Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
Carmi spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
Scor final 1-1!
Noapte linistita!
Irina siVladut (26.08.2005)
Poze

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
vio_reurean spune:
Sa-lut!
Se pare ca bantuie o gripa si pe forum, si eu sunt racita si am febra, ma doare gatul si umblu cu masca pe langa copilu', de saracu' se sperie si face ochii mari.
asa de mari
si mi-e cam frica sa nu ia si el raceala.
Am fost azi prin magazine, ca a crescut si nu mai am cu ce-l tin prin casa.N-am gasit mai nimic. Mai incerc si maine, poate cu mai mult noroc...
Va rog mult, spuneti-mi si mie o adresa de la un magazin H&M din Bucuresti.
Somn usor la pitici si mamici,
Delia
Ps: sper sa mearga linkul asta
Delia-Vio
POZE cu Andrei
mimsi spune:
Vio, lasa-l sa mai faca okii mari, ca-s tare frumosi
.
Mifloricico, mi-e lene sa-ti dau PM (pe asta n-ai mai auzit-o, nu)Oricum n-am nici o veste de la Bogdan.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
vio_reurean spune:

MERGE!!!!
Hai sa va mai arat:l-am prins in sfarsit zamind! de cate ori vede aparatul, e foarte contrariat si nu vrea sa zambeasca deloc!
aici
si aici
si hai si aici
acum chiar ca o sterg!
Delia-Vio
POZE cu Andrei
Anya20 spune:
Vera - o mai tin vreo sapt si apoi ii dau liber la intalniri cu bbi.
Deci ne vedem curand
roxi23 - bun venit!
alinam - cred ca reactia lui Vladut a fost destul de prompta, asa ca nu cred ca e ceva de neglijat, precum ai spus si tu. Asa ca mare grija cand ii reintroduci produse din lapte (se incepe cu cant. minime, 2-3ml si apoi se creste progresiv. De obicei se face sub supravegherea unui medic).
Bianca - faptul ca duce manuta la urechi nu este relevant pt durerea otica, ci inseamna ca le-a descoperit si le cerceteaza. Poti incerca sa-l apesi pe urechi (sa apesi pe portiunea opusa pavilionului urechii, cu care sa acoperi canalul auditiv si sa presezi un pic - sper ca am explicat bine), iar daca e vreo problema urla tare. Si chiar si asa, nu poti declara ca are sigur otita.
Carmen - formulele de lapte praf au ca baza laptele de vaca (imbunatatit, desigur, pentru a fi adus cat mai aproape de componenta laptelui de mama); de aici aceasta alergie la proteinele din LV chiar si in cazul alimentatiei pe baza de lapte praf.
Miflore - felicitari pt iepuras!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Fetelor, devorez paginile, nu alta!![]()
Mihairi, trebuia sa te intorci la doctorita, ofofof, ce specimene!
Mary, sper ca sunteti bine dupa vaccin! Mai trebuie sa citesc...
Ioana, si eu stiu de aparatorile alea, le vezi si pe site-uri; Super pozele!!!
Ce pantofiori!
Ce sarafan!
Ce fetita!
Maddy, nici eu n-am avut net si chiar ma gandeam ca poate ai nevoie de crema... si eu nicaieri! In situatii din astea, fetelor, doar avem nr. de telefon afisate, sunati cu incredere!
Sanatate multa!
Cristina, banui ca nici noi n-o sa facem antirujeolicul la 7 luni, am intrebat-o pe doctorita si nu e pro pana la 1 an!
Diana, pentru perdelute poate se gaseste ceva la Mobexpert sau la Bricostore!
Ruxandra, si zici ca e obscen Matei?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
Anya, merci...asa a spus si dr. noastra. am scris insa pentru cine intrebase asta acum cateva pagini...pacat ca nu imi mai amintesc cine.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
Un nou capitol va asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72422" target="_blank">aici 

PA!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Alina, de aici sa inteleg ca cei care nu fac alergie la lapte praf (milumil) nu fac deloc la produse lactate? Crezi ca pot sa-i dau de exemplu smantana degresata? Ca adaos la piureul de legume pe care oricum altfel nu-l mananca? Sau iaurt? eu deocamdata nu i-am dat iaurt de nici un fel.
Catalina