Mamici de mai-iunie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 5

magghyc spune:
Alia,
ce diagnostic, hipotonia bilaterala a lui bb sau infectia urinara?
Streptococul a durat 1 saptamana, am fost inainte de a-mi lua proba la sefa de clinica, care e o dragutza si careia i-am explicat ca am muste pe creier legat de orice analiza vaginala sau de col, din cauza ultimei hemoragii.
Ea mi-a spus ca o va ruga pe asistenta sefa sa imi recolteze, asa s-a intamplat, tipa a fost super OK, chiar nu am simtit nimic si nu am avut nici cea mai mica problema dupa. Am uitat sa precizez ca am fost la Medicover Grozovici (este pe Stefan cel mare, langa spitalul I GH, Lupu, gasesti hata pe site-ul lor). Du-te la ei, pt ca practic laboratorul de analize este in aceeasi cladire, deci nu mai trebe sa umble cu streptococul pe strazi..
Magg

inaioana spune:
Maaama, biata Lyly cred ca a pierdut sirul paturicilor! Lyly, ai grija sa te duci in ziua de salariu! si mai bine vorbesti cu aia nici sa nu le mai duca la magazin de la depozit, mai bine ti le aduc pe toate la tine acasa si ai scapat de o problema!
Ioana 33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici

virgi spune:
Puiudana. ce mai fac dragasii aia mici?
Ama - felicitari pentru cele 36 sapt. Iar mi-ai dat asa niste emotii. Eu citesc mereu la semnatura ta..si ce scrie acolo...pare mai linistitor. Mai ai putin si o sa-ti tii puiutul in bratica.
Alia - si daca n-ai avut nimic...si ti-au incurcat aia analizele. Eu tind sa-l cred pe medicul meu...care mi-a spus..ca e imposibil sa nu ai nici un simptom.
Indiferent ce si cum...acum important este sa fie bb sanatos.

Roxana Claudia spune:
Inaioana sa-ti traiasca Katja, sa aveti parte doar de bucurii si impliniri!!
Cat despre paturica,va spuneam ieri ca a trecut soacra mea pe la mine si mi-a adus una....dar tot ravnesc la aia de la Bam Boo. Din pacate eu mai ajung doar luni acolo, cand merg si la kinetoterapeuta.
Pana ieri-alaltaieri parca mai era cum era...dar acum am descoperit ca am edeme muuuulteee! Si sunt atat de umflata incat nu se mai cunoaste nici urma de os pe piciorul meu....sunt de colo pana colo umflata ! Oare e remediu pt asta??
Roxana Claudia
http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

magghyc spune:
Lyly,
am vb cu sotul meu care a zis ca ar trebui sa imi fie rusine ca vreau paturica si te pun pe tine, ca vorba aia, suntem si noi din Bucuresti!
Deci noi iesim de pe lista, ne descurcam singuri...Unde e Bamboo, in care Cora?
Magg

26octombrie spune:
Virgi, eu te intrebam de nasha cu acelasi nume....icon cu ingerel
Mag, pai daca Cezar se sacrifica, vreau si eu, o mai degrevam pe Lyly! Bamboo e in carrefour orhideea, de-aia ... e cam departe. da' si la mine un semn... icon trist
Luana si Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005

inaioana spune:
Magg, nu e in Cora. Singurul Bamboo din Bucuresti este la Carrefour Orhideea (Regie)!
si
Katja (30 martie 2004)
pozici

VoichiV spune:
Roxana, singurele remedii la picioare umflate pe care le stiu sunt reunutarea la "sarea in bucate" si statul cu picioarele ridicate pe perne. Sper sa te ajute. Si eu am aceasi problema dar e greu sa respect aceste indicatii pt. ca in timpul zilei stau la birou si ajung seara destul de tarziu acasa.
VoichiV30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

dilaural spune:
Hai sa va vad care imi dati o inghetata... ca v-am rezolvat pe toate cu paturicile!!!
72 de bucati credeti ca va ajung?????????????
hahahahha!!!!
hai sa va vad! ca la magazin nu mai pupati asa ceva!!!
ROOOOOOOZZZZ - BLEEEEUUUU - BEEEEJJJJ....!!!!
Hai inscrierile in maxim 45 de min ca tre' sa comunic numarul final si culorile!!!
Ce primesc????
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural 28+ cu
Andreea Eliza

inaioana spune:
Io vreau bej (crem)! Dar care-i susta? Sper ca nu faci mijto de noi ca e un sobiekt sensibil, vezi doar!
PS E vorba despre alea de la Bamboo cu jucarie, nuuuu? ca altfel nu vreau!
si
Katja (30 martie 2004)
pozici