Mamici de mai-iunie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
shoricutza spune:
[navy]Dilaural io zic ca nu ai nicio sansa sa ramai cu paturicile ... Ca sa nu zic ca mai sunt probabil fete care nu pot intra azi pe forum si maine cand vor citi vor dori si ele paturica ...
Oricum, io una sigur vin sambata (sotul meu a zis ca merita sa vina si el sa ne faca poze ca sa se distreze pe seama noastra
io
30+ cu
Ana
inaioana spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Dragelor va anunt ca si io am luni (3 aprilie) programare la Dr NayelAsa ca am intrat in randu' lumii pe aici ....
![]()
io30+ cu
Ana

Am lesinat de ras! Bravo tie, sa fie cu noroc!
Mersi frumos de urari!

Luano, in loc sa ziceti mersi ca v-am dat asa pont tare cu paturicile ba inca si prilej de "amintiri de neuitat", tot pe mine ma gasiti vinovata pentru ca a dat isteria in forum si s-a initiat "Operatiunea Paturica"?
Ioana
33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
doroti_5 spune:
Dilaural daca poti please si mie 2
(asta sa nu ziceti voi ca costa mai mult drumul) una roz si una vezi tu ce au ei acolo, ca nu e cu pretentii, si multumesc inca o data!!! 

doroti_5
33+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
26octombrie spune:
Inaioana, uite
! da tot capu' rautatilor ramai, stii asta, da?
Dilaural, cred ca sunt in asentimentul intregului forum "paturicos" daca te rog sa faci o poza mormanului de paturici, sa o putem pune pe post de coperta la albumul colectiv!!!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
doroti_5 spune:
Am uitat de ceva inportant!!!!
LA MULTI ANI KATJA!!!!SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SANATOASA, VOIOASA SI MAMICAI DE AJUTOR!![Pup]
doroti_5
33+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
inaioana spune:
Dilaural, ia mai baga-ma si pe mine cu inca doua paturici pentru cineva :una bej si suna roz! Plizzzz!
Deci in total la mine, 2 bej(crem) si una roz!
Eu nu pot veni sambata dar iti trimit banii eventual in cont daca iti convine si o sa deleg pe cineva sa ia si paturicile mele.
Luana, da , buna idee, si sa anexam si Povestea Operatiunii Paturica!![]()
Ioana
33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
dilaural spune:
Doroti ... am sunat acum la posta sa intreb cat costa un colet sub 1 kg pana la Chisinau. Mi s-a facut rau... este 550.000 taxa postala (asta inseamna aprox. 16 eur) + 150.000 costul paturicii (deci transportul este de 3 ori paturica)... Asta inseamna vreo 20 de euroi!
Crezi ca merita banii astia?
Daca tu vrei... spune-mi!
Dar mi se pare nejustificat! Nu te supara pe mine!
Daca tu vrei foarte mult si esti dispusa sa platesti... eu iti iau!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
dilaural spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Dilaural, ia mai baga-ma si pe mine cu inca doua paturici pentru cineva :una bej si suna roz! Plizzzz!
Deci in total la mine, 2 bej(crem) si una roz!
Eu nu pot veni sambata dar iti trimit banii eventual in cont daca iti convine si o sa deleg pe cineva sa ia si paturicile mele.
Luana, da , buna idee, si sa anexam si Povestea Operatiunii Paturica!
Ioana33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
bine... te bag in lista!
V-am zis eu ca voua nu va ajung nici 72 de buc???
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
26octombrie spune:
[red]Doroti/red], baga-ti mintile in cap, nici sa nu te gandesti!!! 
iesim in strada aici, cu bannere de protest daca vrei in continuare paturica. Iti promit eu ca ma interesez daca firma producatoare nu comercializeaza si acolo. si daca nu, oricum ajunge cineva de la tine in Iasi, iar magazin Bamboo exista sigur! Da-o-ncolo de paturica, chiar nu merita! 
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005