Colposcopie in sarcina

Colposcopie in sarcina | Autor: amiss_zip

Link direct la acest mesaj

Salutari la toata lumea!

Avem si noi o intrebare.
Suntem in saptamana 27+ si peste 3 saptamai (asta inseamna in saptamana 30) medicul nostru ginecolog ne-a chemat, pe langa controlul normal legat de sarcina, sa facem neaparat si o colposcopie si un pap pentru a monitoriza o displazie. Intrebarea mea este daca aceasta colposcopie poate sa influenteze cumva sarcina (sa provoace contractii sau sa ne "subrezeasca" sarcina care pana acum a decurs normal). Ma gandesc sa refuz acest control daca ne face rau la sarcina.
Stie cineva ceva legat de acest lucru??

Va multumesc si astept cu nerabdare parerile voastre!
Multumim!!!

27+ Petra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

amiss du-te linistita ca n-o sa-ti afecteze cu nimic sarcina!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Buna!
Mie o doctorita considerata aici buna,mi-a facut pap si colposcopie in sapt a-22-a de sarcina fiindca nu a avut incredere in rezultatele pe care i le adusesem eu din Romania!
In Suedia ei sunt superprecauti si daca ar fi facut cel mai mic rau la sarcina nu mi le-ar fi recomandat.

Cind am intrebat la a doua sarcina de ce nu mi s-a mai facut pap,mi-au raspuns ca in general nu se face daca esti gravi,din cauza rezultatelor care nu intotdeauna ies prea corecte in perioada sarcinii.

Sanatate
Mariana
mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ok m-am mai linistit

Mergi la inceput