Nu il(o) prea interesezi !!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

pai michelle, nu degeaba se zice ca dragoste-i oarba! ;-)
eu cred ca aceleasi semnale nu duc la acelasi sfarsit. daca ma exprim clar.
ce stiu eu? faptul ca fostul meu sot vorbea cel putin o data pe zi cu mama lui? cu care ma intelegeam ingeneral f. bine, insa asta este totusi un semn de lipsa de incredere in sine si de putere de a lua hotarari. ca inteleg eu ca la o hotarare importanta mai ceri sfatul in stanga si-n dreapta, dar chiar asa?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

"Eu nu sunt adeptul relatiilor stabile."
Dar tot eu l-am parasit

ra_mata

http://photos.yahoo.com/ra_mata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

El: inca nu sunt pregatit pentru o relatie si nu vreau sa te fac sa suferi.
Eu:
Un an mai tarziu, acelasi barbat.
El: Vrei sa te mariti cu mine?
Eu:
Urmarea ne-am despartit, avand grija sa-l ranesc suficient de rau incat sa nici nu ma salute cand ma vede pe strada.

Eu: stii, esti plicsitor..., plec la timisoara sa studiez, sunt ingrozitor de bolnava si sanatatea mea nu imi permite sa merg in discoteci ( asta a fost penibila, stiu)

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ce tari sunteti......sincer eu nu stiu ce au spus baietii cand s-au despartit de mine...daca stau sa ma gandesc nu prea ma interesa si acum dupa cativa ani stiu de ce s-au despartit...pentru ca eu le spuneam de la inceput ca nu vreau sa am relatii sexuale.Ce era in capul meu nu stiu dar nu vroiam si sa am si ma gandeam ca e dreptul lor sa stie.Vreau si eu sa citesc cartea....De unde o i-au?

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Am trecut si eu prin faze gen " te-as face doar sa suferi" sau "esti prea tanara si frumoasa pentru mine" dar au existat si situatii inverse, adica eram eu in situatia celui care spune "nu vreau sa suferi din cauza mea" . asa s-a intamplat si cu viitorul sot pe care l-am cunoscut cand aveam o alta relatie...ii spuneam mereu ca nu vreau sa sufere din cauza mea tocmai pentru ca stiam ca sufera. noroc ca a fost statornic in sentimente si a avut rabdare pana am acceptat sa am o relatie cu el (a asteptat 2 ani in care eu am avut o relatie, am terminat acea relatie si am avut nevoie si de o perioada de pauza).cat de bine e ca a ales totusi sa "sufere din cauza mea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu vreau cartea....aveti idee de unde o putem achizitiona??? se gaseste in Romania???? daca nu, cum intram in posesia ei????

ma gindesc cu groaza ca fiica-mea se apropie de virsta primei iubiri si e asa fluturas si visatoare....si vreau sa ii dau sa citeasca ceva ce i-ar putea deschide macar putin ochii....ca mi-e ca daca vorbesc eu cu ea nu stiu cit rezolv, copiii fug de parinti in momentele delicate...eu una asa faceam.....si nu vreau sa se inchida in ea, macar sa aiba aceasta alternativa - citeva carti....

of.....

multumesc !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Replici au fost multe, inclusiv deja "celebra": "esti prea buna pentru mine"...
Dar revenind la ideea cartii, eu nu cred ca nu ne dam seama... Eu zic ca ne dam seama dar nu vrem sa acceptam ideea si atunci perseveram.
Ne mintim singure, si tot speram intr-o schimbare, in... ceva... E ar trebui sa stiu mai bine, ca... asta fac acum...

Mergi la inceput