Mamici de mai-iunie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
mai, si eu as fi vrut o paturica bej dar nu am nr lui Dilauralcum pot sa o anunt? Sau e prea tarziu?
Eu acum am ajuns acasa si am vazut ce s-a petrecut p'aici
Poate Inaioana il are.
doroti_5
33+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
puiudana2004 spune:
Dilaural!!!!! Si eu vreau o paturica crem sau bleu,dar nu am fost acasa cand s-a facut lista.Acu am ajuns si mor de ciuda!!!

Virgi,pe puiuti a trebuit sa-i dau sapt trecuta ca am avut discutii cu socra-miu(puii erau la el).I-am dat la foc automat si mi-e tare dor de ei.
Ioana te rog frumos sa ma lamuresti si pe mine in privinta Magneziului efervescent:aseara si peste noapte am avut niste crampe musculare de lesinam de durere.Azi am fost la farma si am luat Mg efervescent,dar cand am ajuns acasa,am vazut ca,contine si Ca=200mg.Acum nu stiu ce sa fac,il iau sau nu.Te rog,lamureste-ma si pe mine cat mai repede.

Dana
31+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
amalisimona spune:
Azi am programare la consultatie. Mai sunt 2 ore, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa fie totul ok. Abia astept sa-l vad pe bebe
.
Azi noapte a fost ceva pui de furtuna in Brasov, asa ca am avut niste contractii groaznice
. M-am "drogat" bine si am suferit in tacere
, rugandu-ma sa depasesc momentul, apoi am incercat sa dorm cat pot de mult. Si am putut pana la 12:30 ![]()
. Dar cand m-am trezit, deja ma simteam mai bine.
Va pup pe toate si promit sa revin cu "impresii" dupa consultatie.
Simona
34+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by amalisimona
Azi am programare la consultatie. Mai sunt 2 ore, asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa fie totul ok. Abia astept sa-l vad pe bebe.
Azi noapte a fost ceva pui de furtuna in Brasov, asa ca am avut niste contractii groaznice. M-am "drogat" bine si am suferit in tacere
, rugandu-ma sa depasesc momentul, apoi am incercat sa dorm cat pot de mult. Si am putut pana la 12:30
. Dar cand m-am trezit, deja ma simteam mai bine.
Va pup pe toate si promit sa revin cu "impresii" dupa consultatie.
Simona34+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
Succes, iti tinem pumnii sa fie totul bine!!!
doroti_5
33+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
inaioana spune:
Fetelor, intru doar un strop sa va spun ca m-a sunat Laura si mi-a spus ca a luat deja paturicile de pe ultima lista. Nu aveam nr ei oricum sa o fi anuntat inainte si nici ea nu mai era acolo deja asa ca cine nu s-a inscris pe ultima lista...cu parere de rau tre' sa se duca la Bamboo la sursa!
Mi-a spus ca sunt nuante foarte frumoase singura chestie este ca toate sunt cu ursuletz, asortat la paturica, evident, dar nu sunt jucarii diferite, e acelasi model de ursuletz (bej, roz sau bleu, dupa caz).
Dana, io zic ca poti sa il iei si daca cumva ai contractii sa il opresti. Additiva Magnesium de care iau io nu are pic de calciu. Totusi 200mg nu mi se pare prea mult.
Simona, tinem pumnii!
Ioana
33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
VoichiV spune:
Ioana, multumim de veste. Plec si eu de la servici cu zambetu' pe buze ca are bebelina paturica
VoichiV
30+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
carminabulina spune:
Poate cu astea 2 ramase, paturicile, cade magareatza tot pe LYLY
. Ce zici LYLY te mai bagi?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
puiudana2004 spune:

Am ramas fara paturica!!!!Dar maine ma duc in Carrfour poate au adus si-mi iau.
Ioana saru-mana pt raspuns.Incep sa iau si vad eu ce se intampla.Dar e nevoie sa iau cate 1tb/zisau la 2 zile???
Dana
31+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
carminabulina spune:
Fetelor a innebunit lupul!!!!!!!!!!!! Am cautat capiata pe la vreo 5 farmacii si nu am gasit Tardyferon si nici nu mai am. Ce ma fac??????? Cica ar fi acu o criza...dar "de ce?" intreb eu si nimeni nu-mi raspunde 
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Veve spune:
..61
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6