Steaua - Rapid, sfert de finala al Cupei UEFA
Raspunsuri - Pagina 14
soma spune:
quote:
Originally posted by Catalinquote:
Originally posted by soma
civilizat sunflower, civilizat. Da ce cauta jiji acolo, nu pot sa pricep. Mai sar si astia cu camerele pe el
. Da' 3-0??? e bataie de batjocura, inseamna ca nu pricepem fenomenu...
hai ca ma duc sa ma culc si sa pun la rece.
Aaa, tre sa ma duc si la serviciu maine. Las pe maine seara
Soma, daca esti asa "baiat adevarat", te rog fa diferenta intre echipa si finantator. Echipa exista de ani de zile, Jiji e doar de cativa ani; echipa va ramane si peste ani de zile, Jiji poate nu... ce e greu de inteles?
Si nu in ultimul rand, daca esti suporter adevarat, sprijina-ti echipa favorita fara a lovi in ceilalti!
Pana aici mi-am spus parerea in calitate de membru DC si de suporter al Stelei. Pentru afirmatia ta legata de priceputul fenomenului, te rog sa recitesti www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulamentul DC, cu precadere punctele 4 si 5! Poti considera aceasta recomandare drept avertisment intrucat nu esti la prima contra cu alti membri DC.
Catalin
Think pink!
SunSmile scuze pentru "sunflower" chiar n-a fost cu intentie. Doar din cauza vitezei, sincer.
Catalin, cred ca exagerezi cu apreciarile tale. Si cred ca exagerezi si cu bulanu' de moderator gen Garcea. Daca mai aveai ceva de spus trebuia sa te sesizezi la subiectul respectiv.
Ce vrei sa spunem?
steaua-rapid 3-0 (poate daca gresim stadionul)
steaua-rapid 7-0
....
hai sa fim seriosi.
daca o luam cu 3-0 am disparut de aici
Lady_Hawk spune:

HAI STEAUA!!!!!!

Pronostic:2-1
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
impreuna spune:
soma suntem oameni mari, ce mai 
puteai sa spui si tu linistit ce pronostic ar fi vrut muschii tai, ca nu se supara nimeni.
Avem si noi dreptul sa visam, nu ca ne-am supara sa se indeplineasca ![]()
Flavia (sotie si mamica fericita)
maimutzica spune:
Steaua-Rapid 2-1
Hai Steaua!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
zuzunaki spune:
Steaua-Rapid :1-2(i wish...
)
Catalin,
stii cumva pe la nemti ce post da meciul live?10x
edit:tot pe DSF![]()
ratusca1977 spune:
Pentru cei care nu pot vedea meciul la TV, se va transmite si pe net la www.meciulmileniului.ro
HAI STEAUA!!!
Catalin spune:
Pentru nemti, meciul se transmite tot de catre www.dsf.de/de/programm/pr-programm/prpr-fussball/prprfu-uefacuplive/uefacup-live.html" target="_blank">DSF
www.tv-sport.de/fussball.shtml" target="_blank">LIVE: Donnerstag, 06.04.2006 - 19.50 Uhr - DSF
UEFA-CUP-Viertelfinale 2005/06 - Rückspiel: Steaua Bukarest - Rapid Bukarest
De curiozitate, sa va uitati la cotele pariurilor celor doua echipe!
Soma, in loc sa te tii de provocari gratuite, te rog sa citesti postarile tale si raspunsurile primite la acest subiect (p. 6-8), imagineaza-ti ca aveai dialogurile astea fata in fata cu un grup numeric egal de suporteri stelisti (cat se poate de reali) si apoi intreaba-te daca ai mai fi folosit acelasi ton rautacios si atotstiutor fata de ceilalti membri ai forumului! Ti-ai fi permis atunci sa-i iei peste picior pe cei de o alta parere decat a ta?
Daca nu ai nimic sa-ti reprosezi, atunci ai dreptul sa arunci cu pietre!
Catalin
Think pink!
soma spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Soma, in loc sa te tii de provocari gratuite, te rog sa citesti postarile tale si raspunsurile primite la acest subiect (p. 6-8), imagineaza-ti ca aveai dialogurile astea fata in fata cu un grup numeric egal de suporteri stelisti (cat se poate de reali) si apoi intreaba-te daca ai mai fi folosit acelasi ton rautacios si atotstiutor fata de ceilalti membri ai forumului! Ti-ai fi permis atunci sa-i iei peste picior pe cei de o alta parere decat a ta?
Daca nu ai nimic sa-ti reprosezi, atunci ai dreptul sa arunci cu pietre!
Catalin
Think pink!
asta cam suna a amenintare, Catalin. sau mi se pare?
vad un is de mania persecutiei p-acilea
Dar asta nu ne impiedica sa dam bataitza la caporalii lu jiji; 1-2 zic si eu. Am voie?

Doamne, bine ca nu sunt p-aprope ca cine stie ce pateam