si aud cireasa de pe tort:"daca vreau sa-ti fac rau, te filmez doua ore si ma duc la Directia Muncii ca ai 2 baietzi fara carte de munca".
Deja era prea mult.Am spus ca nu mai pot sta sa ascult asemenea magarii si am plecat.

Ma opresc aici si astept opinii.Cam ce atzi fi facut fiecare.

Pentru ca exista o continuare, si din toata povestea, eu am iesit oaia neagra.Nu ca mi-ar mai pasa...Deja oamenii aia imi sunt indiferentzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

georgi75 pai mai ai nevoie de confirmari? e rautate+invidie+ nesimtire. ce te tot stresezi? eu zic sa o rariti cu "prieteni" din astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Daca dupa cele intamplate unii te considera oaia neagra...nici nu merita sa te stresezi. Faptul ca omul era beat nu ii oferea o scuza sa iti vorbeasca asa. Si eu as fi facut la fel ca tine, daca as fi reusit sa ma stapanesc altfel ias fi aruncat o replica taioasa la "invitatie" si as fi plecat. Faptul ca vrei sa fii respectata nu este absurd... eu pot sa-ti spun decat BRAVOO

ANCA si EMA

Mergi la inceput

fetele, pupici

cu ei am taiat-o de atunci.
in momentul in care si-a cerut scuze ca era beat si nu mai stie ce a zis(asta la vreo saptamana dupa incident), i-am spus ca deocamdata nu pot trece peste.
Stiti ce mi-a zis sotzia lui?Ca mi-am batut joc de ea(in ideea ca nu m-am mai dus in noaptea de revelion la ei cum e obiceiul).

Oricum va multzumesc pt sfaturi.
M-am linistit. Credeam ca am luat-o eu razna pt ca am auzit(in cercul nostru de prieteni) si voci care ma acuzau.
De-asta am vrut o parere neutra

Mergi la inceput