masaj anticelulitic?
Buna fetelor,
Iata ca se apropie vara, si cu ea, incep si grijile noastre pentru silueta. Dupa iarna si multe alte schimbari din viata mea, am ramas cu 5 kg acumulate datorita poftei mare de mancare, precum si lipsei de activitate. Asa ca de curand am inceput sa ies de doua ori pe sapt cu bicicleta, si pentru ca stiu ca nu este de ajuns (anul trecut bicicleam in forta zilnic o ora), vreau sa incep si o serie de masaj anticelulutic. Stiu ca este dureros, dar am mai multa incredere in efectele lui decat impachetarile cu parafango.
Daca vreuna dintre voi imi poate da sfaturi, le astept si accept cu placere. Inclusiv ceva recomandari, tinand cont de faptul ca eu stau in Bucuresti, zona Titan, si lucrez in centru.
Multumesc!
Raspunsuri
clauf1000 spune:
nu stiu nimic despre masajul profesionist pt celulita in bucuresti
. eu sunt din targoviste si aici mi se par cam mari preturile. eu am incercat acasa o formula care a dat rezultate.dupa dus imi dau cu SUPLIFORM, este un gel de la farmacia naturista si apoi ma impachetez in folie alimentara. si eu am avut aceeasi problema cu 6 kg pe care le-am acumulat peste iarna, si parca s-auu depus toate numai pe picioare.fac asta de 2 sapt. si deja s-au dus aproape 2 kg. in rest, ma chinui sa beau 2l de apa zilnic. stii ce greu e?
BraveGirl spune:
quote:
Initial creeata de v_florina
Buna fetelor,
Iata ca se apropie vara, si cu ea, incep si grijile noastre pentru silueta. Dupa iarna si multe alte schimbari din viata mea, am ramas cu 5 kg acumulate datorita poftei mare de mancare, precum si lipsei de activitate. Asa ca de curand am inceput sa ies de doua ori pe sapt cu bicicleta, si pentru ca stiu ca nu este de ajuns (anul trecut bicicleam in forta zilnic o ora), vreau sa incep si o serie de masaj anticelulutic. Stiu ca este dureros, dar am mai multa incredere in efectele lui decat impachetarile cu parafango.
Daca vreuna dintre voi imi poate da sfaturi, le astept si accept cu placere. Inclusiv ceva recomandari, tinand cont de faptul ca eu stau in Bucuresti, zona Titan, si lucrez in centru.
Multumesc!
Daca vrei iti pot recomanda eu o maseuza care vine acasa care sta prin zona....sau poti sa mergi tu la ea. Eu sunt multumita de ea....Dar sa stii ce e super dureros..mai ales primele sedinte.
==========
Corina
Albumul meu
v_florina spune:
Si eu mi-am cumparat supliform, insa ce sa iti spun... uneori ma masez, altepri ma imbrac cu folie. m-am dat cu el cam 7 zile din 14, si nu am vazut nici un rezultat. am o carneeeee.... asa ca vreau sa incerc combinatia de masaj anticelulitic cu supliform. aseara l-am pus pe prietenul meu, dar dupa 20 demin imi era mila de el, eu ma uitam linistita la televizor, si el transpira tot :)))
bravegirl, orice recomandare este bine venita. imi poti trimite pm?
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by v_florina
Si eu mi-am cumparat supliform, insa ce sa iti spun... uneori ma masez, altepri ma imbrac cu folie. m-am dat cu el cam 7 zile din 14, si nu am vazut nici un rezultat. am o carneeeee.... asa ca vreau sa incerc combinatia de masaj anticelulitic cu supliform. aseara l-am pus pe prietenul meu, dar dupa 20 demin imi era mila de el, eu ma uitam linistita la televizor, si el transpira tot :)))
bravegirl, orice recomandare este bine venita. imi poti trimite pm?
Nu iti pot trimite Pm, pt ca nu il ai activat. Cred ca ai prea putine mesaje postate ca sa poti sa primesti PM.
==========
Corina
Albumul meu
v_florina spune:
nici eu nu iti pot trimite tie. iti dau adresa mea de e-mail aici, desi nu prea-mi place :(( v_florina@yahoo.com
rog un moderator sa imi activeze pm, daca se poate.
multumesc
BraveGirl spune:
quote:
nici eu nu iti pot trimite tie. iti dau adresa mea de e-mail aici, desi nu prea-mi place :(( v_florina@yahoo.com
rog un moderator sa imi activeze pm, daca se poate.
multumesc
Ti-am trimis mail. Sper ca l-ai primit.
==========
Corina
Albumul meu
v_florina spune:
Ufffff, nu l-am primit. adresa mea de e-mail este la fel ca si ID-ul. intre v si florina pui un underscore (_), ma gandesc ca poate nu se vede din cauza ca si id-ul meu si adresa de e-mail apar subliniate.
multumesc frumos de eforturi :)
claujro spune:
Eu fac masaj anticelulitic(sunt la a 6-a sedinta) dar la un cabinet in Dr. Taberei. Maseurul prefera sa lucreze acasa si daca vreti va dau nr de tel mobil. Are 29 de ani, e dragutz si cred ca-si face treaba bine. Eu platesc 300.000 pe sedinta dar acasa cred va ia mai putin.
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
BraveGirl spune:
quote:
Ufffff, nu l-am primit. adresa mea de e-mail este la fel ca si ID-ul. intre v si florina pui un underscore (_), ma gandesc ca poate nu se vede din cauza ca si id-ul meu si adresa de e-mail apar subliniate.
multumesc frumos de eforturi :)
Ti-am trimis din nou...sper sa-l primesti.
==========
Corina
Albumul meu